Sevgilimle Buluşmuyoruz

Bilinmez Sorular

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
38
12
3
26
Sevgilimle 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıl düzenli bir ilişkimiz vardı geri kalan süreçte hayatımıza girenler olsu ayrıl barış düzensizlikler oldu 6 aydır beraberiz şuan düzenli olarak ama buluşmuyoruz sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor veya görüşelim desin diye hiç çıkmadım bugün şu programı yapacağım diyorum ama değişen bişey yok tam tersi çıkmanı istemiyorum diyor.. Aslında söyledim defalarca bana yorgunsun geri kalana değil diye… 30 yaşındayız ergen de değiliz 10 günde bir yada haftada bir görüşmelerimiz ne yapmam lazım bilmiyorum..

9 yıl uzun bir süre. İlişki monotonlaşmış artık. Evlilik düşünüyor musunuz? Hayatımıza girenler oldu derken? Ayrılıp tekrar bir araya gelme sebebiniz neydi? Arkadaşlarıyla program yapıyor dışarı çıkıyor ama söz konusu sen olunca yorgunum diyor. Eski ilgisi kalmamış.

9 yıl uzun bir süre. İlişki monotonlaşmış artık. Evlilik düşünüyor musunuz? Hayatımıza girenler oldu derken? Ayrılıp tekrar bir araya gelme sebebiniz neydi? Arkadaşlarıyla program yapıyor dışarı çıkıyor ama söz konusu sen olunca yorgunum diyor. Eski ilgisi kalmamış.
Önümüzdeki sene için kafasında planlıyor evliliği.. 2.5 sene sonra ayrıldık daha sonra onun da benimde hayatıma ayrıldığımız süreçte biri girdi ikimizinde uzun sürmedi bu süreçte ayrıl barış tekrar dene devam ettik son 6 aydır düzenli tekrar başladık. İlgi mesajla aramayla üst noktada ama gerisi yorgunum yoğunum.. Ramazan da 1 ay görüşmedik :) 10 gündür görüşmüyoruz vs.

Sevgilimle 9 yıldır tanışıyoruz 2.5 yıl düzenli bir ilişkimiz vardı geri kalan süreçte hayatımıza girenler olsu ayrıl barış düzensizlikler oldu 6 aydır beraberiz şuan düzenli olarak ama buluşmuyoruz sürekli yorgunum cümlesini duyuyorum ama arkadaşlarıyla program yapıyor veya görüşelim desin diye hiç çıkmadım bugün şu programı yapacağım diyorum ama değişen bişey yok tam tersi çıkmanı istemiyorum diyor.. Aslında söyledim defalarca bana yorgunsun geri kalana değil diye… 30 yaşındayız ergen de değiliz 10 günde bir yada haftada bir görüşmelerimiz ne yapmam lazım bilmiyorum..
Cevap çok açık aslında, size müsait olmayana sizin de müsait olmamanız lazım.

Önümüzdeki sene için kafasında planlıyor evliliği.. 2.5 sene sonra ayrıldık daha sonra onun da benimde hayatıma ayrıldığımız süreçte biri girdi ikimizinde uzun sürmedi bu süreçte ayrıl barış tekrar dene devam ettik son 6 aydır düzenli tekrar başladık. İlgi mesajla aramayla üst noktada ama gerisi yorgunum yoğunum.. Ramazan da 1 ay görüşmedik :) 10 gündür görüşmüyoruz vs.
Ramazanda görüşmeme sebebi ne peki? Muhafazakar mısınız ikiniz de? 1 ay çok uzun süre. Alışkanlık olmuş artık sizinki.

İnsan 9 yıllık sevgilisi ile evli gibi olmaz mı?

Her gün bir uğramak ister yanına…

boyle iliski mi olur ya, bugun sevgilisi yerine arkadaslarini tercih eden adam yarin evlenip agalardan ayrilamayan her gece eve gec gelen adama evrilir. daha once ayrilmissiniz neden yine ayrilmiyorsunuz?

Sevilmediğinizi anlamak için daha ne olması lazım? adam için yedek klubündesiniz ne demek 1 ay görüşmemek 10 gün görüşmemek.Benimle buluşmak varken arkadaşını seçse hep ayrılma sebebim olurdu, böyle sevgililik olmaz.

İte kaka evlenir sonra da şikayet edersiniz siz ,sizin gibiler öyledir vazgeçmez adamdan sonra da eve gelmiyor , arkadaşlarıyla hep derler.E fragmanı izlemişsiniz daha ne ?

Yorgunum diye sevgiliyle buluşmayan erkek mi olur ya. 18 saat taş mı taşıdı, ne yorgunluk bu böyle. Bir de arkadaşlarıyla buluşuyor, sizinle sevgilisi olsun diye sevgili yani. Boşuna zaman harcamayın.

Zamaninizi bosa harcıyorsunuz gibi geldi bana

O zaman sevgilin degil demeye geldim ben sadece

Onunla zaman kaybediyorsun. hayat kısa. o senin zamanını çalıyor. yaşın geçtikçe, geçen aylarına hatta günlerine bile acıyacaksın emin ol. yazık geçen vaktine. o sadece zaman hırsızı.

kimseden zaman dilenme. kimseden ilgi dilenme. kimseden sevgi dilenme. seni seven sana gelir..

Böyle sevgililik olmaz.insan sevdiğiyle görüşmek buluşmak ister.Dokunmak ister.sizin ki telefon arkadaşlığına dönmüş.Ayrilip yoluna bakmazsan geçen zamanlarına ah vah edersin sonra

Back
X