- 23 Temmuz 2014
- 6.334
- 17.913
- 448
- Konu Sahibi kaybedenlerkulubu1997
Oda onun ilki olsa gerek Iyk çok kötüydü beVakumladı kadını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda onun ilki olsa gerek Iyk çok kötüydü beVakumladı kadını
uluslar arası ilişkiler işletme bölümüAvrupa genelde dille turkiye dudakla opusur (tecrube
benim kocam ilk öyle öpmüştü hatırladıkça gülesim geliyor Zldkcşwşdlglfşwğğf tamam bende daha önce öpşmemiştim ama yani dizilerde falan da öyleeeee değildi naiif naiff...İ.rahm Tat.ses in hülya'yı öptüğü gibi mi öpüyor
Avrupa genelde dille turkiye dudakla opusur (tecrube ) bu bilgiyi soyleyip bence dil olayi bozuyo filan deyin toprlanir belki
o dilini geri çeksinŞaka şaka, kendini geri çek
Anlamaz, çocuk daha acemi birliğindeo dilini geri çeksin
Valla tr de antalya tarafi erkeklerde bana da denk geldi dilini kullanan. Turizm etkisi diye dusunmustum. Rus kaynakli olabilir zira baya rusca da ogreniyolar. Dil dile degmeden dil ogrenilmezmis zatenDilini kullanmayan/kullanamayan bir tane bile Türk erkeği denk gelmedi. Ama ortalamayı bulacak kadar yeterli değil sayısı.
Ben ilk öpücüğümde böyle değildim çabucak çözmüştüm olayı
Dil’e getirmeden .Merhabalar. Bir süredir devam eden çok güzel bi ilişkim var. Bana değer verdiğini gözlerinden anlıyorum. Ancak erkek arkadaşımın benden önce hiç ilişkisi olmamış doğal olarak ilk öpücüğü de benimleydi. İlki biraz acemice olsa da idare ederdi ancak bugün öpüşürken dilini aşırı abartarak kullandı. Rahatsız ediciydi. Bunu onu kırmadan nasıl dile getirmem gerekir?
Valla tr de antalya tarafi erkeklerde bana da denk geldi dilini kullanan. Turizm etkisi diye dusunmustum. Rus kaynakli olabilir zira baya rusca da ogreniyolar. Dil dile degmeden dil ogrenilmezmis zaten