sevgilimmle sürtünme ile hamile kalir miyim

Bir derdim var topiğinde vajinusmus olan biri hamile o da muhtemelen bu tür yaptı ama siz sperm yoktu diyorsunuz imkansız

arkadaslar 24 nisanda sevgilimle surtunme yasadik sadece reglden hemen sonra bosalma olmaadi gelmedi hatta ama tam hatirlamiyorum ne oldugunu ama bosalma olmadigindan eminim eliyle falan yaparken hamile kalmis olabilir miyim
niye kalasın saçmalama öyle hamile mi kalinir

Bir derdim var topiğinde vajinusmus olan biri hamile o da muhtemelen bu tür yaptı ama siz sperm yoktu diyorsunuz imkansız
Onun durumu da meçhul.yani zaten deneme yapıyorlarmış.hatta kan geldi diye yazmıştı.esiyle birleşme esnasında acı duymadığı için girip girmediğini anlamamış ki insan nasıl anlamazbüyük olasılıkla girdi ve hamile kaldı.öteki türlü milyonda 1 ihtimal..

Avucuna doldurup şeyden içeri mi boşalttı acaba spermleri, hem sürtünme diyor hem el diyor kafam karıştı el ayak ne bulduysa sürttü mü, yani şey şeye sürtünmüyor muydu normalde el ne alaka spermler arasi yarış var bacım biliyorsun onlar deliği uzaktan da gördüyse kaptırmıştır içeri doğru, artık hangisi kazandıysa

arkadaslar 24 nisanda sevgilimle surtunme yasadik sadece reglden hemen sonra bosalma olmaadi gelmedi hatta ama tam hatirlamiyorum ne oldugunu ama bosalma olmadigindan eminim eliyle falan yaparken hamile kalmis olabilir miyim
Ciceksen eğer sevgilin sürtünürken polen bırakmış olabilir, bi test yap bakalım

Millet seks yapyoda hamile kalamiyo arkadas surtundüm diye hamile kalma korkusu yaşıyor vay arkadaşneyse takma kafaya sürtünmeden ilerisi olursa kork

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…