sevgilimle başım dertte :(

İki sevgili arasındaki bağ ile anne-evlat arasındaki bağı kıyaslamak çok yanlış.
Biliyorum içinde bulunduğun hisleri anlatmaya çalışıyorsun ama karşılık görmediğin bir ilişkiyi de evliliği de yürütmek çooook zor.
Bunun yükü,yalnız olmaktan bile daha ağırdır.
Karı-koca arasındaki sevgi ve güven sarsıldığında evliliklerin ne hale geldiğini en kolay buradaki konulardan görebilirsin.
Senin ise daha şimdiden temelin sakat ne yazık ki.
Çok merak ettim sevgilinin sana ilgisi nasıldır,ilişkinizde manevi olarak sana değer verdiğini,gönlünde çok ayrı bir yerin olduğunu
hissettiğini söyleyebiliyormusun?
Evliliği ne ciddiyette düşünüyorsunuz.Uzun bir ilişki çünkü.

kıyaslanamaz tabiki bir yerde duruu insan sevgili boyutunda ama benm duramama sebebim içime sinmiş olması ...
çok iyiydi beni el üstünde tutar gık dedirtmezdi kıymetimi bilirdi kraliçe ilan ederdi dünya benm etrafımda dönüyor sanırdım ta ki 3-4 ay öncesine kadar her şey tepetaklak oldu eskiden ne yaparsan yapayım başımın belası der severdi her şeyi alttan alırdı hep benm istediğim olurdu tüm hayatını bana endekslerdi bende bunların kıymetini bilmedim hep boş tarafından baktım hep kavga sebebim oldu o da gitti sığınacak bir liman buldu kendine anlayışlı davranacak istekleriyle boğmayacak onu eleştirmeyecek birini
evlilik konusunu çok ciddiye almıyorduk ikimizde bir aradayız ya diyorduk şekil öenmli değildi yani

bu boyutu düşününce miğdem bulanıyor zaten ama hataydı pişmandır diye düşünmek istiyorum kendimi teselli ediyorum heralde bu kadarıda kansızlık mı offff nasıl bir insan oldum ben

He sen pişman olacak sanıyorsun ve affediceksin.Erkek olup senin sevgilin olmak varmış.Aldat aldat affet aldat aldat affet.
Kansızlık mı dıye soruyorsun bide.
Ayakta uyutuyorlar seni kardeşim kandırılıyorsun salak yerine konuyorsun hem o adam hemde arkadasım dediğin kadın tarafından sen safa yatmaya devam ediyorsun.

Amann ne dıye boşa klavye dövüyorsam sen ne gıkını cıkartacaksın ne bişey.
Devam et 1 aydır alışmıssın ne de olsa.Baktıkca da kıyamıyorsun.

hayatımın tam ortasında tüm dengelerim değişecek hiç bişey kolay değil benm için şu an kendime bir zaman tanıdım ve acaba diye şansımı deniyorum aralarındaki ilşki tamamen çıkar ilşkisi bundan adım gibi eminim kızın tek istediği güç bunuda bu şekilde elde ediyor daha fazlasını istemiyor haysiyetsizin önde gideni

Hangi dengeler değişecek ? Ne dengesi ? Çolugun cocugun mu var? Adamın eline mi bakıyorsun maddi olarak ?
1 ay geçmiş zaten daha neyin zamanı???
Heee yani diyorsun ki kadın haysiyetsiz sevgilin değil ?
Kusura bakma ama ya da bak sevgilinde haysiyetsizin önde gideni.Toz kondurmuyorsun ama maşallah.

şok oldum okuyunca ya gerçekten ne için mücadele edeceksiniz? sizi aldatmış. evli bir bayanla. ayrıca en yakın arkadaşınızla ya bu nasıl bir iş nasıl bir midesizlik. ne için yani kim için bunu size yapan adam için mi mücadele edeceksiniz. sizden duyuyorum böyle bir şey sanki sevgiliniz istemeden size küçücük bir hata yapmış da sizde mücadele edip onu kazanacaksınız. bugün bunu kabullenirseniz daha sonra neler yapar kim bilir size. hoş bundan daha kötü ne yapabilirse artık hem evli olan hemde en yakın arkadaşınız olan bir kadınla aldatmış sizi gerçekten çok sinirlendim bu duruma. biran önce kendinize geliniz. kişiliksiz , karaktersiz bir adam için mücadele etmeyi düşünüyorsunuz. pardon adam bile değil bence o şahıs....

Mücadele mi?İnanın şaşkınlıktan birşey diyemiyorum. Bence evli bir bayanla ilişki yaşayacak kadar şeref kavramını kaybetmiş bir insana harcadığınız 6 yıla üzülmezken, mücadele etmeli miyim diye soruyorsunuz .. Daha sevgili iken bunu yapan evlendikten sonra kim bilir neler yapar .. Sizi anlayabiliyorum, canınız yanıyor ama ileride daha fazla kayıplar yaşamamak için yol yakınken dönmenizde fayda var ..

Son düzenleyen: Moderatör:

aynı ortamda çalışıyoruz ama şube farklı işten falanda çıkmam gerekecek bırakırsam her şeyi bırakmam gerekecek....
kadındır pisliği yapan her zaman rahat durmamıştır ağzından girip burnundan çıkmıştır ve bunu hep biz kavgalıyken yapmıştır sürekli aynı ortamdalar çünkü benmkide ohh bee biri beni anlıyor diye sığınmıştır bunu bilmek çok zor değil toz kondurmamak mesele değil mesele şekli. ben biliyorum o kızın ne fena olduğunu . 1 ay geçtide nasıl geçti pek akıllı davranamadan geçti

sizlerr böyle yazınca anormallik bende mi diyorum yaşamayan bilemezmiş ama olsun genede yaşamayın

Bu kadar kör ve saf olmanıza inanamıyorum.
Kaç yaşındasınız yahu, işiniz gücünüz var aklınızı başınıza alın.
Erkeğin elinin kiri, kadının namussuzluğu diye bakmayın olaya, objektif olun.
Sevgiliniz aciz bir insan olmalı ki o adi kadının oyununa gelmiş, yazık.

sizlerr böyle yazınca anormallik bende mi diyorum yaşamayan bilemezmiş ama olsun genede yaşamayın

Kaybedeceğin başka şeyler mi var diye soracaktım ben de.
Sen yazmışsın.
Şaşırmadım,şimdi biraz daha açıklığa kavuştu davranışının sebebi.
Yaşamayan bilemez filan da deme.Bunda ne bilinmeyecek,ne de anlaşılmayacak bir durum var.
Sen bişeyleri tartıp biçmişsin,suçun tümünü o kadına yüklemişsin,az önce de dediğim gibi
adamı da aklamış,paklamışsın.
Yani anormal demek bana düşmez ama çıkar hesabı içindesin ne yazık ki bunu da söylemeden edemedim.

evettt çok acizz olduğuna katılıyorum bir insan kendine bu kadar zarar veremez salak olması lazım yarın bir gün öğrenilse sana millet ne gözle bakacak değil mi ? yazık yani birde o kadar çok sevilen işinde iyi kariyerinde başarılı biri ki kimse yakıştıramaz duyan suratına tükürür heralde herkes bizi yakıştırıp takdir edrken altından çıkan pisliğe bak

yok çıkıp gitmek hayatıma bakıp mutlu olmak bana daha çok şey kazandırır her bakımdan her şkilde ben yeni sayfa açabilirim kariyerim ve eğitimim buna uygun ... ama neden dengesi bozulan ben olayım ki ben bunu düşünüyorum sadece onun dışında düşündüğüm bir şey yok ... aklayıp paklamadım acaba diyorum sadece izliyorum şu an adamı kadında değilde kimde peki tüm suç ?

Ben kinaye etmiştim ama siz gerçekten adamı haklı çıkarmak için çabalşıyorsunuz.
Ayrıca neden siz işten çıkmak durumunda kalasınız, bırakın onların düzeni bozulsun.
Daha öncede yazdım bu adamdan na koca nede baba olmaz...

kalıp çıldırtmak en güzeli olur heralde hiçe sayarak ama bakalım biraz zamana ihtiyacım var . peki sadece kalarak düzen bozulur mu ? sadece kalarak yola devam edilir mi ? bu da bişey mi bu kime zarar verir bana mı onlara mı ?

Sevgilinin tamamen suçsuz olduğuna nasıl inandırdın ki sen kendini?
Açıkcası bir hesap içindesin.
Dengenin bozulmamasını düşünmek ve buna uygun hareket etmek hesapçılıktır bana göre.
Ama bir sevgi belirtisi değil ne yazık ki.
Sadakatini koruyamayan erkekler de suçludur canım sen ne kadar kabul etmek istemesen de.
Ama erkeğin elinin kiridir,bende kalsın başkalarına gitse de benimle olsun diyorsan bişey diyemem.
Yaşın kaçtı canım?

Erkek arkadasina tek satir ayirmadin yaptigi pislik serefsizlik haklkinda. Daha cok basina gelir bu senin. Sucluyu da pisligi de bulduguna gore Kendini kandirmaya devam et. Ne diyeyim Otur ve dua et iliskisini bitirip sana geri donsun diye.

Konuyu ilk okuduğumda birazda olsa hak vermeye çalıştım sana ama görüyorum ki sen zaten biz ne desek de yapmayacaksın. Boşu boşuna kendimizi yoruyoruz burda sana laf anlatmak için. Her neyse sen bildiğini okumaya devam et aldatan sevgilinle mutluluklar he bu arada gün gelir tekrar aldatırsa dertlenirsen buraya gelip boşuna gene yorma bizi

tamamen suçsuz değil de sığındığı liman oldu derdini dinledi teselli etti benle kavga ettiğinde cam çerçeve yere indiğinde kız eskiden beni arardı ne oldu çok kötü kavga mı ettin derdi son zamanlarda aramıyordu demekki teselli ediyordu erkekte pozitif kadınları sever ben hep kavga ettim anlayışlı olamadım hep negatif bişey buldum bilmiyorum ilşki durumunuzu ama bir kadın her zaman anlayışlı olmalı eğer bunları yaşamak istemiyorsa erkek her zaman zayıftır ne kadar güçlü olsada hep idare edip tıpışlanmak ister ben bunu anladım.... dengem ben istediğim sürece sabit kalır kimse dokunamaz bana ama eğer vazgeçeceksem her şeyden geçerim anlatmak istediğim buydu.... 26 yaşındayım .. ama vazgeçeceksemde kalıp burnumu havaya dikip etrafta güç gösterisi yapmak daha iyi olur sanırım

Erkek arkadasina tek satir ayirmadin yaptigi pislik serefsizlik haklkinda. Daha cok basina gelir bu senin. Sucluyu da pisligi de bulduguna gore Kendini kandirmaya devam et. Ne diyeyim Otur ve dua et iliskisini bitirip sana geri donsun diye.

benm için yıllardır o kadar çok şey yaptı o kadar çok şeye katlandı ki o yüzden toz konduramamam bu yüzden bir şans vermem benm için nelere katlanmadı ki artık çok boğmuşum demekki diyorum keşke her şeyi anlatabilsem burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…