• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle birlikteyiz ve bakire değil ama ben bakireyim ne yapıcam yardım ediin:(

Layla24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
18
-2
1
Herkese merhaba sevgilimle 8 aydır birlikteyiz ve kendisi bakire değilama ben bakireyim bu konu çok kafamı karıştırıyor lütfen bana bişeyler söyleyin:(( Aklıma geliyor ve acaba onunla daha önce yaşadıklarını düşünüyor mu benimle karşılaştırmalar yapıyor mu diye düşünüyorum. Dinen de bir bakire kadının bakire olmayan erkekle birlikte olması yanlış mı çok seviyorum ama napıcağımı bilmiyorum:///

Bakir olmayan erkekle bakire olan bir kadinin tabiki de birlikte olmasi yanlış degil. Ama unutup sineye çekebilmek şartıyla...
Eger bunu yapamayacak ve surekli yüzüne vuracaksiniz yol yakinken ayrilmaniz lazim yoksa çok tartışma yaşanir.
Geçmiş gecmiştir sonuçta... bunu kabullenebilmek önemli...

Sonuçta siz bakire olmayabilirdiniz. Karşinizdaki insanin bunu surekli yuzune vurmasini istemezdiniz.

Din boyutunu burada anlatamayiz baya olay cikar. Kac yasindasnz . Cok soylemek istedigm var da bu konuda ban yerim yine . Sadece soyleeyecegimm gercekten samimi olarak yurekten tevbe etmis insnlar hc o gunhi islememis gbdir. Kalben pisman olmasi gerek. Ahir zamandayz bakir olan kaldi mi??? 25 ve altiysaniz bu duruma uzuldum.

Din boyutunu burada anlatamayiz baya olay cikar. Kac yasindasnz . Cok soylemek istedigm var da bu konuda ban yerim yine . Sadece soyleeyecegimm gercekten samimi olarak yurekten tevbe etmis insnlar hc o gunhi islememis gbdir. Kalben pisman olmasi gerek. Ahir zamandayz bakir olan kaldi mi??? 25 ve altiysaniz bu duruma uzuldum.
20 yasındayım bana ilk başlarda öğrendiğim zaman bana bir erkek için normal olduğunu söyledi ben öyle düşünmediğim için pişman olman gerekiyor dedim sonradan pişman oldum falan dedi

20 yasındayım bana ilk başlarda öğrendiğim zaman bana bir erkek için normal olduğunu söyledi ben öyle düşünmediğim için pişman olman gerekiyor dedim sonradan pişman oldum falan dedi
Bence yalan söylüyor

Erkek için normal kadın için anormal görüyorsa kimle beraber olmuş o zaman bu? 😑
Normal görüyorsa sizinle de beraber olmak isteyecektir, siz de istemiyorsanız evlenmeden önce olmaz diyen biriyseniz aranızda sorun yaratır bu durum.

Back