Gelinlik Ayakkabısı SEVGİLİ'nin Özel Yapım Gelin Babetleri :)

teşekkür ederim canım, çok içime sindi çok şükür. çokkkkkk özeniyorum o topuklu ayakkabılara, keşke bende giyebilsem ama mümkün değil yürüyemem. kınada azcık topuklu giydim, canımdan bezdirdi beni:umursamaz: kınanın sonuna doğru çıkarıp döktürdüm :lepi:

Valla babet çok iyi fikir boy farkı için söylemiyorum (siz biraz uzun olsanız ne farkeder) rahatlık anlamında süperrr .Keşke benimde aklıma gelseydi ayaklarımın canı çıkmıştı aklım ayaklarımda gezmiştim.Güle güle giyin huzurla:)

ah canım benimmmm, keşke gelseymiş aklına valla. olsun sonuçta iyi kötü atlattın, bundan sonrası için sende başkalarına tavsiye edersin :1hug:

çok ciciler :):) bayıldım valla keşke ben de giyebilseydim ama benim koca sağolsun çok uzun :) topukluyla bile anca omuzlarını geçmiştim.kaydirigubbakcemile3 boylar birbirine yakınsa süper bir seçim olabilir.

çok ciciler :):) bayıldım valla keşke ben de giyebilseydim ama benim koca sağolsun çok uzun :) topukluyla bile anca omuzlarını geçmiştim.kaydirigubbakcemile3 boylar birbirine yakınsa süper bir seçim olabilir.

teşekkür ederim tatlım, bizim boylarımız aynı olduğu için bana süper oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…