Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melodimeloo

MELODİ-DO-RE-Mİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
194
70
18
Arkadaşlar merhaba. Geçen ay konumda sevgilimin iş arkadaşının cıvık tavırlarından, biz telefonla konuşurken yüksek sesle konuşmasından gülmesinden rahatsız olduğumu, tanışmadığım için stalk yoluyla takip ettiğimi söylemiştim. Arkadaş sevgili bulamayan sürekli de arayan bir tip. (Bunu erkek arkadaşım da söylemişti.) Geçen gün sevgilimin telefonuna bakarken iş grubundaki bazı yazışmaları gördüm ve büyük bir kavga ettik. İçim çok kırgın ve öfkeli.. ne yapacağımı bilmiyorum.. Olayı anlatayım:

Erkek arkadaşım uyurken (yanlış olduğunu biliyorum ama kızdan hoşlanmadığım için merak da ediyorum) telefonunu kurcaladım. İş grubunda kız buna birkaç kere "bebeğim" diye hitap ediyor. Benimki karşılık vermiyor ama terslemiyor da! Hatta başka bir mesajda da kız zor bir işi hallediyor evden çalıştıkları dönemde.... Benimki kıza şunu diyor: "Helal sana nerdeyse sevincimden öpücük atcam". diyor gülüyor. Şimdi bu cıvıklık değil de nedir?
Bir başka mesajda ise erkek arkadaşım kıza diyor ki (işle ilgili) "aradım ama açmadın". Kızın cevabı ise " Sesime aşık olma diye :))." !!!!

Kızlar tüm iş arkadaşları beni biliyor hatta bana telefonda selam söylüyorlar. Bu kız da beni biliyor. Ama neden bu konuşmalar neden neden neden? Sürekli kafamda bu soru var. Nolursunuz yardım edin.. Sevgilimi seviyorum guveniyorum da ayrılmadım sadece ağladım uyardım bir daha asla bu tarz konuşmalar görmicem yoksa biter dedim. Ağlamama çok üzüldü, o da alttan aldı, o kız patavatsız dedi... Ama kendime yediremiyorum napmalıyım? Büyütülcek bir şey mi veya ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?

Kızın zilli olduğu her halinden belli. Erkek arkadaşın da laubali olmaya meyilli biri. Bence bu kız senin için ciddi tehlike arz ediyor. İş grubunda bebeğimli konuşmak nedir? Çok büyük oynaklık söz konusu. Engel olmalısın, acilen rest çek bir daha denk gelirsem uyarmam bile biter falan de.

Teşekkür ederim iş grubu dediğim de 4 kişiden oluşuyor. Hatta şöyle bir mesajda gördüm. Bir işi halldemiyorlar. Erkek arkadaşım diyor ki laptopları alıp buluşalım. Kız diyorki "Annem babam görürse bizi nikahlar benim de işime gelir" ÇOK ÜZGÜNÜM ne yapıcam ben

Kendimi küçük düşürmemek için kıza bir şey yazmadım çoğunlukla sevgilime kızdım. 2 gün başının etini yedim. Ama hala içim rahat değil....

Kız patavatsız demek?

Sevgilinize göre şekil alıyordur konuşmaları, bebeğim lafına bir kere hoşlanmıyorim dese yada diğer laflarına gerisi gelmez ama sessiz kalıp kalp atıcam muhabbeti yaparsa daha çok olur bu tarz yazışmalar.

Birde bunun bir arada olunca ki hali var tabi.

Sevgiliniz bu muhabbetlerden gayet hoşlanıyor.

Ay pardon da bu kız tam kaşar. Böyle cilveleştiklerine göre şuan için fiziksel temaslarının olduğunu düşünmüyorum ama aradaki elektrik çok yüksek bacım. Görünen köy kılavuz istemez acil bütün kozlarını oyna yoksa çok üzülürsün

Kendimi küçük düşürmemek için kıza bir şey yazmadım çoğunlukla sevgilime kızdım. 2 gün başının etini yedim. Ama hala içim rahat değil....
Kendinizi küçük düşürecek şekilde uyarmayın zaten. Hoşlanmıyorum tarzı konuşun.

Erkek arkadaşım şunu diyor. Bir tek bana değil herkese öyle konuşuyor ben onu uyardım diyor.. Son zamanlarda hiç görmedim hep resmi yazışmaları vardı. GERÇEKTEN UYARMIŞ MIDIR?

Ne münasebet yahu,benim erkek arkadaşım,ustelik tavırlarını rahatsız edici bulduğu biriyle bu samimiyette konusacak!!! Hissettigimi soyliyeyim erkek arkadasinizda istemem yan cebime koy kafasinda, şu kadarını soyliyeyim,aranizda bir gerginlik olsun ilk o kizin kollarinda arayacak teselliyi.. gerekçeside şu olacak; onun ilgisine alakasına karsi kıyamadım

Erkek arkadaşım şunu diyor. Bir tek bana değil herkese öyle konuşuyor ben onu uyardım diyor.. Son zamanlarda hiç görmedim hep resmi yazışmaları vardı. GERÇEKTEN UYARMIŞ MIDIR?
Bu yazışmalar uyarmış halinden sonra mı?
Herkese böyle diye birşey yok.
Nikahlanma muhabbetine sevgilinizin cevabı ne olmuş mesela? Sessiz mi kalmış yine?

O kadar haklısınız ki. Ben bu dediklrinizin hepsini düşündüm ama maalesef ki 8 yıldır birlikteyiz.. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. DEmek ki zararsız gördüm demek ki tavır koyamadım diyor. herkese böyle diyor

Bu yazışmalar uyarmış halinden sonra mı?
Herkese böyle diye birşey yok.
Nikahlanma muhabbetine sevgilinizin cevabı ne olmuş mesela? Sessiz mi kalmış yine?
Bu yazışmalardan önce de biraz rahatsız olduğumu biliyordu ama o kadar çok konusu geçmiyordu.Sessiz kalmış iş konuşmasına geçmişler.

Evet kız bu tür şeyleri seviyor demek. Peki erkek arkadaşınız ne yapıyor ona karşı? Tavırları neler? Ona göre yaklaşımlarınızı ayaayın
Erkek arkadaşım ben bana karşı bir şey hissettiğini düşünmüyorum hep böyle.. herkese böyle diyor. Sevgilim samimi konuşmamış ama bu kadarı bile hoşuma gitmedi.. Birde kız bizden 5 yaş küçük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…