İnsanlar hastaneye sadece sokakta bayılma riski olan hastalıklar için gitmezler.Sanırım bunca insan içinde bir tek ben farlı düşünüyorum.
Eşimiz veya sevgilimiz bizden sağlık sorununu gizlese bizde benzer bir tepki vermez miyiz ?
Tepki vermek için birbirimizi gazlamaz mıyız ?
Kk kadınları neden bencillik penceresinden bu kadar bakıyor.
Konu sahibi yerine kendinizi koyup yorum yapmak ne kadar mantıklı bilemedim.
Sevgilisi gözüyle yorum yapıyorum ben. Biraz farklı görüşe ihtiyaç vardır heralde.
Belki verdiği tepki ağır olabilir ama eğer sağlık sorununun benden gizlediyse veya söylemediyse savunması ne olursa olsun ve kabul etmem.
Beni hayatında tutup hayatıyla ilgili önemli birşeyde beni saf dışı bırakan insanı bende sıkıntılarıyla başbaşa bırakırım.
Çünkü haberim olmasa zaten o sorunları tek başına çözmek istemiş.
Bana değer verip paylaşma durumu olmazsa benim ne işim var öyle birinin yanında ?
Hangimiz sevdiğimiz insanla ilgili hassas konularda böyle içerikler olan bir konuda özür diler.
En büyük ayıp bence konu sahibinde.
Kusura bakmayın ama siz sevgilinizin aramasını beklerseniz uzuunnn zamanınızı alır.
Aramazsa da en büyük hakkı bazı hassas konuları sevdiklerinizden saklamak çok saçma.
En yakınlarınız bunları bilmeli.
Bir ortamda sağlık sorunundan dolayı bayılsanız ne yapılacak??
Mesela ben bayılsam ve kolonya koklatilinca astım atağı geçiriyorum ki bu çok küçük bir örnek ve buulnu bilmeyen biri bu durumla karşılaşsa ve ben astım atagindan daha kötüye gitsem karsimdaki vicdan azabı çeker.
Basit ama bu bir örnek.
Siz arayın.
Kırgınlığını onarın mutlu olun
Örnek veriyorum siz verdiğiniz için, vajinal akıntı var diyelim bu kızda. Jinekoloğa gitmiş o da bir kaç tahlil istemiş ve bir hafta sonra sonuçlar çıkınca teşhisi konuşacaklar. Hangi sevgiliye ne acaba benim vajina sorunlarımdan?
Belki popomda kıl dönmesi oldu yada basur çıktı. Söylemek zorunda mıyım?
Özel hayata saygı duymayı bilmeli herkes.