Opusunce zaten yakinlasmis oluyorsunuz. Uzaktan öpüşme mi olur??
Hayır birlikte olmadık ama öpüşürken biyandanda göğsümü falan okşuyor ben istemediğim için duruyor tabiki ama bikaç defa amacına ulaştı.nekadar görüşüyorsunuz meseleside hergün beraberiz sürekli yanyanayız ama bu öpüşme sayıları arttıkça tedirgin olmaya başkadım belkide abartıyorumdur ama dedipim gibi ilk defa böyle şeyler yaşıyorumOnu en iyi sen bilirsin canim ne kadar sık görüştüğünuze aranızdaki ilişkinin boyutuna bağlı. Daha fazla derken anlamadım birlikte mi oldunuz?
Teşekkür ederimNerdeyse yaşıtız ben de sevgilimle öyleyim bi sorun da göremiyorum ikiniz de mutluysanız bi sorun yok. Ki bizim daha 2 ay oldu ama öncesinde 2 yıllık tanışıklık ve geçmiş var. Ben böyle şeylere takilmam. İkiniz de birbirinize güveniyorsanız birbirimizi çözmüşseniz ve eminseniz mutlu olduğunuz şeyleri yaşamanızda vi problem yok. Ama dediğim gibi "birbirinizi çözmüşseniz ve gerçekten güveniyorsanız"
Bence tuhaf değil insanlar tecrübesiz olabilir hernekadar kendi fikirleri olsada sanada tuhaf geldiyse görmezlikten gelebilirsin sadece bi fikir vermeniz yeterliydiBu tip şeyleri burdaki kadınlara sormak çok tuhaf değil mi? Yani herkesin bu tip şeylerde sınırları farklı değil midir? Öpüşüyoruz normal mi, sevgilim sevişmek istedi normal mi? Ne bilelim kardeş biz, bana göre normal ona göre değil. Peki sana göre?
Bence tuhaf değil insanlar tecrübesiz olabilir hernekadar kendi fikirleri olsada sanada tuhaf geldiyse görmezlikten gelebilirsin sadece bi fikir vermeniz yeterliydi
Devamı gelir orası kesin de sen istiyor musun mutlu musun en önemlisi güveniyor musun bunlar önemliHayır birlikte olmadık ama öpüşürken biyandanda göğsümü falan okşuyor ben istemediğim için duruyor tabiki ama bikaç defa amacına ulaştı.nekadar görüşüyorsunuz meseleside hergün beraberiz sürekli yanyanayız ama bu öpüşme sayıları arttıkça tedirgin olmaya başkadım belkide abartıyorumdur ama dedipim gibi ilk defa böyle şeyler yaşıyorum