- 31 Mart 2023
- 338
- 75
- 18
- Konu Sahibi itsmeduygu
Sevgilimel çok iyi anlaşıyoruz, birbirimize çok bağlandık, ben sevildiğimi iliklerime kadar hissettiğim bir ilişkideyim. Daha başındayız o yüzden çok da siyaset konuşma fırsatımız olmamıştı. İkimiz de kürt kökenliyiz. Çok ülkücü milliyetçi nir adam değil, öyle olmasını da beklemiyorum ama bazen Kürt milliyetçiliği yaşıyor durduk yere (ben Kürt olmama rağmen yaşadığımız coğrafya vs. asla bölücülük isteyen nir yer değil, hep de o tip insanlardan nefret besledim) konuşunca o partili değilim diyen ama mecliste kalmalarını isterim diyen bir adamdı. PKK’dan nefret ediyor, o partiyi bu anlamda başarılı da bulmuyor ama nefret de etmiyor benim gibi. Bu seçimlerde milletvekilinde o partiye vereceğini öğrendim dünyam başıma yıkıldı. Bana alenen hiçbir siyasi kişinin propagandasını yapmadı, günlük hayatında da siyasetle pek ilgilenen biri değil muhtemelen sadece seçimden seçime konuşulur bu mevzu ama çok rahatsızım. çünkü gerçekten ilişkinin 2. haftasında sorduğum bir şeyi sonradan öğreniyorum. Başta öğrensem sevgili bile olmazdım ama bi anda da gidip soramadım tecrğbesizlik işte. Şimdi bu kadar bağlanmışkem nasıl bırakabilirim, hiç de istemiyorum onsuz bir saniye. Partizan değil öyle hani gidip ne takip ediyor ne onlarla alakalı bir şey beğeniyor. hatta hiçbir siyasi parti tam anlamıyla bana uymuyor diyordu ama bilmiyorum. Bu tarz durumlarda ne yapılır? inanılmaz soğudum çünkü ondan önce o partiye oy veren herkesi garip görüyordum, ben de bununla sınandım sanırım. Siz olsanız ne yapardınız ablalarım, lütfen tavsiye verin.
Son düzenleme: