- 9 Mayıs 2023
- 33
- 38
- 8
- 27
- Konu Sahibi kaybedenlerkulubu1997
-
Ben söylemeden bulabilecekse beklerim problem değil ama söylemezsem doğru olduğunu düşünecek diye korkmuyor değilimMuhtemelen araştırma yapmış nasıl daha iyi öpüşürüm diye ama olmamış
Yani sizinle öğrenecek bence deneyerek doğruyu bulacaktır diye düşünüyorum.
Ben ilk öpücüğümde böyle değildim çabucak çözmüştüm olayıHadi ya ilk olunca böyle mi oluyor? Benim böyle olursa rezillik yalnız asdfg
Nasıl tepki vereceğimi bilemedim ben de olağanüstü tecrübeli değilim neticedeKonuşmaya bu kadar cekiniyorsaniz rahatsız edici geldiğinde biraz cekilip devam etmeseniz anlardı belki
Ben nereden öğreniciğim şimdi asdfg karizmayı çizdirmeyelim ilkeBen ilk öpücüğümde böyle değildim çabucak çözmüştüm olayı
Nasıl tepki vereceğimi bilemedim ben de olağanüstü tecrübeli değilim neticede
İlk etapta o kullanmadıkça dilini kullanma,kullandıktan sonra da aşırı kullanma inan gerisi çok kolay geliyo dil olayı işi batırabiliyo sadeceBen nereden öğreniciğim şimdi asdfg karizmayı çizdirmeyelim ilke
Tamam dil önemli not alında asdfgİlk etapta o kullanmadıkça dilini kullanma,kullandıktan sonra da aşırı kullanma inan gerisi çok kolay geliyo dil olayı işi batırabiliyo sadeceİlkten o topa girme
Görüntü gözümün önüne geldi bi anİ.rahm Tat.ses in hülya'yı öptüğü gibi mi öpüyor
Vakumladı kadınıGörüntü gözümün önüne geldi bi an
Ay gözümün önüne geldi bi daha öpüşemiycem galiba çocuklaİ.rahm Tat.ses in hülya'yı öptüğü gibi mi öpüyor
Ben daha az yapanını arıyorumDilini kullananı bulmuşsun daha fazlasını yapanını arıyorsun derdi rahmetli ferhans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?