Sevgilimin kız arkadasları

Bide sevgilimin dengeyi kuramadığı şey insanlara aşırı değer vermesi.Biri ona iyilik yapınca aşırı minnet altında hissetmesi karsılıgını verme cabası.Herkese kendini sevdirme isteği vs ..

Bide şey diyor ilişkimi kesmek zorunda değildim seviyeli olurduk kızlarla.Öyle içine oturmus ki cocugun

Arkadaşlarına karışmak hoş değil ama siz de komple arkadaslığını bitir dememissiniz mesafe koy laubali olma demişsiniz. Bence haklı da bir istek. Sevgilisi olmasa dahi ayni cinsten de olsa araya mesafe konmalı laubali civik civik arkadaşlıklar hoş değil.

bu kadar hayatınızı birbirinizden ibaret tutmayın, gereksiz saçma kıskançlıklar bunlar.insana arkadaş da lazım (kız da erkek de), 7/24 sevgili tutulmaz sadece hayatta.
Buradaki sorun çok samimi olmaları ama. Benim de cok yakın erkek arkadaşlarım var ama mesafeyi koyuyorum. Laubalilik başka bir şey.

Bu kız arkadaş meselelerinde neler gördüm :) arkadaşım o diyip öpüşeni bile gördüm ama bu arkadaşlık değil arkadaşlığın belli sınırları vardır eğer sevgilin varsa ama sevgilin yerine kız arkadaşlarını daha ön planda tutup sevgilini umursamıyorsan zaten bir sorun vardır ama eğer seviyeli bir arkadaşlıkları varsa ve seni ön planda tutuyorsa bir sorun yoktur ama gidip evlerinde kalmalar falan saçma 6 ayda bu kadar yakın arkadaş olunmaz ama sende aynı şeyleri yapsan sana karışmıyorsa sende onun gibi takilabilirsin erkek arkadaşlarınla ama kıskançlık etmeye başladıysa ilişkiyi bitir zira bu kadar yorucu ve yıpratıcı ilişkiye gelemezdim erkekleri bu kadar merkezinize koymayın sizi uzuyorsa kiriyorsa yol verin gitsin erkeklerle basedemiyorsaniz ilişkiye başlamayı düşünmeyin çünkü her ilişkide bu tür şeyler oluyor kız arkadaşı olmayan erkek tanımıyorum artık baştan kuralları koyarsınız ona uyarsa devam edersiniz uymazsa on görüşlü olup ayrilirsiniz bu kadar olaylara gerek yok bana göre değer mi kendinizi bı erkek uğruna üzmeye yormaya ağlamaya kaç kız gördüm böyle kız savaşıyordu sevgilisi için o kadar kotu hissettim ki erkek ise diretiyordu kız arkadaşlarıyla olmak için madem kız arkadaşını ön plana koymayacaksin uzuceksin kizi hiç çıkma kızla bu neyin şeyi ? Bizde yurt dışında yaşamıyoruz yani turkiyede genellikle arkadaş ilişkileri sınırlı olmalıdır hele kız gidip erkeklerin evinde kalıyorsa fazla yakınsa erkegi değil kızı suçlarlar adını çıkartırlar çok gördüm bunu erkeği hiç bir toplum suclamiyor suçlu hep kızdır maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…