- 14 Ağustos 2020
- 27
- 45
- 30
- Konu Sahibi sessizbibayan
O Tatlı Kaşınma Senin yaşlarında Genelde Olur , Acıyacagını veya kanayacagını bilmene ragmen kaşımak istersin . Yavas yavas devam et :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek arkadsımdan emin misin?? Sonra buraya yazma kullanılmış gibi hissediyorum diktirmek istiyorum falan diye bence yapma ne olursa olsun piskolojik acıdan1 2 aylık olsa ilişkimiz yapmam ama sevismelerimiz oluyor seks yapmıyoruz sadece ic çamaşırım üzerinden sürtünme baskı uygulayarak sevisiyoruz ben haz alıyorum ama onu merak ettim ve ona oral de yapıyorum ilk kez birine oral yaptim yardimci olacak büyüklerim veye yasitlarimm?
Sizde olmuyor mu?O Tatlı Kaşınma Senin yaşlarında Genelde Olur , Acıyacagını veya kanayacagını bilmene ragmen kaşımak istersin . Yavas yavas devam et :)
O Tatlı Kaşınma Senin yaşlarında Genelde Olur , Acıyacagını veya kanayacagını bilmene ragmen kaşımak istersin . Yavas yavas devam et :)
Hayır niye kanıyo kaşıdık diye di mi?
Anlattığı olay kaşımak degil sapıksı sekilde yazmış baya yaHayır niye kanıyo kaşıdık diye di mi?
Sapıkçam yok muymuş şaşordom.Anlattığı olay kaşımak degil sapıksı sekilde yazmış baya ya
Hee tabi tabi anladın sende... hahaha bide tuhaf ses tonlamasyla okudum gghjdssdhhSapıkçam yok muymuş şaşordom.
Hayatım yat uyu litfen bırak şunları.Hee tabi tabi anladın sende... hahaha bide tuhaf ses tonlamasyla okudum gghjdssdhh
Senin yazdgn mesajla ustteydi bu konu ahsgsadghagd hem sebep oldun okumama hem de yat uyu diyosun gidip uyuyayimda sileyim su sozcukleri zihnimdenHayatım yat uyu litfen bırak şunları.
Tebrikler, bakiresiniz.1 2 aylık olsa ilişkimiz yapmam ama sevismelerimiz oluyor seks yapmıyoruz sadece ic çamaşırım üzerinden sürtünme baskı uygulayarak sevisiyoruz ben haz alıyorum ama onu merak ettim ve ona oral de yapıyorum ilk kez birine oral yaptim yardimci olacak büyüklerim veye yasitlarimm?
Kendisine sormalısın, penisin oral uyarımla nasıl hissettiğini nasıl bilelim penisimiz yok ki?1 2 aylık olsa ilişkimiz yapmam ama sevismelerimiz oluyor seks yapmıyoruz sadece ic çamaşırım üzerinden sürtünme baskı uygulayarak sevisiyoruz ben haz alıyorum ama onu merak ettim ve ona oral de yapıyorum ilk kez birine oral yaptim yardimci olacak büyüklerim veye yasitlarimm?
Bir şey mi içtiniz? Yoksa ben mi nesneleri kişiselleştierebilecek hayal gücünden yoksunum.Kendisine sormalısın, penisin oral uyarımla nasıl hissettiğini nasıl bilelim penisimiz yok ki?
And from the other side, tarif ettiğin şeyle ancak tahriş olunur, sürtünme yanıkları oluşur. Çamaşır üstünden sürtünmek(?) ve baskı uygulamak (?) sevişmek olsa çamaşır makinasındaki çamaşırların çığlık atması gerekir.
Oral yapiyosun da adamin bosaldigini gormuyor musun.ya da surat ifadesini falan.erkek her turlu zevk alir merak etme.1 2 aylık olsa ilişkimiz yapmam ama sevismelerimiz oluyor seks yapmıyoruz sadece ic çamaşırım üzerinden sürtünme baskı uygulayarak sevisiyoruz ben haz alıyorum ama onu merak ettim ve ona oral de yapıyorum ilk kez birine oral yaptim yardimci olacak büyüklerim veye yasitlarimm?
iki soru için de shame on you.Bir şey mi içtiniz? Yoksa ben mi nesneleri kişiselleştierebilecek hayal gücünden yoksunum.
Pof ingiliççem yetmedi transleyt baktım.iki soru için de shame on you.
:) kelimelerimin ufku geniş diyelim, daha üstteki alıntının cevabı olarakPof ingiliççem yetmedi transleyt baktım.
Sevgiline sorsana bacım, burdaki kadınlar ne bilsin sevgilinin haz alıp almadığını1 2 aylık olsa ilişkimiz yapmam ama sevismelerimiz oluyor seks yapmıyoruz sadece ic çamaşırım üzerinden sürtünme baskı uygulayarak sevisiyoruz ben haz alıyorum ama onu merak ettim ve ona oral de yapıyorum ilk kez birine oral yaptim yardimci olacak büyüklerim veye yasitlarimm?