- 16 Aralık 2014
- 30
- 2
- 18
- 29
- Konu Sahibi rapunzeldenhayaller
-
saçma sapan bi şey yüznden ayrlmak da istemyrm ygs hazırlanyrm ve öyle 1 ayımı acı cekerek harcamak istemyrm onunlayken beni derse motive edyo çalışmam için zorluyo zaten hem severken sevilirken ayrılmak cok cook zor , ayrılınca bundan sonraki tüm hayatımı etkileyecek seyler olacak sadece onu unutana kadar değil her zaman :/ayrılmaktan korkuyorsun cunku sonrasında yasayacagın uzuntuden korkuyorsun yoksa onsuz yapamam falan filan hikaye oylede guzel yaparsınki hatta kendine biraz hakim olsan tas catlasın bir ayda unutmus bile olursun cunku ilişkiniz sorunlu inişli cıkıslı tam guzel giderken yine aynı sorunları yasıycaksın baksana suan bile garip bir sekilde birbirinize trip yapıyorsunuz..
tum hayatını etkileyecek ne olucakki peki ygs ye calısamayacaksın uzuntuden bu nedenlemi..peki bu adam sinirlendiginde sana ne gibi sozleri oluyor hakaret kufur varmısaçma sapan bi şey yüznden ayrlmak da istemyrm ygs hazırlanyrm ve öyle 1 ayımı acı cekerek harcamak istemyrm onunlayken beni derse motive edyo çalışmam için zorluyo zaten hem severken sevilirken ayrılmak cok cook zor , ayrılınca bundan sonraki tüm hayatımı etkileyecek seyler olacak sadece onu unutana kadar değil her zaman :/
Rica ederim canım..Eğer yemin ederse ve birdaha aynı şeyi yaparsa sen tavrını koy..Sözünü tutmadın yine aynı şeyi yaptın de ve birkac gün konuşma burnu sürtülsün..Seni gerçekten seviyorsa gelicek peşinden..Kaçan kovalanır bunu unutma..Abla tavsiyesi güven banao da zaten tamam bi daha yapmam diye yemnler edecek :) ama çok gzl yazmşsn teşkkr ederm..
aahh bi de sabırlı olabilsem de beklesemm tam beni kovalayacağı zaman ben arıyorum e dogsl olrk o kaçıyo o yzden aramamak için inatlaşıyorum yaa :)Rica ederim canım..Eğer yemin ederse ve birdaha aynı şeyi yaparsa sen tavrını koy..Sözünü tutmadın yine aynı şeyi yaptın de ve birkac gün konuşma burnu sürtülsün..Seni gerçekten seviyorsa gelicek peşinden..Kaçan kovalanır bunu unutma..Abla tavsiyesi güven bana
biz ikimizde birbirimize göre şekillendirdik hayatlarımızı onun okulu ,benim hedeflerim , aileler, akrabalar , her şey herkes ikimize göre düzenlendi şimdi o olmazsa geçecek zamandan korkuyorum doğru ama bu zaman hiç son bulmaz ki . hani öyle bi yol ki sanki dönüşü yok gibi elbette vardır ama benim için çok geç olur ygs filan hayal olur o da zaten benden ayrılmayı düşünmüyo benim sınavı kazanabilmem için en az ailem kadar destek cıkıyo bana . işte bi kötü huyu da her şeyi içine atması en sonunda da ccok agır laflarla ifade etmesi , kendini sıktığını biliyorum ama tutamıyo iştezaten sinirli bi yapısı var gittiği okul da iyice mahfetti onu.tum hayatını etkileyecek ne olucakki peki ygs ye calısamayacaksın uzuntuden bu nedenlemi..peki bu adam sinirlendiginde sana ne gibi sozleri oluyor hakaret kufur varmı
Tut kendini mutlaka sen kazanacaksın emin ol :)aahh bi de sabırlı olabilsem de beklesemm tam beni kovalayacağı zaman ben arıyorum e dogsl olrk o kaçıyo o yzden aramamak için inatlaşıyorum yaa :)
bende böyle düşünen çok olduğu için sizleri dinliyorum ve kendimi sıkıyorum, bi de içimi kemiren kötü düşünceler olmasa, diyorum ya dünden beri aramadı acaba ayrılığı kabullenyo mu diye düşünüyorm da öyle bişe yi de aslınad aklım almıyoo :)Tut kendini mutlaka sen kazanacaksın emin ol :)
canım evlilikten donenler var birde oyle dusun herzaman donus vardırda simdi tabi sen ona karsı sevgi duydugun icin imkansız gibi geliyor anlayabiliyorum...ama bu herseyi icine atıp sinirlenince agır laf ediyor olması dikkate alınması gereke bir konu ilerde daha artarak devam eder ..ama sen yok ben ayrılmam bana ona gore fikir verin diyorsan bir sure daha aramamanı tavsiye ederim bekle biraz dahabiz ikimizde birbirimize göre şekillendirdik hayatlarımızı onun okulu ,benim hedeflerim , aileler, akrabalar , her şey herkes ikimize göre düzenlendi şimdi o olmazsa geçecek zamandan korkuyorum doğru ama bu zaman hiç son bulmaz ki . hani öyle bi yol ki sanki dönüşü yok gibi elbette vardır ama benim için çok geç olur ygs filan hayal olur o da zaten benden ayrılmayı düşünmüyo benim sınavı kazanabilmem için en az ailem kadar destek cıkıyo bana . işte bi kötü huyu da her şeyi içine atması en sonunda da ccok agır laflarla ifade etmesi , kendini sıktığını biliyorum ama tutamıyo iştezaten sinirli bi yapısı var gittiği okul da iyice mahfetti onu.
çok arada kaldım gerçekten siz böyle konştkça yediremiyorum da napcgmı şaşırdım gerçkten :'(canım evlilikten donenler var birde oyle dusun herzaman donus vardırda simdi tabi sen ona karsı sevgi duydugun icin imkansız gibi geliyor anlayabiliyorum...ama bu herseyi icine atıp sinirlenince agır laf ediyor olması dikkate alınması gereke bir konu ilerde daha artarak devam eder ..ama sen yok ben ayrılmam bana ona gore fikir verin diyorsan bir sure daha aramamanı tavsiye ederim bekle biraz daha
peki aradın diyelim sana ayrıldık bitti istemiyorum dese sonrasında dahamı rahatlıycaksın yani seni bu belirsizlik mi sıkıyor..yoksa devam etmk icin ısrar etmeyimi dusunuyorsunçok arada kaldım gerçekten siz böyle konştkça yediremiyorum da napcgmı şaşırdım gerçkten :'(
ben aramycm o ararsa demek kki bitmemiş der devm ederm , ama baktm hala aramıyo ben ararım derim gerçktn bitti mi diye bitti derse el mahkum alışmaya çalışırım ama şu an bunların olcgna inanmıyorum sevdiğini düşünüyorum bu yüzden ayrılığı kabullenememem.. ayrılmayı gerçekten istemediğini beni yola getirebilmek için böyle yaptığını da ayrılık konuşmasını yaparken anladım .peki aradın diyelim sana ayrıldık bitti istemiyorum dese sonrasında dahamı rahatlıycaksın yani seni bu belirsizlik mi sıkıyor..yoksa devam etmk icin ısrar etmeyimi dusunuyorsun
Bzm ilskmzd ayrlık knsunu açn bnim ztn mesela kavga edrkn ne ayrlck msn ayrlyo musun btti mi dye soryrum sürklı o ne alaka sçma sapan knşma dyo ama bn onu yola getirirm düsnceszle damarna bsnca o da he ayrlym dyo , ama imalı bi şekld cdi ayrlma amcı gütmdn sylyo snra da iki taraf da inat edyoBi anda patlıyorsa işiniz zor...
Haydi ayrılalım burnu sürtsün,
Haydi barışalım ayrı kalamıyorum. Zaten bir ilişkinin içinde zırt pırt ayrılık lafı geçiyorsa o ilişkinin pek bi geleceği yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?