- 30 Eylül 2017
- 763
- 503
- 103
- Konu Sahibi herseydonuyor
-
Olabilir.Zaten kavga nedenimizin biri de bu sevgilim de cok yüz veriyor
Ya insanları hemen tanıyamaz kimse.Kadınlar 20 yılluk kocalarını zor tanıyorBaştan bilerek böyle kabul ettiyseniz sonradan rahatsız olmak hoş değil bence
Sevgilim de de var sıkıntı zaten cok yüz vermisOlabilir.
İçlikle gezme meselesinde de sevgilin haksız. Kızlar muhabbet olsun diye patavatsızca anlatabilir ama sevgilin öyle gezmemeliydi.
Ne yardan vazgeçiyor ne serden, eğer onlar çok değerliyse kusura bakma sen istemiyorsun diye ben arkadaşlarımı bırakamam diyip başlamayacaktı ilişkiye.Bak bide bir kac gündür ilgisizdi nedeni buymuş.Bana içten içe sinir olmus zaman gerekiyormus bu normal mi ya ne değerlilermis be
freud hangi kitabında ya da makalesinde yazmış bunu kaynak gösterir misinizBu tarz konulara Freudun" Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez" sözü cuk oturuyor
Kızlar da böyle erkeklerle arkadaş olarak ilgi ihtiyaçlarını görüyorlar. Yoksa neden tabır koysun?Bu tarz konulara Freudun" Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez" sözü cuk oturuyor
Bunu kabul eden var mi onu merak ediyorum varsa bu genişlik konya ovasinda yokturOo her gün birbirlerindeler
Sırf bunun için ayrılırdım. Ama kızlar emin olun kanka gözüyle bakıyorlardır ona, ihtimal vermiyorum içlik giyen bir adama sırnaşacaklarınaMesela sevgilim onların evinde iclikle gezmis gelio bunu anlatıyorlar Ya da eski sevgilisini Anlatıp gülüyorlar
Evet ya cok güzel acıklamıssınız mahçup hissediyor ben nasık davranmalıyım sizce? Ve erkek grubuda bu kızlarla arkadas ondan iş zorlaşıyor sanırım..Ben boyle konularda katiyimdir. Kizlarla yeni tanisiyor ve gorusmeyi kestigi icin uzgun. Ustelik gorusmeme nedeninden acik acik bahsetmis. Olgun bir erkek olsaydi isim gucum var der gecistirirdi, hic orali bile olmazdi. Baya baya aciklama yapmis kendini mahcup hissetmis. Dedigin gibi fazla laubali can ciger olmuslar, dozunu kacirmis. Yoksa ne mana karsi tarafin bukadar hesap sormasi. Ayrica her insanin bir arkadas ortamina ihtiyaci vardir ama bir erkek icin bu erkeklerle olmasi gerekmezmi. Hani yillarin dostlugu olur yine anlarim. Adamlarla derin bir sohbet kuramadigimdn dolayi boyle dusunuyor olabilirim.. yinede cok itici geldi bana erkek arkadasinizn durusu.. dengeyi kuramadigi baska seylerde varmi hayatta?
Bazi seyleri iliskiye baslamadan once gozden gecirmeni tavsiye ederim. Iliskiye basladiktan sonra degistirrm kafasiyla baslarsaniz birbirnizi kisitlayip benlignizden cikarsiniz ve huzursuzluklar baslar
Ya zaten o gözle bakıyorlar ama ben hep ileriyi düşünüyorum.Böyle bir koca istemem Kızlarla haşır neşirSırf bunun için ayrılırdım. Ama kızlar emin olun kanka gözüyle bakıyorlardır ona, ihtimal vermiyorum içlik giyen bir adama sırnaşacaklarına
Hahaha valla olabilirkızlar sevgilinizi içlikle gördükten sonra, kötü bi niyetleri varsa da ölmüştür zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?