sevgilinin önceki ilişkisinin evli bir kadınla olması

LyudmilaAnyaAleksandrovna

sınavlar belimizi büktü..
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
403
141
133
Elazığ
merhabalar,

arkadaşımın 1,5 yıllık bir ilişkisi var. bu yakınlarda sevgilisiyle bakire/bakir olmakla ilgili konuşurken "benim eski sevgilim evli olmasına rağmen ilişki teklifini reddetmiştim" türünden bir cümle çıkmış ağzından erkek arkadaşının. daha doğrusu arkadaşın demesine göre ağzından kaçmış. arkadaş da şok olmuş tabi, çünkü önceki sevgililerini bekar olarak biliyordu. sonra konuşmuşlar o konuyu, adamın demesine göre kadın evliymiş ve okuldayken arkadaşlarmış, bu da onu o zamanlar seviyormuş platonik olarak. okullar bittikten yıllar sonra karşılaşıyorlar ve arkadaş olarak konuşmaya başlıyorlar. sonra sevgili olmuşlar, iki yıl çıkmışlar. kadın hamile kalınca kocasından, bu da ayrılmış.

arkadaşım baya üzgün, emin olmamakla birlikte gözlemlediğim kadarıyla sevgilisinden soğudu gibi. evliliğe can atarken ben güvenemem ona diyor. evlilik olayına ciddi bakan bir erkek nasıl olur da evli biriyle sevgili olur diye sorguluyor olayı. şimdi olayın tuhaf kısmı ise farklı zamanlarda bu konuyu konuşmuşlar halletmeye çalışmak için, sevgilisi ilk anlattığı olayın detay kısımlarını farklı söylemeye başlamış. mesela okuldayken ona aşıktım yıllar sonra görünce kapıldım derken; ilkokul arkadaşımdı aynı sınıfta bile değildik sima olarak tanıyorduk birbirimizi, ilk başta evli olduğunu söylemedi sevgili olduktan sonra söyledi falan demeye başlamış. neden çocuk olunca terkettin, yeni mi evliydi sorusuna da; 6-7 yıllık evliydi yine de kendime yediremedim hamile olmasını bana korunduğunu söylemişti demiş. başka çocuğu var mı diye sormuş, bilmiyorum bana yok dedi yok biliyorum falan demiş.... yani anlayacağınız hikaye ya tümden yalan, ya da kızı kaybetme korkusuyla saçmalıyor iyice.

bana fikrimi sordu sen olsan ne yapardın diye, üzgün olduğu için fazla bir şey diyemedim ama ben olsam ayrılırdım belki dedim. cidden ben olsam ayrılırım, bu konuda tavrım net. her şeyden önce bir karakter meselesi bu. tatmin edici bir cevap da değil verdikleri. bir hataydı ben de pişman oldum sonradan demesi yetmezdi bana, ben yanlış buluyorum böyle bir ilişkiyi 2 yıl hem de. büyük konuşmamak lazım fakat olay yanlış ve inandırıcı değil. benden önce olmuş bitmiş gözüyle de bakamam her olayına. bana göre olayın bir de cinsellik sebebiyle olup olmadığı da net değil, sevdim demiş ama bilemiyoruz. ki öyleyse o daha da çirkin bir şey.

size sorum, arkadaşıma nasıl destek olacağımı bilmiyorum. yani net tavrımı ona belirgin bir şekilde yansıtayım mı ? ayrılacak gibi duruyor zaten, ama sevgilisi binbir tür dil döküyor kıza. o da ayrılalım diyemiyor şu an.

sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz ?

duyduklarına rağmen hala ayrılmayı "düşünüyorsa" ayrılmayacak demektir. kendini bile bile ateşe atmış olacak. allah akıl vermiş, fikir vermiş. bu adamın güvenilir, sadakatli biri olmadığı ortada..

Yol yakınken dönerdim evli olması önemli değilmiş devam etmiş hamile kalana kadar hamilelikte ilişki zor olur diyemi vazgeçti ki yoksa midesimi almadı hay allahım ya bayana ayrı kızdım bu kadar kendimizi düşürmemizin sadık kalamamızın nedeni nedir neden kendine yapar bunu bir insan

Önceki hayatı da olsa içim almazdı yani, bence arkadaşının soğumuş olması çok normal.
Netice de evli bir kadınla flört edecek bir karaktere sahip.

bende ayrılırdım ömrüm boyunca akıl karışıklığıyla yaşayamazdım kadın hamile kalınca ayrılmış ama çocuk doğunca tekrar başlamayacakları kesin mi

ilk gün cevap vermemiş falan ama sonra konuşup halledelim diyerek tekrar konuşmaya başlamışlar.

ayrıl gitsin desem, bu defa da ayrılmasa ben kötü olur muyum o da var...
Siz bir dost olarak gereken uyarıyı,yanlışları anlatın.
"Dost acı söyler" demiş atalarımız.
Haa sizi dinlemiyor mu o zaman kendi düşen ağlamaz.
Varsın arkadaşım beni kötü bilsin,ben onun iyiliği için çırpınıyorsam ve arkadaşım göremiyorsa kendi bilir.

Kadının hamile kalmasını kendine yediremiyor ama "evli" olmasını yediriyor,hey babam heyyy.

ben ona "sıvıyor" diyorum kısaca...

bilmiyorum ama 5-6 gün önce demişti bana, olay yeni. bana ayrılır gibi geliyor.

Konuyu okumadım.
Sevgilinin şerefsiz olduğunu gösterir.

ağzına sağlık. görsen bu mu yapmış dersin

valla daha anlattıkları da var da onları sayıp dökmeyeyim, üzücü cidden.

Ben olsam ben de ayrılırdım vee kesinlikle bakir olduğuna inanmazdım evli kadınla 2 yıl çıkacak ve bir şey yapmayacak hey yavrum hey bu erkekler bizi aptal mı sanıyor ne

Son düzenleme:
valla daha anlattıkları da var da onları sayıp dökmeyeyim, üzücü cidden.

Birde bakirmiymiş kaçırmışım sinirden evli biriyle beraber kör kütük aşıkmıymış da dokunmamış sadece seyretmiş yani kimse kusura bakmasında buna küçük bebeler bile inanmaz artık erkekler bayanlar gibi duygusal olamıyorlar bu kadar maalesef

bana ilk anlattığında direk yorum yapamadım ben. olayı birkaç kez sor dedim, senden sakladığına göre söylediklerinde yalan kısımlar olduğu kesindir ve lafları değişir dedim. ilişkiye girmedim, bakirim kısmı özellikle bariz inandırıcılığı sıfır. o da farklı günlerde sordu lafıma geldi.

Ben olsam ben de ayrılırdım vee kesinlikle bakir olduğuna inanmazdım evli kadınla 2 yıl çıkacak ve bir şey yapmayacak hey yavrum hey bu erkekler bazen aptal mı sanıyor ne

katılıyorum, yalan olduğu kesin.

soğumuş madem,daha karakterlı bırını bulsun bundan sonra..

gecmıs gecmıste kalmıştır ama mıdesız ınsanlara bulaşmamak lazım

Canım, bu tür bir konuyla ilgili genelleme yapmak yanlış olur.
Sen burdakilere ne bakıyosun, herkes ahlak namus abidesi burda.
Ama kimin gerçekte ne hata yaptığını ne hayat yaşadığını bilemeyiz.
Herkes ahlaktan karakterden dem vurur ama bugün istatistikler
erkekler kadar kadınların da aldattığını söylüyor
herkes karakterliyim der ama aldatılır affeder ya da böyle bi olayı da kabul eder
nitekim etmeli de bence.
bi insan hayatında böyle bir yanlışa düştü diye bu durum onu diğer
insanlardan bir nebze daha aşağı çeker evet ama
hayat boyunca asla güvenilmemesi gereken "şerefsiz" yapmaz
burda ne kadar iyi ve düzgün aile babalarının nelere bulaştığını okuyoruz hep beraber
kimden neyin geleceğini kestiremezsin yani.
hiç kimse için de bu beni ömür boyu asla aldatmaz diyemeyeceğin gibi aldatır da diyemezsin
burda oğlanın durumuna sövmüş herkes ama
oğlanın bunu yaşadığı şahıs da bi hemcinsimiz
ben evlenmeden önce bi sevgilim vardı uzun yıllar çıkmıştık
ben onu terk etmiştim
o kadar yakışıklı ve mükemmel bi erkekti ki her kıza pas vermezdi kolay kolay
çok gururlu ve kendini ağırdan satan bi adamdı
ama ben ondan ayrılıp başkasıyla çıkmaya başlayınca
bana gelip "ben hayatında 2.olmayı kabul ediyorum nolur beni bırakma" demişti.
ben kabul etmedim, o da 1 sene sonra evlendi zaten..
ama onun bu olayın ne öncesinde ne de sonrasında kadın manyağı bi hareketini ne duydum ne gördüm..
bazen insanlar sapıtıp böyle hatalara düşebilirler.
herkes bi şansı hakeder.

aynen, boşanmayı düşünüyormuş ondan sonra el sürecekmiş heralde

ben özellikle farklı zamanlarda üzerine gitmeyerek konuş dedim, hadi bu geçmişteki olmuş bitmiş bir olay bile olsa yalan söylemesi de kabul edilir değil bana göre. en başta facebktan ekledi öyle konuştuk diyor, sonra da yolda gördü o beni tanıdı numarasını verdi öyle konuşmaya başladık diyor. eminim ki bir kere daha sorsa bu defa bambaşka bir şey söyleyecek. ağlıyormuş ediyormuş ama bu yalan söylemesini gerektirmez, sebep olmaz yani.

açıkçası yalanlarını görsün de aklı başına gelsin, acıyıp da kararını etkilemesin diye bilerek ben söyledim sor diye. nitekim ondan sonra iyice soğudu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…