• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin tutarsizligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesi beni cok seviyo ve ciddi olsun istiyo kadin yataga bagli hasta annesiyle ilgili bilgi bile vermedim ne alaka anasinin agzina bakmasi nerden uydurdunuz ki?
Ailesinden cok cekinen biri demediniz mi ordan cikarmistir bence. Daha cok kucuksunuz evlilik icin acele etmeyin. Bu tutarsizliklarinida acikca bir bir anlatin.

Soğuk konuşup trip atmak yerine onu karsiniza alıp konuşun.
Düğüne gidip gitmemek önemli değil ama 3 ay boyunca gidelim dedin sonra bir anda vazgeçtin bu beni üzdü vs tarzı cümlelerle kendinizi ifade edin.
Birdaha yapmayacağın şeyleri bana söyleme bu ilişkimize zarar veriyor da diyebilirsiniz.
Ayrıca ailenizle tanışması henüz erken olmuş bana göre.
Muhtemelen onun ailesi erken olduğunu düşünüyor bu resmi meseleler için.
O yüzden kendini geri çekmiş olabilir.
23 yaşında oğlum olsa bende resmi adımlar atsin istemezdim.
Bir de ilişki henüz 7 aylık erken daha.
Hani liseden itibaren birlikte olsanız yine anlarım durumu.
Onu seviyorsanız uzak durmaj soğuk konuşmak yerine samimiyetle kendinizi ifade etmelisiniz.
Kuzenlerle vs tanismayi da gözünüzde çok büyütmeyin derim ayrıca.
Aynilarini soyledim uzun uzun anlattim ozur dilerim haklisin dedi durdu. Uzatmamaliyim dimi? Hala gidip ablama sorucam gelirsin dugune dedi yok istemiyorum dedim

Merhabalar,
Son cümlede sanki büyümemiş gibi demişsiniz ya. Gibi değil büyümemiş zaten. Siz de çok gençsiniz. Ciddi şeyler düşünmeyin bence 3-4 yıl daha en az. En son tanışın ailesiyle de önden yüz göz olmaya hiç gerek yok. Vay efendim sevgilimin annesi kandilde aramadım diye trip atti gibi saçma sapan şeylerin içinde bulmayın kendinizi.
Bunları ilişkinin güzel gittiğinin/ciddiyetinin bir göstergesi olarak algılamayın lütfen. 14 yıllık birlikteliğimiz var eşimle 8 yıl da evlilik. Fena da gitmiyor. Eşimin çekirdek ailesiyle aram hep iyi oldu. Onun da bizimkilerle arası iyi. Tanışma merasimi hep birlikte oldu bizim. Ailecek bize geldiler herkes birbirini orda gördü tanıdı.
Ha ama birliktelik esnasındaki ipuçlarını toparlayın kafanızda bi yandan da. Ailesi nasıl, size uygun mu, müdahaleci mi, bütün sülale sürekli bir aradılar mı yoksa daha mı rahat? Bütün bunlar yeterince zaman verilirse ilişki içinde anlaşılıyor bence.

Aynilarini soyledim uzun uzun anlattim ozur dilerim haklisin dedi durdu. Uzatmamaliyim dimi? Hala gidip ablama sorucam gelirsin dugune dedi yok istemiyorum dedim
Konuşmanız iyi olmuş bence.
Ayy yani oradaki ablama sorucam ifadesi çok sakat zaten.
Ben olsam asla gitmezdim düğüne.
İlişkinizin selameti açısından uzatmamaniz çok iyi olur.
Bu konuları da madem konuşup astiniz tekrar gündeme getirmeyin derim.

Konuşmanız iyi olmuş bence.
Ayy yani oradaki ablama sorucam ifadesi çok sakat zaten.
Ben olsam asla gitmezdim düğüne.
İlişkinizin selameti açısından uzatmamaniz çok iyi olur.
Bu konuları da madem konuşup astiniz tekrar gündeme getirmeyin derim.
Evet ya ben de dedim cocuk degilsin her seyi de buyugume danisicam diyip durma kendi kararlarini verebilicek yastasin diye. Babasi asker emeklisi oldugu icin cok gergin buyumus o yuzden her seyin onayini almak istiyo onu da anliyorum. Baska hic bi problemimiz yok cok sukur. Zamanla iliskimizin oturmasini beklicem sanirim

Merhabalar,
Son cümlede sanki büyümemiş gibi demişsiniz ya. Gibi değil büyümemiş zaten. Siz de çok gençsiniz. Ciddi şeyler düşünmeyin bence 3-4 yıl daha en az. En son tanışın ailesiyle de önden yüz göz olmaya hiç gerek yok. Vay efendim sevgilimin annesi kandilde aramadım diye trip atti gibi saçma sapan şeylerin içinde bulmayın kendinizi.
Bunları ilişkinin güzel gittiğinin/ciddiyetinin bir göstergesi olarak algılamayın lütfen. 14 yıllık birlikteliğimiz var eşimle 8 yıl da evlilik. Fena da gitmiyor. Eşimin çekirdek ailesiyle aram hep iyi oldu. Onun da bizimkilerle arası iyi. Tanışma merasimi hep birlikte oldu bizim. Ailecek bize geldiler herkes birbirini orda gördü tanıdı.
Ha ama birliktelik esnasındaki ipuçlarını toparlayın kafanızda bi yandan da. Ailesi nasıl, size uygun mu, müdahaleci mi, bütün sülale sürekli bir aradılar mı yoksa daha mı rahat? Bütün bunlar yeterince zaman verilirse ilişki içinde anlaşılıyor bence.
Yani artik bize gelmis bulundu keske geri alabilsem ama malesef. dugun icin acele etmiyoruz ama ayri sehirlerde oldugumuz icin bu yaz degil obur yaz yapmayi dusunuyoduk o zaman kadar adini koyariz dedik. Liseden sinif arkadasim zaten. Ailesi biraz problemli ona karsi. Ablasiyla aramiz iyi annesi kiza kolye alalim falan demisti o da beni istiyo babasi da hayirlisiysa olur falan demisti ama kendi sorunlari var suan aile icinde. Zaten bizim isler icin cok erken

Selam kizlar size bisey danismak istiyorum. Yaklasik 7 aydir bi beraberligimiz var. Erkek arkadasim ailesinin sozunden cok fazla cekinen birisi. İliskinin ortalarinda soz yapariz evleniriz diyen adam laflarini geri cekti umursamadim erken diye. Seneye evlenmeyi dusunuyoruz yine de hala. Ayru sehirlerdeyiz goreve gitti bugun, dun de gitmeden bize geldi annemle ablamla tanisti gitti. Simdi konumuz su, haftaya kuzeninin dugunu var, uc aydir o dugune goturucegini soyluyordu, sonra vazgecti. Sorunca akrabalar laf soz edicek hic birini sevmiyorum konusmuyorum dedi. Bu simdi mi aklina geldi dedigimde mahcubum ozur dilerim dedi durdu. Kendisi bi ara gidemicek oldu, zaten seni goturucektin dugune dedi. Simdi gitme ihtimali var ama r yapiyo. Sorun dugune gitmek degil bu arada, tutarsizligi. Mesela bi kac gun once izmire gidicekti duguny olan kuzeni ve gelin kizla disari cikicaklardi beraber gidelim mi dedi, anneme sorarim dedim bi kac gun gecti bisey sormadi. Dun de izmire gitti aksam cikti onlarla kafeye. Hani boyle boyle diyodun dedim unuttum ozur dilerim sen hatirlatsaydin keske kafam cok dolu babam yuzunden falan dedi. Soguk yapiyorum dunden beri arayip duruyo konusalim diye ama ne konusucagimi bilmiyorum. Cok seviyorum sevdigini de biliyorum ama sanki buyumemis gibi. 23 yasinda ben 24 um o polis ben hemsireyim. Bilmiyorum guvenim sarsiliyo boyle durumlarda, ne dusunursunuz bu olay icin
Sevgililik döneminde sizin akraba düğününde ne işiniz var?Mesela benide erkek arkadaşım kardeşinin düğününe götürmeyi düşündü bir ara ama o düşünmekle kaldı. Bunun ortada aile tanışması söz nişan olmadan beni götürmesinin yanlış olduğunu kendimi o insanlarınm gözünde değersiz evlenme meraklısı gibi gözükeceğimi dile getirdim. Ki ben mal mıyım beni bir ortaya atıyor hayırdır derler adama dedimde yani. Birde yaşın o kadar küçük ki 7 ay beraberlik ilişkinin ortası dediğin 3,5 ay hadi 4 ay diyelim söz için çok erken. Keşke adamı ytanımaya çalışsan yangından mal kaçırır gibi bu ne böyle. Artık bana göre bu kadar erken yaşta evlenme meraklısı insanların san ki etrafa birşey kanıtlamaya çalıştığı geliyor. Hani bakın evlendim ben ya benimde alıcım var tek siz değilsiniz evlenen der gibi çok büyük cahillik şu dönemde bu kadar küçük yaşta evlenmek istemek. Bir hayatınızı yaşayın erkek dediğin ne ya sürüsüne bereket en güzel çağın hayatını yaşa bırak söz evlilik işlerini. 30 yaşındayım hiç evlenmedim pişmanmıyım ASLAAAA çünkü dilediğim gibi hayatımı yaşıyorum erkenden evlenip evde adam kılı toplamıyorum.

Sevgililik döneminde sizin akraba düğününde ne işiniz var?Mesela benide erkek arkadaşım kardeşinin düğününe götürmeyi düşündü bir ara ama o düşünmekle kaldı. Bunun ortada aile tanışması söz nişan olmadan beni götürmesinin yanlış olduğunu kendimi o insanlarınm gözünde değersiz evlenme meraklısı gibi gözükeceğimi dile getirdim. Ki ben mal mıyım beni bir ortaya atıyor hayırdır derler adama dedimde yani. Birde yaşın o kadar küçük ki 7 ay beraberlik ilişkinin ortası dediğin 3,5 ay hadi 4 ay diyelim söz için çok erken. Keşke adamı ytanımaya çalışsan yangından mal kaçırır gibi bu ne böyle. Artık bana göre bu kadar erken yaşta evlenme meraklısı insanların san ki etrafa birşey kanıtlamaya çalıştığı geliyor. Hani bakın evlendim ben ya benimde alıcım var tek siz değilsiniz evlenen der gibi çok büyük cahillik şu dönemde bu kadar küçük yaşta evlenmek istemek. Bir hayatınızı yaşayın erkek dediğin ne ya sürüsüne bereket en güzel çağın hayatını yaşa bırak söz evlilik işlerini. 30 yaşındayım hiç evlenmedim pişmanmıyım ASLAAAA çünkü dilediğim gibi hayatımı yaşıyorum erkenden evlenip evde adam kılı toplamıyorum.
Bu ne asabiyet size kim kist dedi anlamadim suan? Adam kili toplamak ayri sevdigim insanla ilerde ayni evde yasamak istemem ayri. Ki karsilikli istiyoruz. Adami da liseden beri taniyorum kaldi ki size evleniyim mi diye bi soru sormadim kendinize gore cevaplamaniza gerek yok. Hic cevap vermeyin daha iyi. Umarim sizin gibi 30 yasina kadar da evlenmemezlik yapmam akil almak istedigim kisi siz degilsiniz. Kimseye kendimi kanitlama gibi bi derdim de hic olmadi sukur insan kendinden bilirmis isi, iyi gunler

Bu ne asabiyet size kim kist dedi anlamadim suan? Adam kili toplamak ayri sevdigim insanla ilerde ayni evde yasamak istemem ayri. Ki karsilikli istiyoruz. Adami da liseden beri taniyorum kaldi ki size evleniyim mi diye bi soru sormadim kendinize gore cevaplamaniza gerek yok. Hic cevap vermeyin daha iyi. Umarim sizin gibi 30 yasina kadar da evlenmemezlik yapmam akil almak istedigim kisi siz degilsiniz. Kimseye kendimi kanitlama gibi bi derdim de hic olmadi sukur insan kendinden bilirmis isi, iyi gunler
Ay bencede sen benim gibi hayatını yaşamak isteyen değil daha ortada birşey yokken adamın kuzeninin düğününe götürmediği için hayıflanan birisin :KK70: İkinci olarak benimle konuşma üslubuna dikkat et ki sen zaten bana kışt diyecek biri olamazsın o küçük yaşınla. Sen şuanda istiyorsun ki herkes adam götürmek zorunda tutarsızlık yapamaz demesini istiyorsun kendi aklınca ama o iş öyle olmuyor tatlım maalesef. Bir kere bunu tutarsız görmek kişinin kendine özsaygı olayı yani oldu evlenmeyi düşündüğümüz herkesi akrabalarımızın ortasına atalım. Herşeyin zamanı v ar sen bunu bir algıla sonra benimle burda polemiğe girmeye çalış okey :super: Sana ailesinin içine sokmak istemeyen (ki en doğru şeyi yapıyor) adamla tutarsız günler diliyorum :super::KK70: He bide ben asabi falan değilim kolay kolay sinirlenen bir insan olmadım hiçbir zaman çok sabırlıyımdır son raddeye kadar sabrederim hayatımda her zaman.

E tamam vazgeçmiş şimdi de arada resmi bir şey olmadan götürmek istememiş çok normal.
Ortada yüzük bile yok aile akraba ortamına sokmak saçma zaten.
Başta olabilir demiştir şimdi mantıksuz bulmuştur.
Üstüne gidip küsmek falan saçma.
Bana atar yapucağına git sevgiline yap.
Fikrimi söyledim.
24 yaşında bir çocukla evlilik yoluna girip sorumluluk sahibi olmasını bekleyemezsin ayrıca
24 yaşında olan adam değil adam 23 yaşında adam dahada bebe yani :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ay bencede sen benim gibi hayatını yaşamak isteyen değil daha ortada birşey yokken adamın kuzeninin düğününe götürmediği için hayıflanan birisin :KK70: İkinci olarak benimle konuşma üslubuna dikkat et ki sen zaten bana kışt diyecek biri olamazsın o küçük yaşınla. Sen şuanda istiyorsun ki herkes adam götürmek zorunda tutarsızlık yapamaz demesini istiyorsun kendi aklınca ama o iş öyle olmuyor tatlım maalesef. Bir kere bunu tutarsız görmek kişinin kendine özsaygı olayı yani oldu evlenmeyi düşündüğümüz herkesi akrabalarımızın ortasına atalım. Herşeyin zamanı v ar sen bunu bir algıla sonra benimle burda polemiğe girmeye çalış okey :super: Sana ailesinin içine sokmak istemeyen (ki en doğru şeyi yapıyor) adamla tutarsız günler diliyorum :super::KK70: He bide ben asabi falan değilim kolay kolay sinirlenen bir insan olmadım hiçbir zaman çok sabırlıyımdır son raddeye kadar sabrederim hayatımda her zaman.
sensiiin en cok sensin tamam abla👏🏻

ay saçmalama lütfen ablaya sormak ne izin alıyor? gerçekten böyle bie şey olabilir mi? resmen ezik birisi. Çocuk gibi izin alıyor fikir soruyor. Evlenince o fikirler asla susmaz. Kendi hayatı hakkında yorum yapamıyor bile. Gayet uzatipmasi gereken bir konu dümdüz hiçbir fikri olmayan sürekli birinin yönlendirdiği adamdan bence koca olmaz

sensiiin en cok sensin tamam abla👏🏻
Yaaaaa canım benim doğruları söyleyince hep böyle tepki verir yaşının vermiş olduğu cahilliğe veriyorum şu yazdıklarını. Ama hayatı yaşadıkça şu yazılanları ve insanın kendine olan saygısının ne kadar önemli olduğunu anlayıp daha sevgililik döneminde kurbanlık koyun gibi ortaya atmak istediği zaman biri seni buna sen kendin karşı çıkacaksın zaten. Bende o yollardan geçtim merak etme çok fazla hayat tecrübem var. Ve adam bana kardeşimin düğününe gel dediği zaman çok net cevabımı verdim kalkıp beni götürmekten neden vazgeçti diye hayıflanmıyorum yani senin gibi :super: :super: :super:

Annesi beni cok seviyo ve ciddi olsun istiyo kadin yataga bagli hasta annesiyle ilgili bilgi bile vermedim ne alaka anasinin agzina bakmasi nerden uydurdunuz ki?
Benim şahit olduklarimda sevgiliye öyle gelmese bile arka planda anne oluyordu sizde de adamın önce söyleyip sonra vazgeçmesi aklıma annesini getirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X