Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de farkındayım arkadaşlar 8 yılın hatrına biraz kontrol etmek soteye yatmak istiyorum. Merak ediyorum

Tek bayan o.. bir cocugun agzi var dili yok. Digeri de beninkiyle bir girgir şamata yapmiş.. kız komik oldugunu saniyor. Mesela bir iş var halledilecek. Ben konuşayim da dişiliğimle halledeyim yazmış... .............

rezilliğe bak. iş yeri orası bu ne avam fikirler konuşmalar.
kız gayet rahat istediği gibi takılıyor.
sevgilin bana hiç güven vermedi.

Orası nasıl bi ofismiş anlayamadım valla bu ne samimiyet.. siz konuşsanız size yapmadığını bırakır mı acaba taviz vermeyin o kızdan da uzak durmasını söyleyin yoksa kuzum niyeti pek iç açıcı değil gibi

Evet... erkek arkadaşimda dalga geciyor gibi geldi bana ama hoş olmayan bir uslupla. kizi ciddiye almiyor aslinda buna eminim

Ciddiye almiyor olmasi neyi degistirir ki sonucta asik olmasini beklemiyoruz. Gevsek gevsek muhabbetlere canak tutan ve bunun faturasini kadina kesen bi erkek zihniyeti sahsen beni direkt ayrilik dusuncesine iterdi.

Bu uzuntuyu neden tek basiniza yasayip onu sadece darlamakla yetiniyorsunuz ki? Arkanizdan kiza, benimki olay cikardi wp konusmalari icin ya diyip gulup sakalastiklarini bile dusunuyorum ben.

9 yil boyunca uzak iliski mi yasadiniz? Yillarca sevgili kalip evlenince taniyamamisim diyen cok insanlar gorduk bunun sebebi yerli yersiz tolare, aman yillarim aman emeklerim diyerek cogu hatayi gormemezlikten gelip normallestirmek gibi seyler.

Sevgılınden yuz bulmasa boyle konusamaz bence hangı ınsan terslenecegını bıle bıle bu tarz konusabılır bı dusun sevgılın terslemeyıp bıde guluyorsa yada ona benzer bısey o kızda yuz bulup konusur. Bence ılıskını boraz daha gozden gecır

Ben sevgilinizi hatalı buldum. Hatta kızdan cok sevgiliniz hatalı. Kızı uyarması lazımdı. Şaka ile karışıkta olsa uyarmalıydı

Sevgilimi seviyorum guveniyorum da ayrılmadım sadece ağladım uyardım bir daha asla bu tarz konuşmalar görmicem yoksa biter dedim. Ağlamama çok üzüldü, o da alttan aldı, o kız patavatsız dedi...
kız patavatsız da sevgilin çok farklı sanki
öpücük atcakmışmış. bence bir tek kız aranmıyor
sen sevgiline güvenmeye devam et böyle

Ben tahammül edemezdim böyle bir konuşmaya sanırım ayrılırdım.Devam etseydim de sürekli başına kalkacağımdan sevgilim beni bırakırdı zaten

sıcaklardan mı bu hesaplar alınıyor anlamıyorum ki ?

sizlere nasıl yardımcı olabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…