- 21 Şubat 2015
- 26
- 8
-
- Konu Sahibi prettyecrinada
benim siteyle ilgim yok fakat, bir arkadaşım görmüş bana da ekranı print screen yapıp atınca gördüm.Tamam da adam arkadaşlık sitelerinde dolaşıyormuş, neyini alttan alacaksın ki? Ayrıca sende mi giriyorsun siteye? Benimde başımdan geçti hiç kavgamız falan bile yoktu, arkadaşımın kuzeni görmüş bastım totosuna tekmeyi hiç işim olmaz.
benim siteyle ilgim yok fakat, bir arkadaşım görmüş bana da ekranı print screen yapıp atınca gördüm.
şöyle özetleyeyim yaşadığımız parasal sorunu. bir işe girecekti yatırım yapacaktı ben farklı karlı bir iş önerdim. oda kazanamadı. hisse senedi tarzında. bundan dolayı aramız açıldı. güvenilmez oldum. sonra çalıştığım kurum başarılı üniv öğrencilerine ve lise öğrencilerine burs veriyordu, buna söylediğimde yeğenlerini önerdi 3 kere kurum ödedi. sonra ödemedi. yine suçlu ben oldum güvensiz.Ihtiyaci olmadığı halde parayla alakalı ne gibi sorun yaşıyorsunuz ki? Arkadaşlık siteleri diyorsun bide.. bence o arayıp sorsa bile uzak dur. Hiç ic açıcı görünmüyor burdan..
Merhaba arkadaşlar;
31 yaşındayım. 34 yaşında bir beyle yaklaşık bir senedir beraberim fakat son 5 aydır aramızda ikimizin de hatalı bulunduğu durumlardan dolayı birbirimizden uzaklaştık. İkimizde hatalıydık bu arada hatalarımız maddi yönden onu belirteyim. Bana zaman zaman güvencini yitirdiğini söyledi hep alttan aldım hep alttan aldım. Şuan itibariyle kesinlikle güvenmediğini söylüyor. Kendisi koç burcu. Ben ikizler burcuyum. Ama artık çok yoruldum. Çünkü gerçekten belli bir yaştayım ve bende evlenip yuva sahibi olmak istiyorum. Dünde onu bir arkadaşlık sitesinde arayış içerisinde olduğunu gördüm. Gördüğüm andan beri mesaj atmayı da kestim. Bu arada kendisinin daha önce başından bir evlilik geçmiş .Paraya karşı aşırı zaafı var, ihtiyacı olmadığı halde. Sizce artık ne yapmalıyım, bir yanım alttan al kendine güven verdi diye telkin ediyor, bir yanımda yeter artık diyor. On seviyorum ama bana karşı söylediği sözlerden dolayı öz güvenim kayboldu resmen. Birde son 2-3 aydır sadece iletişimimiz mesajla çünkü kendisi şu ara iş için şehir dışında. Ben daha öncede kendimce yeter diyip iletişimi defalarca kestim ama hep kendisi dönüş yaptı bana. Sizlerden fikir rica ediyorum.
para da istedi zararı için çok bunalttı ama sonra vazgeçti. bir ödeme yapmadım .Anladım benim ki gibi olmuş. Peki para konusu ne özel değilse, zaten burada kimse kimseyi tanımıyor. Sizden para mı istedi?
haklısın.Arkadaşlık sitelerinde gezen, başından bir evlilik geçmiş 34 yaşındaki yanardöner adamla ergen ilişkisi yaşayacak,
kısacası duygu yıpratacak, vakit kaybedecek yaşlarda değilsin bence.
Iyide senlik bişey yok ki kuş ucsa senden bilecek adam. Normal degil bence ilerde daha farkli sorunlar çıkarır bana sorarsanşöyle söyleyeyim yaşadığı parasal sorunu. bir işe girecekti ben farklı karlı bir iş önerdim. oda kazanamadı. hisse senedi tarzında. bundan dolayı aramız açıldı. güvenilmez oldum. sonra çalıştığım kurum başarılı üniv öğrencilerine ve lise öğrencilerine burs veriyordu, buna söylediğimde yeğenlerini önerdi 3 kere kurum ödedi. sonra ödemedi. yine suçlu ben oldum güvensiz.
ilk defa konu açıyorum arkadaşım.Bu konuyu hatırlıyorum daha öncede açmıştın sanırım farklı nickle
Zararımı sen kapat demişti buradaki bir çok bayan aklı yok mu yapmasaydı o işi demişti.
Hala görüşmeniz bile hata..
Merhaba arkadaşlar;
31 yaşındayım. 34 yaşında bir beyle yaklaşık bir senedir beraberim fakat son 5 aydır aramızda ikimizin de hatalı bulunduğu durumlardan dolayı birbirimizden uzaklaştık. İkimizde hatalıydık bu arada hatalarımız maddi yönden onu belirteyim. Bana zaman zaman güvencini yitirdiğini söyledi hep alttan aldım hep alttan aldım. Şuan itibariyle kesinlikle güvenmediğini söylüyor. Kendisi koç burcu. Ben ikizler burcuyum. Ama artık çok yoruldum. Çünkü gerçekten belli bir yaştayım ve bende evlenip yuva sahibi olmak istiyorum. Dünde onu bir arkadaşlık sitesinde arayış içerisinde olduğunu gördüm. Gördüğüm andan beri mesaj atmayı da kestim. Bu arada kendisinin daha önce başından bir evlilik geçmiş .Paraya karşı aşırı zaafı var, ihtiyacı olmadığı halde. Sizce artık ne yapmalıyım, bir yanım alttan al kendine güven verdi diye telkin ediyor, bir yanımda yeter artık diyor. On seviyorum ama bana karşı söylediği sözlerden dolayı öz güvenim kayboldu resmen. Birde son 2-3 aydır sadece iletişimimiz mesajla çünkü kendisi şu ara iş için şehir dışında. Ben daha öncede kendimce yeter diyip iletişimi defalarca kestim ama hep kendisi dönüş yaptı bana. Sizlerden fikir rica ediyorum.