- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.091
- Konu Sahibi sassyassyy
Peki soyle bir soru daha soruyum o zaman
Erkegin senden daha bilgili olmasini mi istersin yoksa sen daha bilgili mi olmayi tercih edersin?
Mesela ben kendimden daha kulturlu bi adami 37 yasimda anca bulabildim sıkı sıkı sarildim dort elle adama :)
Sevgilindeki egoyu normal buluyorum , kizla mesajlarini da buyuk ihtimalle sen kizarsin diye sildi ama seni ailesiyle tanistirdi , guzel giden bir iliskiniz var aldatacagini hatta aklindan gecirdigini bile dusunmiyorum
Belki kiz asilmistir o yuz vermemistir senden korkusuna da silmistir mesajlari
Erkekler pek umursamaz boyle seyleri , asilsa da nasil olsa ben ilgilenmiyorum der gecer
ben burda linç yememek için bazı detaylar vermedim aslında. sevgilim okulda tanınıyor dedim ya,o cidden çok büyük bir kitle. ve tabiki mesaj atan çok fazla kız oluyor. buna alışkınım ben ona güvenirim hep hiç mesaja cevap verdiğine denk gelmedim. konuşması genelde hani kız bir şey sorar bölümle ilgili,cevap verir,başarılar diler kapatır. numara kaydetmez. kaydetti diyelim isim soyisim yazar. kızı bildiğiniz "x comd" diye bölümüyle yazmış. hani akılda kalmasını istiyor gibi düşündüm. ki bölüm matah bir şey değil övmüş falan ama ikimiz aramızda o bölümle dalga geçeriz. kıza baktım güzel. sevgilimde sapyoseksüellik derecesinde olmasa da zekaya önem veren,etkilenen bir yapı var. kızdan etkilenmesine ihtimal vermedim ama belki kızın gereksiz övgüleri hoşuna gitmiştir.
erkeğin benden bilgisiz olmasını istemem,hani onunla bir şeyleri konuşabileyim hatta bana bir şeyler katsın isterim. sevgilim zorlamasam bana bu site işini öğretmeyecekti. kendisi hep ben yapayım,sen yanımda otur diyor. hani bilgisayar kucağında ben de kolunun altında olucam beyefendi site kurucak. ben bakarak öğrenicem. ben de bana da öğret anlat diyorum,zamanı var diyor. ego normal olabilir ama beni anlamasını isterdim. bilmiyorum gereksiz yere mi alındım acaba?