sevgilimle olan karmaşık durumum.. :( üzülüyorum .

prettyecrinada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
26
8
Merhaba arkadaşlar;
31 yaşındayım. 34 yaşında bir beyle yaklaşık bir senedir beraberim fakat son 5 aydır aramızda ikimizin de hatalı bulunduğu durumlardan dolayı birbirimizden uzaklaştık. İkimizde hatalıydık bu arada hatalarımız maddi yönden onu belirteyim. Bana zaman zaman güvencini yitirdiğini söyledi hep alttan aldım hep alttan aldım. Şuan itibariyle kesinlikle güvenmediğini söylüyor. Kendisi koç burcu. Ben ikizler burcuyum. Ama artık çok yoruldum. Çünkü gerçekten belli bir yaştayım ve bende evlenip yuva sahibi olmak istiyorum. Dünde onu bir arkadaşlık sitesinde arayış içerisinde olduğunu gördüm. Gördüğüm andan beri mesaj atmayı da kestim. Bu arada kendisinin daha önce başından bir evlilik geçmiş .Paraya karşı aşırı zaafı var, ihtiyacı olmadığı halde. Sizce artık ne yapmalıyım, bir yanım alttan al kendine güven verdir diye telkin ediyor, bir yanımda yeter artık diyor. Onu seviyorum ama bana karşı söylediği sözlerden dolayı öz güvenim kayboldu resmen. Birde son 2-3 aydır sadece iletişimimiz mesajla çünkü kendisi şu ara iş için şehir dışında. Ben daha öncede kendimce yeter diyip iletişimi defalarca kestim ama hep kendisi dönüş yaptı bana. Sizlerden fikir rica ediyorum.

Son düzenleme:
benim siteyle ilgim yok fakat, bir arkadaşım görmüş bana da ekranı print screen yapıp atınca gördüm.

Ihtiyaci olmadığı halde parayla alakalı ne gibi sorun yaşıyorsunuz ki? Arkadaşlık siteleri diyorsun bide.. bence o arayıp sorsa bile uzak dur. Hiç ic açıcı görünmüyor burdan..
şöyle özetleyeyim yaşadığımız parasal sorunu. bir işe girecekti yatırım yapacaktı ben farklı karlı bir iş önerdim. oda kazanamadı. hisse senedi tarzında. bundan dolayı aramız açıldı. güvenilmez oldum. sonra çalıştığım kurum başarılı üniv öğrencilerine ve lise öğrencilerine burs veriyordu, buna söylediğimde yeğenlerini önerdi 3 kere kurum ödedi. sonra ödemedi. yine suçlu ben oldum güvensiz.

Son düzenleme:
sadece mesajla ilişki mi olur yahu?
hangi cagda yasıyoruz.
bunun tangosu var skypeı var.
hiç olmadı arar konusursun.
sizin ilişki çoktan bitmiş.
yedekte tutuluyorsun, her ihtimale karşı.

niye sineye çekeceksiniz ki

yaptıklarını sindirilecek gibi değil

Iyide senlik bişey yok ki kuş ucsa senden bilecek adam. Normal degil bence ilerde daha farkli sorunlar çıkarır bana sorarsan

Yani para konularindaki tutumu zaten cok cirkin ve cirkefce. Bunlari da gectim, bence adam sizi pek sevmiyor gibime geldi, guvenimi kaybettim vs bahane bence. Sevseydi zaten arkadaslik sitelerinde takilmazdi. Bahane degilse de adam yanarli donerli.

Bu heriften size bir yol olmaz bence.

ilişkilerde sıkıntılar yaşanır ama uzatılmaz bu mevzu. sizin sevgili uzakttıkça uzatmış güvenle alakalı olarak.
hep alttan alan taraf olmanız bir noktadan sonra karşınızdakinin sizi esiri olarak görmesine neden olur. suçluysanız alttan alın, özür de dileyin ancak her gerilimde alttan aldım, sustum davranışı sizi değersiz yapar.
bir evlilik yaşamış ki tabiri caizse eke bir adam. bu işlerin nasıl yürüyüp yürmeyeceğini o'nun daha iyi bilmesi lazım ve insanın aklına acaba neden boşandı sorusu gelmiyor değil.
paraya karşı zaaf kısmı ve arkadaşlık sitesi olayı mide bulandırıcı. farkındaysanız aldatılmışsınız şimdiden. para sorunu eşler arasında çok büyük sıkıntı yaratıyor hele erkeğin bu düşkünlüğü çekilir gibi değildir (arkadaşım her gün ağlıyor bu yüzden).
sevgi vs iyi güzel de 31 yaşına kadar bu adam için mi beklediniz bir düşünün derim ben.
ha bu adam benim sevgilim olsa çoktan yol almıştı şimdi, değmez çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…