- 31 Mart 2023
- 338
- 75
- 18
- Konu Sahibi itsmeduygu
Bu soruyu sormak için açtım zaten ablacım…kimseye derdimi anlatamıyorum fikir almak içinValla yeni uye, ilk konu ... @Mune diyorum fazla bir sey demiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu soruyu sormak için açtım zaten ablacım…kimseye derdimi anlatamıyorum fikir almak içinValla yeni uye, ilk konu ... @Mune diyorum fazla bir sey demiyorum.
Parti isimlerini vermeseydin keşke. Begenmiyorsan ayrıl. Dünyada erkek kıtlığı mı var şükürler olsun yokBu soruyu sormak için açtım zaten ablacım…kimseye derdimi anlatamıyorum fikir almak için
tam olarak neyi bölüyor adam da bölücülük gibi geliyor size?ya biraz görüşten öte bölücülük gibi geliyor bana ama onunla konuşunca da hiç öyle bi izlenim almıyorum. onun dışında çok seviyorum çok kültürlü gerçekten de duygusal ve iyi anlaştığım bi insan. Kaybetmek istemem
Bu soruyu sormak için üye oldum zaten, kimseye anlatamıyorum buradan yardım almak istedim
Ne alaka.. mecliste kalmalarını neden istiyor desteklemiyorsa? Zaten erkeklerin konu kadınlar olunca her şeyden vazgeçme içgüdüsüne hastayım.. açık konuşmuyor, üstü kapalı kandırıyor senikonuşuyorum zaten. diyo gerçekten umrumda değil öyle gidip desteklemem sadece mecliste kalmaları için oy vereceğim apolitiğim ilgilendirmiyor beni diye. ve ben çok sert çıkmama rağmen o benimle aşkımlı konuşunca bir şey de diyemiyorum. diyor ben bu kadar takmıyorum siyasi görüşümü sen niye takıyorsun çünkü onun için ayrılmalıkbi sebep değil bu
Hiçbir şekilde batmıyor, ben de Kürt kızıyım anne babadan. Türk Kürt ayrımı da yok, annesi hatta Türk gelin çok isterim diyen biriymiş. Yani öyle biri de değil. Parti terör örgütüyle ilişkisinden dolayı beni düşündürüyor yoksa istediğini söylesin gerçekten öyle biri de değilim, evet yaşım da çok genç onun da benim de.tam olarak neyi bölüyor adam da bölücülük gibi geliyor size?
özerklik mi savunuyor her biji... mi diyor (ki anadili kürtçe olan bir kişi sizin de öyle, kürtçe konuşsa ayrılıkçı konuşmadıktan sonra size batmıyor olması lazım esasen)
Türkler hakkında mı kötü konuşuyor?
adamın bölücülüğü neresinde?
ha yok parti bölücü geliyorsa size onun nesi bölücü geliyor?
bu arada Kürt değil direkt bildiğin Türkmenim, yörüğüm. ama bu insanlar meşru zeminde siyasette mi yapmasın. e ne yapsın? otursun izlesin mi olanı biteni?
konu kapanır da
demem o ki kalıplarla düşünüyorsunuz
muhtemelen yaşınız genç
sen Türk olsan seninle çıkmazdım diyorsa orası ayrı mesela, yoksa pek siyasetle de işiniz yok gibi duruyor.
Desteklemek derken, açıklamalarını doğru bulmuyorum kendimi Bir partili görmüyorum diyor kiNe alaka.. mecliste kalmalarını neden istiyor desteklemiyorsa? Zaten erkeklerin konu kadınlar olunca her şeyden vazgeçme içgüdüsüne hastayım.. açık konuşmuyor, üstü kapalı kandırıyor seni
Düzenledim şimdiParti isimlerini vermeseydin keşke. Begenmiyorsan ayrıl. Dünyada erkek kıtlığı mı var şükürler olsun yok
O da öyle diyor sadece bu yüzden diye ama bilmiyorum inanın. İkimizin de ilk seçimi öyle de bi ayrıntı var, daha çok küçüğüz bu konudaBelki sadece kürtleri temsil ettiği için o partiye veriyor olabilir yaşamadığım için bilmiyorum eşimle aynı görüşe sahibiz farklı olsaydı nolurdu bilemiyorum babamla farklıyız siyasi görüş olarak baban bile olsa biraz zor oluyordu ileriye yönelik bir yaşam düşünüyorsanız çok da önemli değil ise siyasi görüş devam edersiniz.
Açıklamalarını doğru bulmadığı ve desteklemediği partiye mi oy veriyor? Oy neden verilir sizce?Desteklemek derken, açıklamalarını doğru bulmuyorum kendimi Bir partili görmüyorum diyor ki
Yesil sol hangi parti oluyor? (Yurtdisinda yasiyorum )
İşte diyor doğru olduğunu düşündüğüm tarafları da var. Yani nefret etmiyor zaten tek kürt partisi diye veriyorum diyorAçıklamalarını doğru bulmadığı ve desteklemediği partiye mi oy veriyor? Oy neden verilir sizce?
Hiç uç biri değil. Ben konusunu açmazsam açılmaz. Ailesi de uç değilGündelik hayatında uç biri değilse bir kıymeti yok. Şu an apolitik olan herkes mecburen politikayla ilgileniyor.
Benimle aynı ya da farklı görüşte olması bir yana partizan ve fanatik olması sıkıntı olur benim için.