Sevgilinin cinsel yönelimi nasıl anlaşılır?

Antihadsiz

Bana eski zamanlarım lazım...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
42
153
Yakında sevgilimle nişan yapmayı planlıyoruz. Fakat sevgilimin konuşma ve gülüşü biraz kadınsı geldiği için aklıma cinsel yönelimi ne yönde olabilir? gibi kuruntular gelmeye başladı. Erkeğin erkekten hoşlandığı halde sırf toplum baskısından dolayı paravan evlilik gerçekleştirdiklerine maalesef tanık oluyoruz. Şu günlerde aklıma gelen şey bir erkeğin cinsel yönelimi sevgililik döneminde de belli olur mu? Yoksa zamanla evlilikte eşine alıştıkça mı uzaklaşıyor. Çünkü şu an gayet romantik, tatlı sözlü, samimi istekli davranışları var ama bazı evliliklerde önceden çok romantik olup evlendikten sonra uzaklaşan gay olma ihtimali olan erkeklerin sayısı azımsanmayacak derecede. Bu gibi bir durum sevgililik döneminde de kendini fark ettiriyor mudur? Mutlaka çevresinde tanık olduğu, yakın arkadaşı vs. olan vardır. Nasıl anlaşılır? Gerçekten kadına ilgisi olan erkeğin davranışları nasıl olur? Cinsel isteği çok fazla mesela ama bu bir kıstas olmayabilir.

Kesin not: bir erkeğin gay olup olmadığını hislerinizle anlayamiyorsunuz!
Aylarca yan yana olduğunuz, fiziksel çekim hissettiğiniz kişi gay olabiliyor o yuzden bu şıkkı elemelisiniz.
Ayrica gayet maskulen gayler de var, siz ona saf erkek gozuyle bakiyorsunuz ama işin aslı başka çıkıyor.

Kibar, duygusal olmasi da gay oldugu anlamina gelmiyor. Belki annesi Türk erkeklerinden farkli yetiştirdi alışmışiz öküzlere.

Aklinizi kurcaliyorsa şüphe uyandiriyorsa
Niye nisan Yapicaksiniz. Paravan evliliğe kendinizi aticaksiniz

Ne zamandır sevgilisiniz?
Bir beraberlik bir yakınlaşma oldu mu cinsellik konusuyoirmusunuz

Siz yakınlaşmaya çalışın eğer olmadıysa siz konu acın cinsellikle ilgili

Yada gaylarle ilgili bir sohbet acın tepkisine bakin

Şüpheleniyorsam doğrudur derim hep.
Sevgilinizin feminen davranışlarını şimdi mi fark ettiniz, hani evlilik yoluna girmişsiniz ya.
Belki homoseksüel değil de biseksüel olabilir. Onları anlamak hiç kolay olmuyor.
Bence bu evliliği iyi düşünün. Bunu homofobik bir yaklaşımla söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.
Eğer içinizde bir kuşku oluştu ve bunu da bir türlü bir temele dayandıramıyorsanız, kendi kendinizi yer bitirirsiniz.
Kolaylıklar dilerim. Zor işler.

Fakat sevgilimin konuşma ve gülüşü biraz kadınsı geldiği için aklıma cinsel yönelimi ne yönde olabilir?
Yeni mi bu özellikleri fark ettiniz? Nasil kadinsi bir örnek verebilir misiniz? Ayrica sizin biraz telini vb karıştırarak aramayla bulabileceğiniz aktif olarak bir sey yapmıyorsa anlaşılmaz bence(gizli bir şekilde twitter ya da herhangi bir uygulamada arayışta degilse). Yani en fazla yakisikli bir erkeğin yanındaki hareketlerine bakilir heralde🤔

Kesin not: bir erkeğin gay olup olmadığını hislerinizle anlayamiyorsunuz!
Aylarca yan yana olduğunuz, fiziksel çekim hissettiğiniz kişi gay olabiliyor o yuzden bu şıkkı elemelisiniz.
Ayrica gayet maskulen gayler de var, siz ona saf erkek gozuyle bakiyorsunuz ama işin aslı başka çıkıyor.

Kibar, duygusal olmasi da gay oldugu anlamina gelmiyor. Belki annesi Türk erkeklerinden farkli yetiştirdi alışmışiz öküzlere.
Evlendigin insan gay çıkacağına
Öküz çıksın daha iyi
Hani iyi değil de iyi
En kötünün iyisi gibi ikisinden de korusun Allah
Öküzl derken hayvana üzülüyorum o ayrı 😔

Yakında sevgilimle nişan yapmayı planlıyoruz. Fakat sevgilimin konuşma ve gülüşü biraz kadınsı geldiği için aklıma cinsel yönelimi ne yönde olabilir? gibi kuruntular gelmeye başladı. Erkeğin erkekten hoşlandığı halde sırf toplum baskısından dolayı paravan evlilik gerçekleştirdiklerine maalesef tanık oluyoruz. Şu günlerde aklıma gelen şey bir erkeğin cinsel yönelimi sevgililik döneminde de belli olur mu? Yoksa zamanla evlilikte eşine alıştıkça mı uzaklaşıyor. Çünkü şu an gayet romantik, tatlı sözlü, samimi istekli davranışları var ama bazı evliliklerde önceden çok romantik olup evlendikten sonra uzaklaşan gay olma ihtimali olan erkeklerin sayısı azımsanmayacak derecede. Bu gibi bir durum sevgililik döneminde de kendini fark ettiriyor mudur? Mutlaka çevresinde tanık olduğu, yakın arkadaşı vs. olan vardır. Nasıl anlaşılır? Gerçekten kadına ilgisi olan erkeğin davranışları nasıl olur? Cinsel isteği çok fazla mesela ama bu bir kıstas olmayabilir.
Bu kapali toplumlarin maalesef boyle sorunlari oluyor iste. Erkek arkadasiniz ozelinde soylemiyorum ama ailesine kendi cinsinden hoslandigini soyleyemeyecek es, sevgili olarak tanitamayacak bircok kadin-erkek birey var.

oyle ki ayni toplumda inceller de mevcut, kaba saba davranis olarak niteledigimiz davranislari yapan bireyler bize daha erkeksi gelirken nazik, kibar, ince davranisli bireylere gay derler, meric diye yaftalarlar.
Hep bi öteki oldurma hali.

Belki es adayiniz gay degildir hem kadin hem erkekle iliski kurabilecek biridir, bunu yasam icerisindeki tavirlarindan, olaylara olan yaklasimindan anlarsiniz hatta simdiye kadar anlardiniz. Bi gecede netflix izleyip olunmuyor, siz de salt erkeklerden hoslanmayan bi kadin olabilirdiniz. Hic mi karsilikli konusmuyorsunuz, ev ici yasamini bilmiyorsunuz. Surekli dus alan, tiras olan cilt bakimlarini aksatmayan gay tanidiklarim var gayet hetero gorunumdeler ama ozel alanlarinda rahatlar, asikarlar.

Günümüzde cinsiyet kavraminin alti cizilmek istendikce genclerden yaslilara herkes baska doyumlarin pesinde kendini buluyor, baskidan kurtuluyor.

Nişanlılık dönemini uzatın ve iyi gözlemleyin içinize oturmadan da evlenmeyin bence
Bunun bir testi yok heralde🥴yoksa var mı🙈
Gerisini artık oluruna bırakın

Kadınsı hareket dediğin şey kibarlık olabilir. Var öyleleri, kırıla döküle konuşurlar. Ben bir kadın arkadaşla konuşurken bir erkek hakkında hareketleri çok kadınsı dedim. kadın onun yakın arkadaşıydı, bana bir kızdı… ben alışmışım da öküzlere, etraf hödük dolu olduğundan bunu normal sanıyormuşum da, çocuk kibarmış da… piki kızma deyip dinledim 😂 normal hetero erkekmiş, sevgili arıyormuş velhasıl

İki şey söyleyeceğim
1. si kesinlikle hislerinize güvenin. İçinizdeki kadın hisseder.
2. si belki sadece nazik ve kibardır.
Babamın bir iş arkadaşı vardı öyle naif bir insandı ki 50 küsür yaşında bekardı. Ben bir hanımdan bana su vermesini, karnımı doyurmasını isteyemem. Benim kirli donumu nasıl yıkamasını beklerim derdi. Yıllar önceden bahsediyorum tabi.

X