Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim kocam ilk öyle öpmüştü hatırladıkça gülesim geliyor Zldkcşwşdlglfşwğğf tamam bende daha önce öpşmemiştim ama yani dizilerde falan da öyleeeee değildi naiif naiff...
Adam belki şehvetten öyle öpüşüyor ya da hoşuna öylesi gidiyordur. tecrübesizlik değildir belki.hoşunuza gitmiyorsa söyleyin açık açık.yoksa hep yapmaya devam eder.
Valla tr de antalya tarafi erkeklerde bana da denk geldi dilini kullanan. Turizm etkisi diye dusunmustum. Rus kaynakli olabilir zira baya rusca da ogreniyolar. Dil dile degmeden dil ogrenilmezmis zaten
Merhabalar. Bir süredir devam eden çok güzel bi ilişkim var. Bana değer verdiğini gözlerinden anlıyorum. Ancak erkek arkadaşımın benden önce hiç ilişkisi olmamış doğal olarak ilk öpücüğü de benimleydi. İlki biraz acemice olsa da idare ederdi ancak bugün öpüşürken dilini aşırı abartarak kullandı. Rahatsız ediciydi. Bunu onu kırmadan nasıl dile getirmem gerekir?
Valla tr de antalya tarafi erkeklerde bana da denk geldi dilini kullanan. Turizm etkisi diye dusunmustum. Rus kaynakli olabilir zira baya rusca da ogreniyolar. Dil dile degmeden dil ogrenilmezmis zaten