Gelinlik Ayakkabısı SEVGİLİ'nin Özel Yapım Gelin Babetleri :)

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa

Nişanlımla boylarımız aynı ve ben asla topuklu ayakkabı giyemiyorum kızlar. sağolsun çok sevdiğim bi kardeşim gelinliğimin kumaşından bana babet yaptı, bende süslemesini yaptım taşlarla kızlar. burda biraz mat çıkmış ama pırıl pırıl, ışıl ışıl oldu. biraz fazla pırıltılı ama olsun, nede olsa gelinlik ayakkabısı :lepi:

Vaayyyy, ben hiç babet gelin ayakkabısı görmemiştim, harika olmuş cicim pırıl pırıl..çok güzel duruyor. İyi düğünlerde giy kaydirigubbakcemile3 önce kendi düğünün tabi. Hayırlı olsunn

aaa cok hos.. bende ilk defa görüyorum gelin babeti..
cok sanlisin, topuklu ayakkabi tasimayacagin icin ayaklarina kara sular inmeyecek.. :)

Cidden güzel olmuş.

Kim nerden görecek topuklumu topuksuzmu??

Süslemesini cidden senmi yaptın,

nasıl yaptın, profesyonelce olmuşolumunekankayizsmile

Hakkatten güzel bi fikir hem boy farkı olmamış olacak hem de bu önemli ve yoğun günü rahat geçireceksin.... SÜPPERRR :)

teşekkür ederim canlarım, birden aklıma geldi valla babet kaplatma. çokta uyguna geldi bunu yaptırmak.
süslemesini ben yaptım:) burda incik boncuk dükkanları var, oraya gittim ne yapmak istediğimi anlattım. onlarda bana bunları çıkardı ve silikonla yapıştırdım canım. 10dk işmiş, bende çok beğendim. birde dediğiniz gibi giyip çıkarmasıda kolay ve ayaklarım şişmeyecek kaydirigubbakcemile3

süper olmuş enteresan valla nasıl süslediniz hayret bravoalkisalkisalkisyalnız sol ayağındaki büyük taş diğerine göre yamuk mu yapışmış canım bana mı öyle geldiCADIARZU

aaa süper valla... bizimde boylarımız aynı inş o günleri görmek nasip olursa kesinlikle bende yapıcam böyle bişeyy

tatlim super olmussss bende boyle bir babet giyicem. sozlumle aramizda 10 cm var ama ben yinede babet giyicem cunku topuklularla rahat edemiyorummm

en önemlisi rahatlık aslında kızlar, tabi boy farkıda var ama olsun kaydirigubbakcemile3 sabahtan akşama kadar ayağımda olacaklar. altını da kaymayan tabandan yaptı kardeşim sağolsun. gezerken ayağımda yere sağlam basar

Boy farkı fzla yoksa yoksa bence çok yerinde bir karar cnm babetler.malesef bizim aramızdaki fark cok ,topukluya talimiz:1closedeyes:
oynamak vs de rahat olur babetlerle,bir babet sever olaraktankaydirigubbakcemile2

benımde babet tarzı bişey giymem gerek
boylarımız çok yakın
pekı tarlatanı kaldırırmı babet
çok hoş olmuş güle güle giyin

benımde babet tarzı bişey giymem gerek
boylarımız çok yakın
pekı tarlatanı kaldırırmı babet
çok hoş olmuş güle güle giyin

gelinliğim dikilirken ölçü verdim boy içinde tatlım. orda babet giyeceğimi söylemiştim boyunu ona göre ayarladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…