biz kadınlar tabi ki bi erkekle ilgili karar verirken bu adam aile olma sorumluluğu alabilir mi
ev geçindirebilir mi, çocuklarıma babalık yapar mı bu adam aile kurulacak bi adam mıdır diye
düşünüp ölçüp tartarız ve bu ölçüte uygun olmayan adamı hayatımızdan çıkarmak son derece doğaldır
cimri erkek ne kadar itici ise koca kadın olmuş ama hala aylak aylak gezen
bi kazancı olmayan , kendini erkeğe yaslamaya , baktırmaya çalışan maddiyatçı kadınlar da son derece itici emin ol
ha sen kendine göre bi erkek bulamaz mısın ? bulursun
toplumda çok var yani hala geleneksel kafada, ben karımı çalıştırmam gerekirse limon satarım eve para getiririm diyen erkekler
ama o erkekler de evlenince senden hizmet bekler, anasına danasına, kendisine
ne bileyim bayramda seyranda anasının evini temizlemeni bekler
akşam eve geldiğinde yemeğini çayını ayağına hazır bekler
adamın lütfedip verdiği harçlığa bağlı olursun sadece
o harçlığın hesabını sorar belki, benim verdiğim parayı neye harcadın der
atıyorum özel bölgene kuaförde yaptıracağın ağdanın parasını bile adamdan istemek zorunda kalırsın
evlilikte ciddi bi sorun olduğunda, dayak yediğinde, aldatıldığında falan boşanma kararını alırken 100 kere düşünürsün
çünkü maddi güvencen olmadığı için boşandıktan sonra kendi başıma nasıl ayakta kalıcam diye kaygılanırsın
boşansan bile anne baba evine dönersin bu defa anan baban sana bakıyor olur
sürekli onlara bağımlı olursun , belki sofrada 1 tabak fazla yedin diye ailenin gözüne batar ? böyle durumda olan kadınlar da var
ondan sonra ağlamayacaksın bu seçimlerin yüzünden . karar senin .
tamam maddiyatçı ve cimri erkeği sabahlara kadar linç edelim ona lafım yok ama
aklı başında erkekler de çalışmayan etmeyen kadınlara saygı duymuyor hanımlar
2024 yılındayız 1984 değil yani . kafalar, bakış açıları çok değişti artık .
yaptığınız iş, mesleğiniz toplumda ne kadar saygı göreceğinizi , nasıl var olabileceğinizi etkiliyor haberiniz olsun