Sevgilinin cinsel yönelimi nasıl anlaşılır?

hepinize teşekkürler, amacım beyin fırtınası yapmak. Fikirlerinizi tek tek okuyup düşünüyorum. Sevgililik döneminde cinsel yakınlaşmam oldu hatta sırf bu sorumdan dolayı yaşadım :)) . Gün geçtikte daha iyi oldu, bana karşı istekli ve sabırlı, beni çocuk gibi sever. Annesine de çok düşkün. Biraz yetişme tarzı onu biraz yumuşak yapabilir diye de düşünüyorum da bir yandan. Yanında beni gezdirmekten, arkadaşlarıyla tanıştırmaktan keyif alıyor. Hayran olduğunu da söylüyor. Beğenisi de var. Ama bu kahkaha meselesi beni benden alıyor, rencide de etmek istemiyorum adamı soğutmamak için. Kadın gibi gülme de diyemem :)

Ya öf en berbat arkadaş çevresi bende gibi hissediyorum böyle durumlarda :d unide biseksuel bir arkadaşım vardı(erkek). Bir kız arkadaşım sevgilisinin gay olduğundan şüphelenip bu çocukla tanıştırıyor. Bir ağzını ara diye de tembihliyor. Çocuk da sen git direkt sohbetin ortasında sen kırık mısın diye sor :d kötü kavga çıkmıştı. Hiç öğrenemedik yönelimini ama ilişki bitmişti yani :d

E bu benim kocam. Neredeyse bire bir aynı cümleleri kurar. Sayenizde gay olduğunu öğrendim

Yukarda da biri düzenli traştan duştan cilt bakımından falan bahsetmiş. Kesin gay benim bey

Cidden bu ülkedeki adamlar o kadar mı leş, bu tip davranış ve düşüncelere gay etiketi yapıştırıyorsunuz? Ben 15 senedir sahalardan uzağım, bu kadar mı bozuldu bu millet?

Sesi ince özellikle kibar konuşmak için çaba harcıyor gibi hissettiğim erkekler bana hiç çekici gelmiyor. Gay mi değil mi anlayamıyorum.
Lisede vardı böyle arkadasimiz ince sesli kibar narin... Genelde kız kankaları olan biriydi. Birkaç kız buna yürüdüğünde kendini geri çekmişti. Hatta bir kızı sevgiliyken bırakmıştı. Sonra üniversiteden mezun olur olmaz bir kizla evlendi çok mutlu çok seviyor gözüküyor.

Ünide de 2 erkek 2side kız kankalarıyla geziyordu. Ikisi de bakımlı ikisininde sesi ince ikisininde yanında hic sevgili görmedim. Biri diğerine göre daha daha feminendi. Ben onun yanında hüsamettin dayı gibi kalıyordum. Ayağını kaldırmalar belini kırmalar saçını kulağının arkasına atmalar... Digeri olmayabilir ama bundan çok gay vibe alıyordum

Ay çok şey anlattım gereksiz ama belli olmuyor yani. Genel olarak bana ince sesli kıvırdak kibar erkekler cekici gelmiyor.

Kendinden kibar olabilir size de çekici geliyorsa devam edin ederken de izlemeye devam edin. Bir de bazı erkeklerin diksiyonu çok düzgün oluyor daha kibar etki bırakıyor o güzel oluyor.

Kahkaha kontrol edebildiğimiz bir şey değil ama ya. Suphenizden bağımsız olarak söylüyorum, birinin gülüşüyle dalga geçildiğinde veya uyarıldığında o kişi gerçekten uzun bir süre rahat rahat kahkaha atamıyor. Üzücü yani :/

Kadın gibi derken? Ses tonu mu ince? Ondan mı size kadınsı geliyor? Ya da fazla mı kibar ve nahif? Cinsel olarak yakınlaşmadınız mı?

Özür dileyerek söylüyorum ama cidden bu nasıl bir soru. İnsanlar karpuz değil ki yarıp içine bakasınız. Hadi geçtim onu siz heteroseksüel misiniz?
Kendinizin cinsel yönelim ve duygulanımına hakim misiniz?
Ya arkadaşlar lütfen şu hatta günah işleyecekseniz bari bunu sevişerek yapın, en azından şu hayatta neyden zevk aldığınızı deneyimlemiş kendinizi bir parça tanımış olursunuz.
Nişanlınız bir masadan bile etkileniyor olabilir ve bunu ne siz ne de belki nişanlınız bile hiç bilemeyecek.
Dümdüz yaşamaya devam ederken lütfen perspektif değiştirmeyin. Ya da açık net olup bir sexting konuşmasında kendisine direkt olarak bu soruyu yöneltip kökten cevap bulun.

Yok öyle bir test. Gayler erkeklik hormonu salgılarlar zaten. Cinsel yönelimin hormonlarla bir ilgisi yok.
Başka bir konuda görmüştüm sanki evli bir kadın kocasından bahsediyordu. Orda geçmiş olabilir hatırlayamadım

Kibarlık başka efemine hareketler başka birsey,ayırt etmesi çok güç değil.Lakin cinsel yönelim konusunda bunların hepsi gaydir demek yersiz olur tabiiki...

Burada durum cinsel yönelimden ziyade cinsel kimlikle de alakalı olabilir çünkü homoseksüel bir erkek feminen olmak durumunda değil. Cinsel kimliğin dışa vurulması bizi gibi toplumlarda çok kolay değil maalesef. Evlendikten sonra bile kendini transseksüel olarak tanımlayabilir insanlar bunun örneklerini görüyoruz mesela Kylie Jenner'ın babası seneler sonra trans olarak açılıp trans kadın olmuştu. Maalesef bunu bireyler kendinde bile anlamlandıramazken (yada inkar ederken) sizin anlamanız çok zor.

Kadinsilikla kibarlik ayirtedilebilir.
Kibar erkekler kadinsi olmuyorlar bence, konu sahibi sadece kadin gibi guluyor demiş. Elde başka bilgi var mi? Daha net şeyler olmali.
Ha bak bu da var. Benim bey ellerini kadın gibi kullanır. Kalemi, sigarayı, kadehi tutuşu, bir şey anlatırken el hareketleri feminendir. Elleri de kadın eli gibi zaten ince narin tüysüz falan. Ama bunun sebebi adamın yıllardır piyano çalıyor olması. Dışardan bakan biri gay diyebilir. Yani öyle hareketle falan da anlaşılacak bişey değil bence.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…