• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı SEVGİLİ'nin Özel Yapım Gelin Babetleri :)

cok güzel olmus ne yetenekler var ya
ben yapamam böyle bi süsleme cok güzel gercekten

çok şık olmuş fakat boylar aynı diye asla topuklu giyemezsin diye bişey yok illa kadınlar kısa mı durmalı erkekten bence hayır ne gerek var şimdi kendimizi kasmaya istediğinizi giyin ölümlü dünya değilmi.:teytey:

çok güzel olmuş güle güle giyin
babat seçmekle iyi etmişsin
damattan uzun gelinler pek hoş durmuyor

Güzel olmuş ayakkabıların.Bizimde boylar aynı :( napalım mutluluk sağlık olsun boy sorun deil.bende nişanımda yumurta topuklu giymiştim...

Çok güzel olmuş valla ne güzel giy çıkar rahat rahat...
Sevdiğimle aramda boy farklı fazla olduğu için sanırım ben aylar öncesinden tapuklu ayakkabı araştırmasına başlıcam...
Ama baktım damarıma basıyorlar giyerim babet kimse umrum olmaz ;)

ooooh
ne güzel rahat rahat
giyersiniz harika fikir bence topuklu giyip ayaginin üzerinde duramamaktansa
süpermis

süslemeside çok güzel olmuş çok beğendim zemuszemus zaten babet seven biriyim opuyorumnanaktan orjinal bir fikir ohh rahat edersin düğün boyunca yerimseniben

dün bende bir arkadaşımın nişanına gittim kırmızı bir nişanlığı vardı eteğini kaldırdığında anaaa ne göreyim kırmızı şirin mi şirin pırıl pırıl bir babet sırnaşık şey çok iyi fikir valla rahat rahat oynadı durdu :teytey::dance:

ben geldim kızlarrrrr, çok şükür kazasız belasız atlattım düğünümü. kesinlikle size tavsiyem babet giyin. kınada nasılsa damat olmayacak diye topuklu giydim ve bin pişman oldum. topuklu dediğimde kısacık bi topuk. ama düğünümdeki babetim inanılmaz rahattı. ne ayağımdan çıktı, ne ayağım şişti. düğünüm boyunca masama oturmadım, hep oynadım:)
zaten pek bi oynak gelin demişlerdir bana herhalde :P

çok güzel de ama çoğu gelin topuklu tercih ediyor maalesef ülkecek genelimiz kısa olduğu için:))

çok güzel olmuş, güle güle giymek nasip olsun. :)
teşekkür ederim arkadaşım, valla güle oynaya giydim ne güzel :lepi:

çok güzel de ama çoğu gelin topuklu tercih ediyor maalesef ülkecek genelimiz kısa olduğu için:))
kesinlikle öle ama hiç mi rahatını düşünmüyolar ki? topuk beni çok rahatsız ediyo alıuşmadığım için :sm_confused:
bide eşimle boylarımız da bir olduğu için hiç zorluk çekmedim babet fikri için :lepi:yerimseniben

İlk defa sende gördüm, çok güzel olmuşlar. Emeğinize ve aklınıza sağlık. Nasıl da rahat etmişsinizdir onlarla. Benim gelinlik ayakkabım çok yüksek topukluydu ama benim eşim 1,90 olduğu için ancak ulaşabildim kendisine :)) Neyse ki ben nikah yaptım sadece yoksa o ayakkabılarla oynamak çok zor olurdu :)

Back