• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin yaptıgı akıl alır gibi degil

porfiromonas

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
495
132
18
34
Pesin duzenleme... suan saat 19:08 29 mart demin ogrendim ki adam hastasına bile goz koymus!!!!! Kendisine gelen hastaya bile goz koymus!!!!! Sinir krizi geciriyorum!

Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi

Son düzenleme:
Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım merhale iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilimi aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birinden sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Yapacagin sey belli.

Kızlar çok kötüyüm kendimi buraya nasıl attım bilmiyorum sevgilimi denemek için sahte hesap açtım. Hemen atladı. Sevgilin var mı diye sordum yok dedi olsa yapmazdım dedi hatta açık saçık kız resimleri buldum onları da yolladım benle sanal s*x yaptı!!!!! Ve ağzından laf aldım meger iki sene önce aşık olduğu kızı unutamamış hala eski sevgilime aşığım dedi. Ve Instagram’dan hep eskiden aşık olduğu kızları bulup eklemiş. Ve arkadaşının birine de sevgilin var mı diye sormuş WhatsApp dan tabi arkadaşı kız söylememe gerek yok. Niye sordun dedim bir arkadaş sordu diye yalan attı bir de bana. hatta dedim senin o isimde bir arkadaşın yokki sana gelipte sordursun dedim, goster rehberinden soran arkadasını dedim gostermedi sonra da baska bi arkadasını o sordugunu iddia ettigi kisinin adıyla kaydetmis. Suan da hala fake hesaptan fotograf yollamam için istahla bekliyo! Cıldırıcam kızlar ve ben buna cok asıgım cok seviyorum hangisine yanayım ben ne yapcam simdi
Akılsızlığına yan

Ayrılmak mı :KK43: cok asıgım cok seviyorum cok acı cekerim Hala evlilikten bahsedio bana evlenmeyi dusunuyoduk ama gozumun icine baka baka yalan soyluyo bana
Sanaldan devam et o zaman
Sanaldaki kızı bırakırsa sana döner
Gerçek seni bırakırsa sanal sana döner
:deli:
İkinizi de istemezse başka fakelerle yazarsın madem çok aşıksın

ben güvensiz aşkı, huzurlu sevgiye tercih etmiş bir insanım. Huzurlu sevgi yetmedi bana. Bıraktım. Sonra hiç güvenilmez bir insana istemeden aşık oldum. Bana çok hatalar yaptı. Güvenimi kırdı başka kızlarla ilgili. Affettirdi kendini sonra. Ailesiyle tanıştırdı. Ailesini hiç sevmedim. Ailesi de beni sevmedi. Sonra ben annemlere bahsettim, benim annem de pek istemedi çünkü aile yapılarımız aşırı farklı bi taraf açık bi taraf kapalı. Ve ben şimdi hiçbir şekilde bu insana güvenemiyorum. Herşeyin altında başka şeyler arıyorum. Sürekli bir takip ve yakalamaya çalışma halindeyim. Bunun suçlusu o. Ama ben yine de vicdan yapıyorum ya bu kez günahını alıyorsam diye. Bazen çok yoruluyorum. Ayrılsam mı diyorum. Ama ya bu kez değişmişse ve sırf benim paranoyak güvensizliğim yüzünden böyle düşünüyorsam da aslında ya çok mutlu düzgün bi ilişkimiz olacaksa diye düşğnüyorum ve ayrılamıyorum çünkü çok aşığım ve yıllar sonra ya benim paranoyalarım yüzünden bittiyse diye düşünmek istemiyorum ve onun bi başkasıyla evlenmesini istemiyorum ama çok yoruldum artık onu takip etmekten. Ben huzur istiyorum ama aşkımdan da vazgeçemiyorum pişman olmaktan çok korkuyorum. Yaşım 28. Yardım edin :KK43:
Onun ailesi istemiyor
Senin ailen istemiyor
Çocuk eskiden beri sabıkalı bu konularda
Ama sen.....
Çok aşıksın?
Paranoyaların gerçek çıktı canım. Sonunu biliyorsun.

Ben hata mı etmisim fake hesapla deneyerek sizce yoksa karakterini gormem için iyi mi olmus
Bir seylerden şüphelenmesen boyle oyunlar oynamazdin degil mi tatlim yani ne bekliyorsun ayrilma duzelir dememizi mi evlilikten bahsediyormuş da peh yani adam eskiyi unutamadim seviyorum diyor önüne gelenle sanal s*ks yapabiliyor yine de ayrılmak istemiyorsun üzülmemek icin madem oyle birakma evlen çocuk yap evlenince aldatıp ayrılma olan çocuklarına olsun mu diyelim

Tabi ki bi şey olmamış gibi devam edin. Hem de çift kişilikli olarak.. Yani hem sahteden hem reelden doya doya yaşayın aşkınızı. Konudaki şerefsiz erkeğin diğer mikrop hemcinslerinden bi eksiği olmasın. Onun da totosunu kaldırcak bi hatuna ihtiyacı var neticede..

Back