sevgilimle olan sorunum,,banada akıl verin lütfen

katılıyorum.. kadınla erkek= ateşle barut bende çok aldatılma yaşadım o yüzden hayatta bir erkeğin kadınla aynı ortamda bulunduğu bir duruma olumlu bakamam çünkü hep bu şekilde aldatıldım ben aynen bu şekilde bir şey yapmalısın bence eminim ki biliyordur senin ondan vazgeçmeyeceğini o yüzden böyle davranıyordur. Ama yinede onu tanımıyoruz huyunu suyunu bilmiyoruz içinden geleni yap ama ne olursa olsun üzülme hayat üzülmek için çok kısa mutlu olmak için çok uzun:)

kızlar gün yapıyor da erkek arkadaşn da elinde kekle gidip katılacakmış gibi..
bana biraz enteresam geldi, yani aralarındaki hak hukuk nedir bilemem ama, yine de komik yani saçma gereksiz.
ben de olsam istemem açıkçası, fazla samimiyetleri hep tehlikeli bulurum.

yukarıda yazdım arkadaşım

sağol cnm ben öyle bir ihtimal vermiyorum. yani öyle olsa hissederim biliyorum. tabiki senide anlıyorum deneyimini bnle paylaşıp yardım etmek istiyosun gerçekten sağol. ama tabi ben burda her yaşanını anlatamıyorum sevgilim öyle bir karakterde biri değil en azından şuan değil ilerde ne olur bilemem tabi. ama öyle bir ihtimal yok biliyorum.

kızlar düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ederim. sorun durum AYRILDIK.. ya bu istediğinden vazgeçeceksin ya da benden dedim. sen beni anlayamıyorsun dedi. böyle bişey için vazgeçiyorsan vazgeç dedi. bende yolun açık olsun o zaman dedim. böyle 2 3 kızla görüşecem diye benle böyle bir tartışmaya girebiliyorsa zaten bana değer vermiyor demek ki uğraşmanın anlamı yok gerçekten yoruldum artık. Kendi bilir artık adım gibi biliyorum ki köpek gibi pişman olacak ama artık o beni kaybetti.

canım hayırlısı olsn hakkında. 2-3 kadınla aynı evde buluşmak içn senden vazgeçiyosa devam etsn.. sen doğrusunu yaptın. toparlanırsn en kısa sürede inş :)

4 5 beş bayan la bir tek o gidiyorsa tepkin de haklısın.
Israrcı olması da yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…