- 16 Aralık 2014
- 30
- 2
- 18
- 29
- Konu Sahibi rapunzeldenhayaller
-
19 20Kaç yaşındasınız da bu muhabbetler oluyor çok merak ettim.
farkındayım zaten arasa bi bi daha ayrılık lafları etmesine izin vermycm ama sorun aramasında işteeNe gerek var şimdi bunlara.... sen arama o aramasın aşk ta arada soğusun gitsin... yada sen ara o arasın ama arada bir birbirinize inat ayrılın barışın ilişki laçka olsun.... boşu boşuna güzelim ilişkinin içine ediyorsunuz farkındamısınız....
Canım müneccim değilim arar mı bilemem ama ilişkinizde bir saçmalık söz konusu..Hani yaşınız küçük zaten ama ben konunu okuyunca 15-16 falan sandım sizi..Yani nasıl çıkıyor ki bu muhabbetler durup dururken?
durup dururken değil iştebi sorun oluyo mesela o susuyo içine atıyo uzun süre boyunca sonra hiç beklenmedik bi anda patlayıveriyo sonuç da bu işteeCanım müneccim değilim arar mı bilemem ama ilişkinizde bir saçmalık söz konusu..Hani yaşınız küçük zaten ama ben konunu okuyunca 15-16 falan sandım sizi..Yani nasıl çıkıyor ki bu muhabbetler durup dururken?
Tatlım bence sevgilin egosu yüksek bir insan belli..Benden sana tavsiye;kimsenin egosunu havada tutmak zorunda değilsin..Sakın pohpohlama,bunu alışkanlık haline getirmiş belli..Bu şekilde devam edersen sürekli aynı şekilde davranacak sana..Sende öyle bir kaybetme korkusu oluşmuş ki o kendini vazgeçilmez zannediyor..Ona bulunmaz hint kumaşı olmadığını hissettirdiğin an sorunun çözülmüş demektirdurup dururken değil iştebi sorun oluyo mesela o susuyo içine atıyo uzun süre boyunca sonra hiç beklenmedik bi anda patlayıveriyo sonuç da bu iştee
benm yüzmden onsuz yapamycgmı her fırsatta söyledm o da bana söyledi şimdi ikimiz de birbirimizi öyle zannediyoruz birbirimize karşı ama kendmi sıkmaya çalışıyorum onsuz yapabildiğimi göstercm ona bakalım bi arasaydı :)Tatlım bence sevgilin egosu yüksek bir insan belli..Benden sana tavsiye;kimsenin egosunu havada tutmak zorunda değilsin..Sakın pohpohlama,bunu alışkanlık haline getirmiş belli..Bu şekilde devam edersen sürekli aynı şekilde davranacak sana..Sende öyle bir kaybetme korkusu oluşmuş ki o kendini vazgeçilmez zannediyor..Ona bulunmaz hint kumaşı olmadığını hissettirdiğin an sorunun çözülmüş demektir
çok seviyorum ama o da hatasını biliyo ailesine karsı bile öyle ki bana karsı da çenesini tutmaya çalışıyo ama dayanamıyo da sonunda her şeyi diyo , özür de dilese hatasını da anlasa iş işten geçiyo bi kere . insanın sevdiğinden gelen iyiliği de kötülüğü de unutmazmış :/sinirlenince ne dedigini bilmeyen insanlardan olabildigince uzak dur..ve bu o arasın ben aramıyım yok soyle yok boyle bu tarz bir ilişki nasıl devam ederki
niye bitsin ya hemenBence hiç aramasın arayacaksa da. Bitsin daha iyi.
canım anlıyorumda hep sonradan anlarlar zaten ozur dilerler..ve asla duzelmezler sen surekli onun sinirlenince kalbini kırmasını cekmek zorundamısın..alıskanlık haline gelmiştir ne dese ozur dileyip cozuluyor ben boyleyim deyip kendini kabullendirmişçok seviyorum ama o da hatasını biliyo ailesine karsı bile öyle ki bana karsı da çenesini tutmaya çalışıyo ama dayanamıyo da sonunda her şeyi diyo , özür de dilese hatasını da anlasa iş işten geçiyo bi kere . insanın sevdiğinden gelen iyiliği de kötülüğü de unutmazmış :/
Onsuz neden yapamayasın ki onunla mı doğdun? Önce bu kafadan çıkman lazım..Kimseye kendini bulunmaz hint kumaşı hissettirme yoksa kaybeden sen olursun..benm yüzmden onsuz yapamycgmı her fırsatta söyledm o da bana söyledi şimdi ikimiz de birbirimizi öyle zannediyoruz birbirimize karşı ama kendmi sıkmaya çalışıyorum onsuz yapabildiğimi göstercm ona bakalım bi arasaydı :)
işte bende çekmek istemyrm ama inanın ayrılmak bundan coooooooooooooooooookkkk cokkk daha zor geliyo, başka çözmler arıyorum ayrılık en son çarem bile olmasın yeter kicanım anlıyorumda hep sonradan anlarlar zaten ozur dilerler..ve asla duzelmezler sen surekli onun sinirlenince kalbini kırmasını cekmek zorundamısın..alıskanlık haline gelmiştir ne dese ozur dileyip cozuluyor ben boyleyim deyip kendini kabullendirmiş
karşı taraf öyle söyleynce o mutlulukla sende söylüyosun yani durduk yere demedm ki bnde :)Onsuz neden yapamayasın ki onunla mı doğdun? Önce bu kafadan çıkman lazım..Kimseye kendini bulunmaz hint kumaşı hissettirme yoksa kaybeden sen olursun..
ayrılmaktan korkuyorsun cunku sonrasında yasayacagın uzuntuden korkuyorsun yoksa onsuz yapamam falan filan hikaye oylede guzel yaparsınki hatta kendine biraz hakim olsan tas catlasın bir ayda unutmus bile olursun cunku ilişkiniz sorunlu inişli cıkıslı tam guzel giderken yine aynı sorunları yasıycaksın baksana suan bile garip bir sekilde birbirinize trip yapıyorsunuz..işte bende çekmek istemyrm ama inanın ayrılmak bundan coooooooooooooooooookkkk cokkk daha zor geliyo, başka çözmler arıyorum ayrılık en son çarem bile olmasın yeter ki
Tabi ki sevgini belli et onda bir sorun yok..Ama ipler senin elinde olsun..Erkeğin eline verdigin zaman ipleri,boynuna dolar boğar seni yani erkekler böyle..Sensiz yapamam,ölürüm,biterim tarzında şeyler söyleme..Ayrılalım,barışalım,sen ara,ben arayayım tarzında muhabbetler döndüğü zaman tavrını koy..Ben böyle çocukça muhabbetleri sevmiyorum,ayrılmak istiyosan bitsin,keyfin bilir ama beni seviyorsan,istiyorsan bu lafları kaldır ortadan istemiyorum de..Ayrılalım dersede peki sen bilirsin beni sevmiyorsan zorla tutamam seni de..Sen sevgini belli et sevdiğini söyle ama yalvarma..Olgun davran yani..karşı taraf öyle söyleynce o mutlulukla sende söylüyosun yani durduk yere demedm ki bnde :)
o da zaten tamam bi daha yapmam diye yemnler edecek :) ama çok gzl yazmşsn teşkkr ederm..Tabi ki sevgini belli et onda bir sorun yok..Ama ipler senin elinde olsun..Erkeğin eline verdigin zaman ipleri,boynuna dolar boğar seni yani erkekler böyle..Sensiz yapamam,ölürüm,biterim tarzında şeyler söyleme..Ayrılalım,barışalım,sen ara,ben arayayım tarzında muhabbetler döndüğü zaman tavrını koy..Ben böyle çocukça muhabbetleri sevmiyorum,ayrılmak istiyosan bitsin,keyfin bilir ama seviyorsan bu lafları kaldır ortadan istemiyorum de..Ayrılalım dersede peki sen bilirsin beni sevmiyorsan zorla tutamam seni de..Sen sevgini belli et sevdiğini söyle ama yalvarma..Olgun davran yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?