Sevgilimle birlikte olmadan boyle haz alır mi kendisi?

1 2 aylık olsa ilişkimiz yapmam ama sevismelerimiz oluyor seks yapmıyoruz sadece ic çamaşırım üzerinden sürtünme baskı uygulayarak sevisiyoruz ben haz alıyorum ama onu merak ettim ve ona oral de yapıyorum ilk kez birine oral yaptim yardimci olacak büyüklerim veye yasitlarimm?
Erkek arkadsımdan emin misin?? Sonra buraya yazma kullanılmış gibi hissediyorum diktirmek istiyorum falan diye bence yapma ne olursa olsun piskolojik acıdan

1 2 aylık olsa ilişkimiz yapmam ama sevismelerimiz oluyor seks yapmıyoruz sadece ic çamaşırım üzerinden sürtünme baskı uygulayarak sevisiyoruz ben haz alıyorum ama onu merak ettim ve ona oral de yapıyorum ilk kez birine oral yaptim yardimci olacak büyüklerim veye yasitlarimm?
Tebrikler, bakiresiniz.

Kendisine sormalısın, penisin oral uyarımla nasıl hissettiğini nasıl bilelim penisimiz yok ki?
And from the other side, tarif ettiğin şeyle ancak tahriş olunur, sürtünme yanıkları oluşur. Çamaşır üstünden sürtünmek(?) ve baskı uygulamak (?) sevişmek olsa çamaşır makinasındaki çamaşırların çığlık atması gerekir.

Kendisine sormalısın, penisin oral uyarımla nasıl hissettiğini nasıl bilelim penisimiz yok ki?
And from the other side, tarif ettiğin şeyle ancak tahriş olunur, sürtünme yanıkları oluşur. Çamaşır üstünden sürtünmek(?) ve baskı uygulamak (?) sevişmek olsa çamaşır makinasındaki çamaşırların çığlık atması gerekir.
Bir şey mi içtiniz? Yoksa ben mi nesneleri kişiselleştierebilecek hayal gücünden yoksunum. 🤣

Oral yapiyosun da adamin bosaldigini gormuyor musun.ya da surat ifadesini falan.erkek her turlu zevk alir merak etme.

Yargılayacak bir şey yok, bu sizin bedeniniz, ister ilişkiye girersiniz ister sürtünmeyle yaparsınız. İstemediğiniz bir şeyi de eşim zevk alsın diye yapmak zorunda değilsiniz. Boşalıyorsa zevk alıyordur.

Sevgiline sorsana bacım, burdaki kadınlar ne bilsin sevgilinin haz alıp almadığını 😂

X