• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz(Einiz) Konsmatrisli Barlara giderse?...incelenecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne olur ya bi kerede konumu makaraya almadan cevap yazın
lütfen

gıtmezki ona göre değil o barlar.genelde kızlar bardan onu götürmeye kalkıyorlar ama ablası kankaları ıle oldguu ıcın ımkansız...
hem bu devirde bar ortamında bıle erkeklerı götürmeye çalışıyor bazı kızlar.malesef ben hem cınslerıme hıc bıryerde güvenemıyorum.ama oraya gıden erkeğinde amacı bellidir zaten %100 kafasında eşini aldatma olasılıgını göze alıp gitmiştir ben affetmem....

hayata ,galiba barla pavyon olayını karıştırdın. konsomatris pavyonda olur barda değil.
bar kadınlı erkekli insanların müzik dinleyip eğlendikleri yerdir.pavyonla alakası yoktur:delphin:.. ...

hoşgeldin kolonyaaaa hoşgeldin patiska hoşgeldim zampule.. neden hep böle aldatma gay sevgili erkek muhabbetlerinde direk sen açmış oluyorsun konuyu? heh geçen çitos kokoreç bira nohut derken şimdide öz babanın anlattıklarınımı dinlicez hadi bakalım dinleyelim...

Zampule seni ilgiylen takip ediyorum :lepi:
Hayal gücüne hayran olmamak elde değil gamyoncuiremsu

zampule valla senin sayende bende deert tasa kalmadı ne olur gel böle arada sırada yaz :)) şeker bayramındada uğra malum şekerin yanında kolonya verilir :))

zampule senin hayatında hiç normal bi insan yok mu :delphin:

gerçekden ya etrafın gaylar,ilk günden öpmek istedğin ve seni rededen kişiler şimdide garip garip yerlere giden kişilerle mi çevrili...kafamçokkarıştı
nası bi şans buuu ya da şanssızlık ya da senin hikayelerin...hangisi acaba???mirmirmirmir

hayata ,galiba barla pavyon olayını karıştırdın. konsomatris pavyonda olur barda değil.
bar kadınlı erkekli insanların müzik dinleyip eğlendikleri yerdir.pavyonla alakası yoktur:delphin:.. ...

hayır karıştırmadım pavyonunda barında ne oldugunu bılıyorum ama söylediğim şeyi okursan tam olarak cevap yazmadan anlardın.günümüzde erkek arkadaşlarımız,eşlerimiz barlara gittiğinde bır kız beğendıyse yanında kız arkadaşı bıle varken barda erkeklerımıze sarkıyorlar.hatta barda numarasını almaya ,vermeye çalışıyorlar.erkekler buna müsade ediyor yada etmıyor tartışılır ama hepımız bılıyoruz kı bu durum meydana gelmekte.
evet pavyonda ıse kadınlarla eğlenmeye %100 aldatma olarak gidiyorlar bıle bıle gıttıklerı mekandan dolayı .erkek arkadaşım barda böyle bır sey yaşasada bana terstir,pavyonda yaşasada terstır sonuçta ıkısı bırdır benım için.
aa şu var dansözlü mekanlardan bırısı bahsetmış dansözle pavyon çok farklı bırsey.asenada bır dansöz ama mesleği bu insanları bu şekilde eğlendırıyor.dansözlü mekanlar sonucta sevıyelı yerlerse gıtmesınde bence sakınca yoktur.

yahu hayata arkadaşım barla pavyonu nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun yapma allah aşkına

hayır karıştırmadım pavyonunda barında ne oldugunu bılıyorum ama söylediğim şeyi okursan tam olarak cevap yazmadan anlardın.günümüzde erkek arkadaşlarımız,eşlerimiz barlara gittiğinde bır kız beğendıyse yanında kız arkadaşı bıle varken barda erkeklerımıze sarkıyorlar.hatta barda numarasını almaya ,vermeye çalışıyorlar.erkekler buna müsade ediyor yada etmıyor tartışılır ama hepımız bılıyoruz kı bu durum meydana gelmekte.
evet pavyonda ıse kadınlarla eğlenmeye %100 aldatma olarak gidiyorlar bıle bıle gıttıklerı mekandan dolayı .erkek arkadaşım barda böyle bır sey yaşasada bana terstir,pavyonda yaşasada terstır sonuçta ıkısı bırdır benım için.
aa şu var dansözlü mekanlardan bırısı bahsetmış dansözle pavyon çok farklı bırsey.asenada bır dansöz ama mesleği bu insanları bu şekilde eğlendırıyor.dansözlü mekanlar sonucta sevıyelı yerlerse gıtmesınde bence sakınca yoktur.

okypte bu soruyu zampuleye sordu :bbo:

sen bar ortamına girdinmi peki. hiç gittinmi. ben çok gittim. pavyonla alakası yok. haa amaç kız bulmak için gitmekse sokaktada,a çok kız bulursun. eğer amacın o ise. bunun barı, sokağı yok. senin dediğin gibide barda herkes aranmıyor. ben ve arkadaşlarım gittiğimizde ,sanatçıyı dinleriz. örnek serdar ortaç,örnek kenan doğulu örnek gülşen örnek hande yener,onlarda bar da çıkar, eğlenir döneriz. ha clubsa ,yine müziğimizi dinleriz ,eğleniriz döneriz....ayrıca,,asena da, bu şarkıcılar gibi,barlarda sahne alıyor, zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
zampule idolümsün:smiley-cool:
kısa zamanda ne kadar büyük bi hayran kitlen oldu görüyosun dimi:delphin:

Zampule baban öyle diyorsa sevgilin de gitmesi normaldir.

Her ailenin kavramları farklı demek ki.

okypte bu soruyu zampuleye sordu :bbo:
bana mı sordu
hmm ben cevaplayım ozaman
hayır ben barla pavyon kültürünü karıştırmadım
artık barlarada dışardan konsmatris getiyorlar,
ve zaten artık eskisi gibi pavyon demiyorlar,clup,bar,gazino diyorlar

sen bar ortamına girdinmi peki. hiç gittinmi. ben çok gittim. pavyonla alakası yok. haa amaç kız bulmak için gitmekse sokaktada,a çok kız bulursun. eğer amacın o ise. bunun barı, sokağı yok. senin dediğin gibide barda herkes aranmıyor. ben ve arkadaşlarım gittiğimizde ,sanatçıyı dinleriz. örnek serdar ortaç,örnek kenan doğulu örnek gülşen örnek hande yener,onlarda bar da çıkar, eğlenir döneriz. ha clubsa ,yine müziğimizi dinleriz ,eğleniriz döneriz...haa,asena da,şarkıcılar da,barlarda sahne alıyorlar zaten.

vereliniortakvereliniortaka.s

Back