- 29 Ocak 2021
- 233
- 208
- 53
- Konu Sahibi RecelMutefferika
-
Merhaba ablalarim kardeşlerim bugün arkadaşlarımla sohbet esnasında bu konu denk geldi konuşuyoruz bir arkadaşım diyor ki esinde olsa çok zenginde olsa sen de çalışmalisin birşeyler uretmelisin diğer arkadaşımda sevgilim bile olsa ihtiyaclarimi karşılamak zorunda diyor bende sadece dinledim yorum yapmak istemedimbu konuda ki düşüncelerinizi merak ettim. İyi geceler hayırlı bayramlar
Ya bence de herkes parasını kazanmalı ama şey falan dedi erkek para harcadığı kadına değer verir diğer arkadaşımda sizin gibi karşı çıktıÇalışmanın zengin-fakir, evli-bekar olmakla ilgisi yok. Mümkünse olması gereken bir şey.
“Sevgilim tüm ihtiyaçlarımı karşılamak zorunda” diyen arkadaşınıza yorum dahi yapmıyorum :)
Ben mi arkadaslarim mi ?23 yaşındaymışsınız; arkadaşlarınız da aynı yaşlarda sanırım. Okuyor musunuz; çalışıyor musunuz ?
Parazit demek de biraz kaba oldu ama onun görüşü ne diyeyim sevgilim beni simartmayacaksa niye var kocam beni bakmayacaksa niye evleniyorum falan diyorİlk arkadaşın haklı, diğeri parazit. Ona hangi çağda yaşadığını sorun. .
Siz ve arkadaş çevreniz.Ben mi arkadaslarim mi ?
Değer verme ölçütü para harcamak olsaydı en çok zengin ya da ünlüler aldatmazdı bence :)Ya bence de herkes parasını kazanmalı ama şey falan dedi erkek para harcadığı kadına değer verir diğer arkadaşımda sizin gibi karşı çıktı
Arkaadas çevrem çok genel oldu valla evlisi de var bekari da okuyanı da var çalışanı da bana soracak olursanız iki kez yerleştiğim halde okula kayıt olamadım bu sene tekrar sınava girdim ve sonuçları bekliyorum kalan zamanda da parttime ya da full time çalışıyorumSiz ve arkadaş çevreniz.
Niye kaba olsun tam da karşılığı. Çalışmak istemez anlarım, kimse çalışmak zorunda değil. Dinen de kadınlara çalışmak zorunlu tutulmamış. Neden, çünkü ev, çocuk vs sorumlulukların var. Ama evli barklı olmaksızın elin adamlarına ihtiyaçlarını gidertmenin normal olduğunu düşünen bir kafa yapısının benim tarafımdan saygı duyulacak hiçbir tarafı yok. Sevgili mi oluyorsun aç mı doyuruyorsun belli değil.Parazit demek de biraz kaba oldu ama onun görüşü ne diyeyim sevgilim beni simartmayacaksa niye var kocam beni bakmayacaksa niye evleniyorum falan diyor
Yaa kullanici adınız çok tatlıDeğer verme ölçütü para harcamak olsaydı en çok zengin ya da ünlüler aldatmazdı bence :)
İnsan sevdiği insana maddi manevi elinden geleni yapar ama “zorunda” diyen birine günahımı vermezdim. Kerizlemek gibi o arkadaşınızın yaklaşımı yani ben sevgisine bile emin olamazdım onun çünkü yaklaşımı bana göre çirkin.
Doğru söylüyorsunuz aslında teşekkür ederimNiye kaba olsun tam da karşılığı. Çalışmak istemez anlarım, kimse çalışmak zorunda değil. Dinen de kadınlara çalışmak zorunlu tutulmamış. Neden, çünkü ev, çocuk vs sorumlulukların var. Ama evli barklı olmaksızın elin adamlarına ihtiyaçlarını gidertmenin normal olduğunu düşünen bir kafa yapısının benim tarafımdan saygı duyulacak hiçbir tarafı yok. Sevgili mi oluyorsun aç mı doyuruyorsun belli değil.
İsterse trilyoner olsun kadının üretken olması lazım. Maddiyat için olmasa da kendi için. Ev hanımları bile onca iş güç içinde geri dönüşümler yapıyor, örgü örüyor vs. Ayrıca sevgili neden her ihtiyacını karsilasin ya o arkadaştan uzak dur sevmedim onu.Merhaba ablalarim kardeşlerim bugün arkadaşlarımla sohbet esnasında bu konu denk geldi konuşuyoruz bir arkadaşım diyor ki esinde olsa çok zenginde olsa sen de çalışmalisin birşeyler uretmelisin diğer arkadaşımda sevgilim bile olsa ihtiyaclarimi karşılamak zorunda diyor bende sadece dinledim yorum yapmak istemedimbu konuda ki düşüncelerinizi merak ettim. İyi geceler hayırlı bayramlar
Aklıma bir medya patronu ve çiğköfteci-türkücü vs biri geldi (isim zikredip başıma bela almak istemiyorum) çok haklısınız.Değer verme ölçütü para harcamak olsaydı en çok zengin ya da ünlüler aldatmazdı bence :)
İnsan sevdiği insana maddi manevi elinden geleni yapar ama “zorunda” diyen birine günahımı vermezdim. Kerizlemek gibi o arkadaşınızın yaklaşımı yani ben sevgisine bile emin olamazdım onun çünkü yaklaşımı bana göre çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?