• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin kız arkadaş sorunu

begonn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
41
24
3
Merhaba benimde sevgiliminde doğal olarak kız ve erkek arkadaşlarımız var fakat onun bir kız arkadaşı onu bazen buluşmaya çağırıyor, yalnızca ikisi olacak şekilde, ben rahatsız olduğumu kıza da sevgilime de belirttim zaten sevgilim gidip gitmeyeceğini bana soruyor fakat ben hayır diyip cazgır görünmek istemiyorum sevgilime güvenim sonsuz ama kızın bu kadar anlayışsız olması çok sinirimi bozuyor ne yapılması gerek uzun süredir arkadaşlar

Kuzum eşimle sevgiliyken aynı durumu bende yaşadım eşimin çok yakın kız arkadaşı vardı sık sık birbirlerini arayıp dertleşiyordular eşimi karşıma alıp rahatsız olduğumu dile getirdim ve basit bir yöntem ama aynısını ben yapsam bir erkek arkadaşımla baş başa görüşsem rahatsız olmazmısın falan demiştim o da bana hak vermişti ve rahatsız olduğumu kız arkadaşı da fark etmişti ikiside arasına böylelikle mesafe koydu sende hem sevgiline hemde o kız arkadaşına rahatsız olduğunu bir şekilde fark ettir.

En önemli soru siz erkek arkadaslarinizla görüşebiliyor musunuz?
Goruşsem bisey demez, gorusebilirsin diyor ben gorusmuyorum demeyin hiç gercekten görüşüyor musunuz? Görüşmediyseniz bir deneyin ona göre ne yapmaniz gerektigini anlarsiniz zaten.

Ha adam cidden sorun etmiyorsa ve sizin icin her turlu sorun olacaksa kiz arkadasi olan adamlarla bastan yola cikmayin.

Bence görüşme de sevgiline kızın ne düşündüğünü umursama dış kapının dış mandalı işte, ben sevmem öyle başbaşa buluşmaları şahsen .babasının kızı değil kimseye güven olmuyor.Yakın kız arkadaşı olandan olmaz şahsi fikrim.

Komple bırakın o kıza.Size neyi soruyor.ki.Sizde başbaşa erkek arkadaşınızla buluşun sevgilinize sorun ben bu gece Çesmeye gidiyorum Barbaros benimle dertlesecek bana ihtiyacı var deyin(ismi salladım) Oda size güveniyor olmalı yoksa bu saçma olur demi güven karşılıklı.İki sertleşir eller havaya yapar gelirsiniz.Bak ne güzel herşey yolunda

Yani sen gelme nedir sizin de tanıdığınız bildiğiniz Konuştûgunuz biri olur ben kadın erkek arkadaşlığına karşı değilim insanların gerçekten arkadaşı ise bunuda belirteyim

Kıskanmanız ya da siz yokken görüşmelerini istememeniz için bir neden var mı? Söylememişsiniz böyle bir şey. Ben garip bir şey göremedim siz yokken görüşmelerinde, aksine gayet normal.

Düşündüm sevgilim için bilmemkaç yıllık arkadaşımla başbaşa görüşmekten vazgeçer miyim? I ıh, vazgeçmem. Kocam için bile vazgeçmem. Arkadaş yoldaştır, bunu bilmeyen insanın hayatımda ne işi var der postalarım.

Valla bende bir zamanlar sevgilisi/nisanlisi olan erkeklerle yakin arkadastim ama asla hicbirini rahatsiz edecek sınırı asmadim, her zaman saygi duydum, sevgilisiyle mi gorusecek o gun gorusmek istemezdim ya da kiz arkadasi mi yaninda uzun uzun telefonla sohbet etmezdim.

Ama arkadaslik baska sevgililik baska hepsinin yeri ayri bunu düzene sokmasi gerekende sizin sevgiliniz, kimse kusura bakmasin.

Merhaba benimde sevgiliminde doğal olarak kız ve erkek arkadaşlarımız var fakat onun bir kız arkadaşı onu bazen buluşmaya çağırıyor, yalnızca ikisi olacak şekilde, ben rahatsız olduğumu kıza da sevgilime de belirttim zaten sevgilim gidip gitmeyeceğini bana soruyor fakat ben hayır diyip cazgır görünmek istemiyorum sevgilime güvenim sonsuz ama kızın bu kadar anlayışsız olması çok sinirimi bozuyor ne yapılması gerek uzun süredir arkadaşlar
Normal buluşmaysa rahatsız edecek bir şey de yok ama içinizde bir his mi var sadece bu kıza karşı ya da farklı olaylar mı oldu

Kadın erkek arkadaş olunabilir bu doğal fakat kız arkadaşının onu baş başa buluşmaya çağırması pek normal gelmedi bana. Bunun cazgırlıkla alakası yok. Çok konuşmak görüşmek istiyorsa sevgilinle ikinizi davet etmeliydi. Sevgiline güvenin sonsuz olmasın. Ben aileme dahi güvenmem.

Komple bırakın o kıza.Size neyi soruyor.ki.Sizde başbaşa erkek arkadaşınızla buluşun sevgilinize sorun ben bu gece Çesmeye gidiyorum Barbaros benimle dertlesecek bana ihtiyacı var deyin(ismi salladım) Oda size güveniyor olmalı yoksa bu saçma olur demi güven karşılıklı.İki sertleşir eller havaya yapar gelirsiniz.Bak ne güzel herşey yolunda
Bence de iki sertleşirler canım ne var bunda :KK70::KK70:

Kadın erkek arkadaş olunabilir bu doğal fakat kız arkadaşının onu baş başa buluşmaya çağırması pek normal gelmedi bana. Bunun cazgırlıkla alakası yok. Çok konuşmak görüşmek istiyorsa sevgilinle ikinizi davet etmeliydi. Sevgiline güvenin sonsuz olmasın. Ben aileme daha güvenmem.
Arkadaşıyla konuşacağı özel şeylere neden sevgilisini dahil etmek zorunda?

Arkadaşıyla konuşacağı özel şeylere neden sevgilisini dahil etmek zorunda?
Ne gibi özeli olabilir ki erkek arkadaşıyla ? Hemcinsleri ile gayet güzel oturup sorunu varsa paylaşabilir sohbet edebilir. Benim de sevgilisi olan erkek arkadaşlarım var ama hiç bugün müsait misin görüşelim mi falan diye aramam etmem. Bu konuda herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil. Benim fikrim bu yönde.

Ne gibi özeli olabilir ki erkek arkadaşıyla ? Hemcinsleri ile gayet güzel oturup sorunu varsa paylaşabilir sohbet edebilir. Benim de sevgilisi olan erkek arkadaşlarım var ama hiç bugün müsait misin görüşelim mi falan diye aramam etmem. Bu konuda herkesin görüşü aynı olmak zorunda değil. Benim fikrim bu yönde.
Belki ailesiyle sorunlarını konuşacak, belki sevgilisiyle sorunları var erkek gözüyle yorum alacak. Niye bunları arkadaşının sevgilisiyle de paylaşmak zorunda olsun ki? Üç gün sonra hayatında olup olmayacağı bile meçhul bir kızla neden özelini paylaşsın?

Ne demek kız arkadaşıyla dertleşsin? İnsan kiminle isterse onunla dertleşir karşı taraf da uygun görüyorsa. Üçüncü kişilerin bununla ilgili görüş bildirme lüksü yok.

Öyle bir şey olamaz. Ne erkeğin ne kadının eğer ciddi ilişki sevgililik varsa olamaz ..karşındakini düşünmeden edilen her hareket mutsuz eder

Ya şimdi kızın nasıl birisi olduğu da önemli.Benim eski sevgilimin kız arkadaşı vardı kızın duru gibi güzelliği vardı yabancıydı aynı iş yerinde çalışıyorlardı ama kızın çok sevdiği birisi de vardı ben kızla tanıştım çok güleryüzlü tatlı bir kızdı enerjisini sevdim ve sevgilimle bir iki defa buluşmasına hiç laf yapmadım.

Bir de varoş mu varoş diğerinin güzellik olarak yanından geçemeyeck bir kız vardı ama o kadar iticiydi ki kızdan hiç güzel enerji almıyordum en son zaten kız sevgilimin doğum gününde sevgilime bildiğiniz şiir yazar gibi çok samimi cümlelerle onu paylaştı kırmızı kalpler havada uçuşuyor resmen sevgilisi.
Ben de sevgilime yazdım ne bu samimiyet bu kız bu yüzü senden mi buluyor benim rahatsız olacağımı akıl edemiyor mu daha üsturuplu kutlayabilirdi dedim.Sevgilimle çok kötü kavga ettik ve ayrıldık.O kız vesile oldu ama .Kızı sevmiyorsan yarın bir gün böyle sebep olur o yüzden kız önemli.

Back