- 2 Ekim 2021
- 177
- 24
- 21
- Konu Sahibi Nazlii3848
Anlayamazsiniz zaten soruyorum sadece olabilirmi diyehersey olabılır . beklıceksınız bız nerden anlayabılırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlayamazsiniz zaten soruyorum sadece olabilirmi diyehersey olabılır . beklıceksınız bız nerden anlayabılırız
Ceket atsam hamile kalıyor kadınları için zor yoktur. Kimin ne kadar kolay ya da zor hamile kalabildiği belli olmuyor maalesef.
olabılır? ben dogum kontrol hapı kullanırken kalmıstım olabılır yanı hersey olabılır yazmısız herkes yazmıs. ıhtımaller dahılındeAnlayamazsiniz zaten soruyorum sadece olabilirmi diye
Genelde iki adet ortası yüksek ihtimalli günler olur. Bunu bilmeden mi sevisiyorsunuz? Adet olduğunuz ilk gün itibariyle sayarsınız ondördüncü gün yumurtlama olma ihtimali yüksektir ama genel olarak o ortada kalan bir hafta içinde yumurtlanir. Yani 10-17.günler arası gibi. Kaç günde bir adet olduğunuzu bilmediğim için farazi konuşuyorum.Reglma 10 gün kala hamile kalma ihtimalimin yüksek olduğu günmu oluyor
Daha 18 yaşındayım umarım hamile olmam aldırmak zorunda kalırımAşağı yukarı yumurtlama döneminde olmuş ilişki yani %50 olma ihtimali var bir ve ayrıca prezervatif de tam koruma sağlamıyor prezervatif olmasına rağmen hamile kalan çok kişi okudum burda şansa kalmış tek yapmanız gereken regly gecikmesi beklemek bu arada bir dahakine asla prezervatif olmadan ilişkiye izin vermeyin söyleme amacım koruma değil hijyen ve sağlık için her türlü hastalık adına kendinizi koruyun lütfen
Korunmasız ilişkilerde bile bir ayda gebe kalma ihtimali %30’dur. O kadar kolay birşey değil yani, burda yıllarca uğraşan insanlar var. Siz ilişkinin çoğu kısmında korunmuşsunuz anladığım kadarıyla, çok az bir ihtimal gebe olmanız, ilişki üzerinden 11-12gün geçince test yapmaya başlayabilirsiniz3 4 yillik bi iliskim var 2.kez iliskiye girdik 1.sinde ertesi günü hapı kullandigim icin bu sefer kullanamadım zararlı olur diye ama prezervatif ile korunduk ve prezervatif oldugu halde geri cekildi bi ara prezervatif icimden ciktiktan sonra patladi bosalmamisti ama sonra degistirdi zaten reglma 10 gün var acaba hamile olabilirmiyim reglmda gecikebilir hap yüzünden, stres yaptim bide bi ara prezervatif olmadan girip cikti ama kisa sürdü geri takti hemen
Yargılamak haddim degil ama keşke o zaman Ella kullansaydiniz bir cana kıymak yerine bir kaç ay hormonlarınız bozulsun daha mantıklı riske atmayın bir dahaki sefereDaha 18 yaşındayım umarım hamile olmam aldırmak zorunda kalırım
Çok teşekkür ederim icim biraz rahatladıKorunmasız ilişkilerde bile bir ayda gebe kalma ihtimali %30’dur. O kadar kolay birşey değil yani, burda yıllarca uğraşan insanlar var. Siz ilişkinin çoğu kısmında korunmuşsunuz anladığım kadarıyla, çok az bir ihtimal gebe olmanız, ilişki üzerinden 11-12gün geçince test yapmaya başlayabilirsiniz
Hapı bi önceki ilişkiye girdigimizde kullanmistim bunda kullanamadim ayni ay icersinde 2 kere icmek cok zararli oldugu icinYapabileceğiniz birşey yok mecbur bekleyeceksiniz. Yanı sizin durumunuzda biri çıkıp ben hamile kalmadım dese de test yapana kadar içiniz rahat olmayacak. Prezervatif kaydığı için oladabilirsiniz olmaya da bilirsiniz. Ama yüksek ihtimalle değilsinizdir. Ertesi gün hapı da kullanmışsınız.
Ayda 2 kere icebilirmiyimYargılamak haddim degil ama keşke o zaman Ella kullansaydiniz bir cana kıymak yerine bir kaç ay hormonlarınız bozulsun daha mantıklı riske atmayın bir dahaki sefere
O konu hakkında bir bilgim yok ilişki sonrası belli bir saat içinde içilmesi gerekiyor sanırım hiç kullanmadım ama eczaneye veya doktora danışabilirsinizAyda 2 kere icebilirmiyim
Dun iliskiye girdik hala icebilirim hapi ama bilmiyorum ayda 2 kez icmis olurum ve faydasi olurmuYargılamak haddim degil ama keşke o zaman Ella kullansaydiniz bir cana kıymak yerine bir kaç ay hormonlarınız bozulsun daha mantıklı riske atmayın bir dahaki sefere
Canım sana tavsiyem eğer aktif bir cinsellik yaşayacaksan korunma yollarını ve kendi vücudunu öğren derim. Herşey sadece bebek değil. Hastalıklardan korunmak için de öğrenmen lazım. Daha çok gençsin.Hapı bi önceki ilişkiye girdigimizde kullanmistim bunda kullanamadim ayni ay icersinde 2 kere icmek cok zararli oldugu icin
Hayır içme bence. Vücut dengeni altüst edersin.Ayda 2 kere icebilirmiyim
İçemezsiniz, hormonlarınızı mahvedersiniz, internette kullandığınız ilacin prospektüsünü araştırın.Dun iliskiye girdik hala icebilirim hapi ama bilmiyorum ayda 2 kez icmis olurum ve faydasi olurmu
Senede 3 defadan fazla kullanmamak gerekiyor.Ayda 2 kere icebilirmiyim
Yanlış yönlendirme yapmak istemem bilen birine sorarsanız daha iyi olur sonuçta sağlık bu mutlaka danışın riske atmayınDun iliskiye girdik hala icebilirim hapi ama bilmiyorum ayda 2 kez icmis olurum ve faydasi olurmu