Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim yaa gerçekten erkeklerin genelinde bu huy var sanırım ama biz kızlar çok zor durumda kalıyoruz yapamıyacağımız şeyleri kabullenip susuyoruz sonra asıl o zaman tartışmalar çıkıyor bak sende arkadaşına diye o msj atmışsın yanlışlıkla işte,belliki sende arkadaşlarınla rahatca msj laşmak istiyorsun birazda bizler erkekleri bölee alıştırıyoruzz yaniii
ya canım seviosan biraz onun isteklerini kendi düşüncelerinide katarak yap sende ondan iste bakalım onun tepksini ne oalcak oda yapıosa fazla sesini çıkartma ama kız arkdaşlarına attıgın msjdan bile haberi olması bilmiorumki yani ben sevdigimde mesela tlfnla knşurken dier tlfnuma msj gelio sesini duyuo kimden geldi oku dio mesela böle şeyler herkesde olur ama o izin biraz garip ben ilkten erkek ardkaşlarına msj ataacagın zamn haber vermeni istio anladımki benim hiç erkek arkdaşım yoktur aslada olamazmış sevgilim dio bende istemiorumzatnnn:)
bu erkekler insanı bi zaman sonra ruh hastası eder valla,,,şimdi sevdiğiniz için size pek zor gelmesede zamanla daha ii anlayacaksınız ne demek istediğimizi...
o zaman zararın neresinden dönsem kardır deyip şu kuralları değiştireceksiniz.
sıkıyönetimi kaldırıp,demokrasiye geçeceksiniz.....
canım ya sakin ol ara knş deki bak bitanem böle böle bana güven yanımda olduğun sürece bu ilişkiye zarar verecek bişe yapmam böle tatlı dille knş sakinleştir onuda sana güvenmesini iste yavaş yavaş o haber vermeleri kaldıralım de çünkü benim knştugum insanları azda olsa biliosun bunlar çocukca şeyler biz ileriye bakan insanlarız faln de daha sıkı baglanalım de böle şeyler yüzünden tartışıp aşkımızı yıpratmak istemiorum faln bişeyler de kızzz:)
yani onun hoşuna gider bunlar çünkü benimkinin gidio yani böle knş üzülme
zamnla geçer ya o seviodur ondan paylaşamıodur ama kızları bile bilmek istemesi seni bogar yani bunları söyle arada dokundurucu laflar et deki sen iyiligimi isterken beni üzüosun güven olmadan bişe olmaz vs
o zaman zararın neresinden dönsem kardır deyip şu kuralları değiştireceksiniz.
sıkıyönetimi kaldırıp,demokrasiye geçeceksiniz.....
kesinlikle! boyle iliski mi olur arkadasim bu kadar taviz vererek kendini yok edersin ve bir bakarsin ki bir gun ondan baska hicbisi yok hayatinda. yerimseniben