Yalnız bu işte bir terslik var. Onun arayıp özür dilemesi ve nasıl olduğunuzu sorması gerekir.1 hafta önce bir sağlık problemim olmuştu sevgilime bu durumu söylememiştim kesin bir sey bilmediğim için, konusuda daha sonra açılmadı, yarın hastaneye gideceğim için bugun öğrendi ve söylemediğim için çok kızdı, telefonu yüzüme kapattı ve mesajımada cevap vermedi. bilmeye hakkim yok mu, neden en son ben öğreniyorum diye kızdı en sonra bi git ya gibi bir sey diyerek telefonu yüzüme kapatti durumu nasıl düzeltirim aramızın açılmasını istemiyorum? en ufak hataları bile takan birisi, yarın aramazsa veya yazmazsa ben tekrardan arayayım mı?
Tamam insan bilmek ister söylenmedi mı kızar da, ama bu kadar abartıp ne bileyim sanki küsmeye bahane arıyor gibi. Koy tekmeyi gitsin1 hafta önce bir sağlık problemim olmuştu sevgilime bu durumu söylememiştim kesin bir sey bilmediğim için, konusuda daha sonra açılmadı, yarın hastaneye gideceğim için bugun öğrendi ve söylemediğim için çok kızdı, telefonu yüzüme kapattı ve mesajımada cevap vermedi. bilmeye hakkim yok mu, neden en son ben öğreniyorum diye kızdı en sonra bi git ya gibi bir sey diyerek telefonu yüzüme kapatti durumu nasıl düzeltirim aramızın açılmasını istemiyorum? en ufak hataları bile takan birisi, yarın aramazsa veya yazmazsa ben tekrardan arayayım mı?
Arama annem arama gülüm.. buna hata denmez, o an paylasmaya hazir olmayadabilirsin insan bir saygi duyar bu nedir ya? Afedersin totondaki sivilceyi bile paylasmak zorunda misin? Gercekten Sagligin icin endiselenen adam uzatmaz bu kadar. Arar sorar. Bu yuzden problem cikariyor haber verilmedi diye tripleniyorsa... Ohooo daha simdiden adam problem yaratiyorsa ilerde ne olur bir dusun bence.1 hafta önce bir sağlık problemim olmuştu sevgilime bu durumu söylememiştim kesin bir sey bilmediğim için, konusuda daha sonra açılmadı, yarın hastaneye gideceğim için bugun öğrendi ve söylemediğim için çok kızdı, telefonu yüzüme kapattı ve mesajımada cevap vermedi. bilmeye hakkim yok mu, neden en son ben öğreniyorum diye kızdı en sonra bi git ya gibi bir sey diyerek telefonu yüzüme kapatti durumu nasıl düzeltirim aramızın açılmasını istemiyorum? en ufak hataları bile takan birisi, yarın aramazsa veya yazmazsa ben tekrardan arayayım mı?
Bence iletişimi koparmak için bahane arıyor.1 hafta önce bir sağlık problemim olmuştu sevgilime bu durumu söylememiştim kesin bir sey bilmediğim için, konusuda daha sonra açılmadı, yarın hastaneye gideceğim için bugun öğrendi ve söylemediğim için çok kızdı, telefonu yüzüme kapattı ve mesajımada cevap vermedi. bilmeye hakkim yok mu, neden en son ben öğreniyorum diye kızdı en sonra bi git ya gibi bir sey diyerek telefonu yüzüme kapatti durumu nasıl düzeltirim aramızın açılmasını istemiyorum? en ufak hataları bile takan birisi, yarın aramazsa veya yazmazsa ben tekrardan arayayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?