• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinden sağlık sorunumu sakladığım icin cok kızdı durumu nasil düzeltirim?

Sanırım bunca insan içinde bir tek ben farlı düşünüyorum.

Eşimiz veya sevgilimiz bizden sağlık sorununu gizlese bizde benzer bir tepki vermez miyiz ?
Tepki vermek için birbirimizi gazlamaz mıyız ?

Kk kadınları neden bencillik penceresinden bu kadar bakıyor.

Konu sahibi yerine kendinizi koyup yorum yapmak ne kadar mantıklı bilemedim.
Sevgilisi gözüyle yorum yapıyorum ben. Biraz farklı görüşe ihtiyaç vardır heralde.
Belki verdiği tepki ağır olabilir ama eğer sağlık sorununun benden gizlediyse veya söylemediyse savunması ne olursa olsun ve kabul etmem.
Beni hayatında tutup hayatıyla ilgili önemli birşeyde beni saf dışı bırakan insanı bende sıkıntılarıyla başbaşa bırakırım.
Çünkü haberim olmasa zaten o sorunları tek başına çözmek istemiş.
Bana değer verip paylaşma durumu olmazsa benim ne işim var öyle birinin yanında ?
Hangimiz sevdiğimiz insanla ilgili hassas konularda böyle içerikler olan bir konuda özür diler.
En büyük ayıp bence konu sahibinde.
Kusura bakmayın ama siz sevgilinizin aramasını beklerseniz uzuunnn zamanınızı alır.
Aramazsa da en büyük hakkı bazı hassas konuları sevdiklerinizden saklamak çok saçma.
En yakınlarınız bunları bilmeli.
Bir ortamda sağlık sorunundan dolayı bayılsanız ne yapılacak??
Mesela ben bayılsam ve kolonya koklatilinca astım atağı geçiriyorum ki bu çok küçük bir örnek ve buulnu bilmeyen biri bu durumla karşılaşsa ve ben astım atagindan daha kötüye gitsem karsimdaki vicdan azabı çeker.
Basit ama bu bir örnek.

Siz arayın.
Kırgınlığını onarın mutlu olun 🌹
İnsanlar hastaneye sadece sokakta bayılma riski olan hastalıklar için gitmezler.
Örnek veriyorum siz verdiğiniz için, vajinal akıntı var diyelim bu kızda. Jinekoloğa gitmiş o da bir kaç tahlil istemiş ve bir hafta sonra sonuçlar çıkınca teşhisi konuşacaklar. Hangi sevgiliye ne acaba benim vajina sorunlarımdan?
Belki popomda kıl dönmesi oldu yada basur çıktı. Söylemek zorunda mıyım?
Özel hayata saygı duymayı bilmeli herkes.

Bu ne berbat tepki ayrılırsan hayatının en güzel şeyini yaparsın...aman beni önemsiyor ondan kızıyor diye düşünme öyle bir şey yok çok kaba birisi...bunun evlenmiş halı size hakaret eder ve vurur insanların içinde size bağırır rezil eder...ben hayatımda 2 adam tanıdım birincisi ilk eş kisisi narsist kaba birisi aynı tepkiyi oda verirdi , ikinci eşim kibar ve tatlı o ise asla sorun bile yapmaz sadece nasıl olduğumla ilgilenir bana huzur ve sevgi verir

Eşimiz veya sevgilimiz bizden sağlık sorununu gizlese bizde benzer bir tepki vermez miyiz ?

Sevgilisi gözüyle yorum yapıyorum ben. Biraz farklı görüşe ihtiyaç vardır heralde.
Belki verdiği tepki ağır olabilir ama eğer sağlık sorununun benden gizlediyse veya söylemediyse savunması ne olursa olsun ve kabul etmem.
Beni hayatında tutup hayatıyla ilgili önemli birşeyde beni saf dışı bırakan insanı bende sıkıntılarıyla başbaşa bırakırım.
Bana değer verip paylaşma durumu olmazsa benim ne işim var öyle birinin yanında ?
Hangimiz sevdiğimiz insanla ilgili hassas konularda böyle içerikler olan bir konuda özür diler.
Kusura bakmayın ama siz sevgilinizin aramasını beklerseniz uzuunnn zamanınızı alır.
Aramazsa da en büyük hakkı bazı hassas konuları sevdiklerinizden saklamak çok saçma.
Mesela ben bayılsam ve kolonya koklatilinca astım atağı geçiriyorum ki bu çok küçük bir örnek ve buulnu bilmeyen biri bu durumla karşılaşsa ve ben astım atagindan daha kötüye gitsem karsimdaki vicdan azabı çeker.
Basit ama bu bir örnek.

Siz arayın.

Yazarın anlattığına göre bir geçmiş olsun bile dememiş, hastalığın durumunu sormadan yıkıp yakmış. Sevgilisi hasta olduğu için strese girmiş olabilir ama her durumda bunun acısını hastadan çıkarmayı anlayamıyorum.

Daha erkenden haberdar olmak istiyorsa konu sahibi iyileştikten sonra nazikçe dile getirebilirdi...

Haklıyken haksiz olmak. Önceden bilmek istemesi doğal bir tepki. Sağlık sorunuz ciddi bişey değil sanırım size karşı tavır koyabildipine göre. Küçük bir sorun. Yoksa ciddi birşey olsaydı kırıldığı halde yinede üzmemek istemezdi diye umut ediyorum.

Bu ne berbat tepki ayrılırsan hayatının en güzel şeyini yaparsın...aman beni önemsiyor ondan kızıyor diye düşünme öyle bir şey yok çok kaba birisi...bunun evlenmiş halı size hakaret eder ve vurur insanların içinde size bağırır rezil eder...ben hayatımda 2 adam tanıdım birincisi ilk eş kisisi narsist kaba birisi aynı tepkiyi oda verirdi , ikinci eşim kibar ve tatlı o ise asla sorun bile yapmaz sadece nasıl olduğumla ilgilenir bana huzur ve sevgi verir

Evt bu direkt narsist özelliği....Olayı bırakıp neden benim haberim yok diye kabalık etmek..."Bi git yaa" deyip telefonu suratına kapatması normal küfür de edebilirdi....Sen de manipülasyona uğrayan kişi olarak peşinden koş, dil dök di mi?
Bu kişiyle hayatını zindan edersin ben şimdiden söyleyeyim de...Sen nasıl olsa ondan kopamayacaksın sen aramız bozulmasın diye uğraştıkça her hareketin hata olacak

En gıcık kaptığım konu bu. Bir insan birşey söylemiyorsa bir sebebi, zamanı vardır. Niye benim haberim yok diye olay çıkarıp suçlamak çok varoş bir hareket. Herkes herşeyi anlatmak zorunda değil

Ben karsi tarafta guvensizlik hissettim,saglik sorunu umrunda değil bence sadece attigin her adimi bilmek istiyor...Yurumez bu is

Off ki ne off sizi dusundugunu mu sanıyorsunuz ,kontrol manyağı olmus salin ipini ,2 gun sonra gazeteye manset olursunuz ,adamlar elinde tutamadigi icin hirsindan kadin olduruyor ,

Basit ama bu bir örnek.

Siz arayın.
Her insanın özeli var dir.annete aileye eşe çocuğuna dahi söyleyemeyeceği. Bence kisi once kendine değer vermeli sevgiliye söylenmesinin önemli bir nedeni var dir kendince. Sevgili yanlışlıkla sağlığına sebep olacak hatada dahi bulunsa özür de dileyecek kiz icin üzülecek de vicdan azabida cekecek .

Sen üzülme gerisi önemli değil.. rabbim sağlık versin huzur versin mutluluk versin :)

Back