SEVGİLİMLE DÜZGÜN BİR CİNSEL İLİŞKİ YAŞAYAMADIK

bunny18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
41
-23
sevgilimle cinsel birliktelik yaşamaya karar verdik normalde sertleşme sorunu hiç olmuyordu ama ilişkiye girceğimiz zaman sürekli sorun yaşıyoruz.

Son düzenleme:
onu utandırmamak için teklif etmedim bozuntuya vermiyorum ama çok kötü oluyorum aslında
Daha önce yakınlaşmalarınız oldu mu, olduysa o yakınlaşmalarda sertleşme durumu neydi, eğer o zaman sorun yok da şimdi varsa heyecandan olabilir. Takipte kal, planlı değil de doğaçlama geliştiğini düşünmesini sağlayarak dene bir de. Sorun olmadığına emin olana kadar sakın evlenme, bir de çözmeye ya da boşanmaya uğraşma.

daha önce yakınlaşmamız oluyordu hiç sorun yaşamadık ama prezervatifi takınca adama bişey oluyo anlamıyorum çokkötü haldeyim ya çünkü ilişkiye girmeden sadece yakınlaşana kadar hiç bir sorun yoktu

Evlilikte sorun olur. Sonra hareketleri herşeyi batar. SAĞLIKLI BİR CİNSEL YAŞAM SAĞLIKLI EVLİLİK VE SAĞLIKLI KADIN DEMEKTİR. Bence konuşun.

Bu durumda strese bağlı bir sorun var. Denemekten vazgeçmeyin. Prezervatif his kaybı yapan sıkı bir ürün, sorununuz bununla ilgili olabilir. Onu takarken geçen süre de sebep olabilir. Sevgilinize sağlık açısından güveniyorsanız doğum kontrol hapı kullanın. Ya da prezervatifi taktıktan sonra daha sert biçimde uyarın, takarken zaman kaybetmeyecek şekilde davranın, o sizinle ilgilenirken siz açıp takabilirsiniz mesela.

Oda inanamıyor sonradında terkrar denemek istiyor itiyorum istemediğimi söylüyorum çünkü nasıl diyim oturuken ona bakışımdan tahrik olup dikelen biriydi ve hala öyle en ufak bir şeyde hemen ereksiyon veriyor ama iş birleşmeye geldi mi garip birşey oluyor bi kalkıyor bi iniyor anlam veremiyoruz

Söylediklerimi deneyin, çabuk erekte olan ve bunu kolay kaybetmeyen bir insanın böyle sorun yaşaması ya strestendir ya prezervatife alışık olmadığından. Yalnız emin olmadan evlenmeyin

onu utandırmamak için teklif etmedim bozuntuya vermiyorum ama çok kötü oluyorum aslında
Aman sakın bu utanıyorumlara girme, kocanla ev arkadaşına döner oturursun yoksa senelerce. Konuş çözsün bunu bir an önce. Cinsellik olmadan evlilik olmaz

Aman sakın bu utanıyorumlara girme, kocanla ev arkadaşına döner oturursun yoksa senelerce. Konuş çözsün bunu bir an önce. Cinsellik olmadan evlilik olmaz
oraya kesinlikle katılıyorum biz yatağa girene kadar sorunu yok ama yatağa girince adama bişey oluyor anlamıyorum yataga gırrene kadar ereksyon sorunumuz olmuyor

Panik yaptırma çocuğa çok normal. Sakin olun yavaş yavaş ilerleyin. Yatakta başlamayın. Biraz elinle oyna oral yap. Onun seni okşamasına izin ver. Sana bakıp eliyle boşalmasına izin ver karnına sırtına vs. İlk önce bi sevişin oynaşın sonra tam birleşme yaşarsınız sırayla ilerleyin.

O benimle uğraşırken kendi kalkmiyo çok garip bir olayla karşı karşıyayım maalesef ki

Nişanlısınız ve cinsel birliktelik yaşamayın.Evliliğe kadar normal sevgili öpmek filan öyle şeyler yapın.Sert problemi varsa düzelir heyecandan ola bilir.Olmaz doktora gitsin bi sorun varsa eyer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…