sevgilimle ayrıldık geri arar mı ? lütfen yardım edinn :(

rapunzeldenhayaller

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
30
2
18
29
kızlar bizim sevgilimle 3,5 yıllık bi geçmişimiz var birbirimizi cok sevdgmizi biliyoruz daha dün (ayrılmadan bi kaç saat önce )hiç ayılmycz gbi laflar etti ama sinirlenncede ağzından çıkanı kulağı duymuyor ve şimdi beni korkutmak amaçlı benden ayrıldıgnı biliyorum ben akıllansın diye aynısını ona yapmıştım o da bana yapıyo şimdi ,benm ona yalvarmamı bekliyo, bn de ilk adımı attım sensiz yapamam dedim o da tamam o zaman tekrar birlikte oluruz biz dedi(amacına ulaştı ya nasıl mutlu ) bende sennle olmuyo sensiz de olmuyo dedim ben öyle deyince bu inada bindirdi alışalım arkadaş kalalım demeye başladı , güya ben yalvarcm ona neyse ayrılmak zorundayz gibi bi hava verdi sonra tekrar arıyo beni ağzımı arıyo filn bi şey dick msn fln diye bende demyorm dedm o da yolun acık olsun dedi ve dünden beri aramıyor benm ona yalvarmamı, aramamı istiyo. ama bende ayrılığı kabullenmiş gibi yapıp onun bana dönmekiçin bahaneler bulmasını istiyorum ama ona karşı cok dirayetsizim aramasını beklerken ki zaman geçmiyor ve hep içimde bi şüphe var acaba arar mı diye sizce arar mı ? beni sevdiğinden hiç şüphem yok böyle yazınca sevmiyomuş gibi duruyo ama aslında öyle degl sinirliyken kendne hakim olamıyo ve benim asıl sorunum o arayana kadar gecen sürede beklemek cok sabırsızım ve ben cok kötümserim o aramadıkça üstnden zaman gectkçe acaba ayrılığa kendini alıştırmaya mı çalışıyo demekten kendimi alamıyorum amacı benim ona dönmemi sağlamak olduğunu bilsem de gerçekten ayrılmış olma ihtimalini düşünmeden edemiyorum sizce arar mı yardım edinnn ( cok uzun oldu kusura bakmayın )

Ne gerek var şimdi bunlara.... sen arama o aramasın aşk ta arada soğusun gitsin... yada sen ara o arasın ama arada bir birbirinize inat ayrılın barışın ilişki laçka olsun.... boşu boşuna güzelim ilişkinin içine ediyorsunuz farkındamısınız....

farkındayım zaten arasa bi bi daha ayrılık lafları etmesine izin vermycm ama sorun aramasında iştee

durup dururken değil iştebi sorun oluyo mesela o susuyo içine atıyo uzun süre boyunca sonra hiç beklenmedik bi anda patlayıveriyo sonuç da bu iştee

durup dururken değil iştebi sorun oluyo mesela o susuyo içine atıyo uzun süre boyunca sonra hiç beklenmedik bi anda patlayıveriyo sonuç da bu iştee
Tatlım bence sevgilin egosu yüksek bir insan belli..Benden sana tavsiye;kimsenin egosunu havada tutmak zorunda değilsin..Sakın pohpohlama,bunu alışkanlık haline getirmiş belli..Bu şekilde devam edersen sürekli aynı şekilde davranacak sana..Sende öyle bir kaybetme korkusu oluşmuş ki o kendini vazgeçilmez zannediyor..Ona bulunmaz hint kumaşı olmadığını hissettirdiğin an sorunun çözülmüş demektir

sinirlenince ne dedigini bilmeyen insanlardan olabildigince uzak dur..ve bu o arasın ben aramıyım yok soyle yok boyle bu tarz bir ilişki nasıl devam ederki

benm yüzmden onsuz yapamycgmı her fırsatta söyledm o da bana söyledi şimdi ikimiz de birbirimizi öyle zannediyoruz birbirimize karşı ama kendmi sıkmaya çalışıyorum onsuz yapabildiğimi göstercm ona bakalım bi arasaydı :)

sinirlenince ne dedigini bilmeyen insanlardan olabildigince uzak dur..ve bu o arasın ben aramıyım yok soyle yok boyle bu tarz bir ilişki nasıl devam ederki
çok seviyorum ama o da hatasını biliyo ailesine karsı bile öyle ki bana karsı da çenesini tutmaya çalışıyo ama dayanamıyo da sonunda her şeyi diyo , özür de dilese hatasını da anlasa iş işten geçiyo bi kere . insanın sevdiğinden gelen iyiliği de kötülüğü de unutmazmış :/

canım anlıyorumda hep sonradan anlarlar zaten ozur dilerler..ve asla duzelmezler sen surekli onun sinirlenince kalbini kırmasını cekmek zorundamısın..alıskanlık haline gelmiştir ne dese ozur dileyip cozuluyor ben boyleyim deyip kendini kabullendirmiş

Onsuz neden yapamayasın ki onunla mı doğdun? Önce bu kafadan çıkman lazım..Kimseye kendini bulunmaz hint kumaşı hissettirme yoksa kaybeden sen olursun..

işte bende çekmek istemyrm ama inanın ayrılmak bundan coooooooooooooooooookkkk cokkk daha zor geliyo, başka çözmler arıyorum ayrılık en son çarem bile olmasın yeter ki

işte bende çekmek istemyrm ama inanın ayrılmak bundan coooooooooooooooooookkkk cokkk daha zor geliyo, başka çözmler arıyorum ayrılık en son çarem bile olmasın yeter ki
ayrılmaktan korkuyorsun cunku sonrasında yasayacagın uzuntuden korkuyorsun yoksa onsuz yapamam falan filan hikaye oylede guzel yaparsınki hatta kendine biraz hakim olsan tas catlasın bir ayda unutmus bile olursun cunku ilişkiniz sorunlu inişli cıkıslı tam guzel giderken yine aynı sorunları yasıycaksın baksana suan bile garip bir sekilde birbirinize trip yapıyorsunuz..

karşı taraf öyle söyleynce o mutlulukla sende söylüyosun yani durduk yere demedm ki bnde :)
Tabi ki sevgini belli et onda bir sorun yok..Ama ipler senin elinde olsun..Erkeğin eline verdigin zaman ipleri,boynuna dolar boğar seni yani erkekler böyle..Sensiz yapamam,ölürüm,biterim tarzında şeyler söyleme..Ayrılalım,barışalım,sen ara,ben arayayım tarzında muhabbetler döndüğü zaman tavrını koy..Ben böyle çocukça muhabbetleri sevmiyorum,ayrılmak istiyosan bitsin,keyfin bilir ama beni seviyorsan,istiyorsan bu lafları kaldır ortadan istemiyorum de..Ayrılalım dersede peki sen bilirsin beni sevmiyorsan zorla tutamam seni de..Sen sevgini belli et sevdiğini söyle ama yalvarma..Olgun davran yani..

o da zaten tamam bi daha yapmam diye yemnler edecek :) ama çok gzl yazmşsn teşkkr ederm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…