• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle beğendiğimiz alyans

sidal20

meleğim yolda :)
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
1.381
33
158
Antalya
kızlar yaza nişanlanıyorum, sevgilimle baktığımız alyans modelleri arasından en çok bunu beğendik. İnternetten bulduğumuz bir model bu, henüz parmağıma takıp denemedim, tek taşımla nasıl durur sizce?

Eklentiler

• $atasay-alyans-modeli.jpg
    $atasay-alyans-modeli.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 131
erkek için çok janjanlı değil mi

bir de alyans kalın ya, tek taşla birlikte parmağında iyi durmayabilir gibi geldi

Allah mutluluğunuzu, aşkınızı, huzurunuzu daim etsin

ben de erkekte pek hoş duracağını düşünmüyorum,bir de bu şekilde kalın ve kenarı küt olmasın.rahatsızlık veriyor insana,tektaşla daha da rahatsız eder

Bence güzel ama tek taşla olmaz sanki canım yaa....Düz olması gerekir bana göre tek taşla olması için....Senin yüzüğün üstündeki kilit gibi uzantı zaten süslü...Tek taş da takarsan boğar bence....Ama güle güle eskitin inşallah aşkla:1:

haklısınız kızlar ya tek taşla güzel durmaz:S almadık daha zaten bakıyoruz öyle ama baktıklarımız arasında beğendiğimiz bir tane daha var onu da gösteriyim bi de ona yorum yapın:)

Fena değil ama çokta güzel değil sanki ya kelepçe gibi duruyo :)

Canım o ikşnci gösterdiğin de pek olmayacak gibi...Ama aynı sayfada var ya en sağdan ikinci...Onla çok hoş durur bence tek taş...Yine de takacak olan sensin tabi:1:

tatlım alyans seçiminiz gerçekten çok güzel ama önemli olan yüzüğünüzün şeklinden çok anlaşma şekliniz.

Allah mutluluğunuzu daim eylesin

çok çok güzel. bi bayan için ama. gerçi ben en çok sadeleri begeniyorm en çk onlar belli edio alyans oldgnu ya :1: yine sade bakablrsnz değiştrmeyi düşünürsen biraz farklısnı sadeelern :)

kızlar bu tek taşa sade bi alyans arıyorum ama bulamıyorum fikir verin:) bi de tek taşım çok mu küçük sizce? $26092011057.jpg

çok çok güzel. bi bayan için ama. gerçi ben en çok sadeleri begeniyorm en çk onlar belli edio alyans oldgnu ya :1: yine sade bakablrsnz değiştrmeyi düşünürsen biraz farklısnı sadeelern :)

teşekkür ederim canımm aslında ben de sade modelleri seviyorum ama erkek arkadaşım bunu beğendi

Back