Sevgilimin kız arkadasları

En başta karşı cinsle aşırı samimi ilişkisi olan birini hayatıma almazdım. Elbette kız arkadaşları olur ama samimiyetin de bir dozu var. Lisede bir kız arkadaşım vardı en yakın arkadaşı erkekti işte birbirlerine aşkım demeler, ana ekrana sadece onun olduğu fotoğrafı koymalar falan. Birinin hayatına biri girdiği zaman öteki ayırma planları yapardı. Aradaki mesafeyi ayarlayamıyorlarsa rahatsız olmak da haklısın tabi.

Bak bide bir kac gündür ilgisizdi nedeni buymuş.Bana içten içe sinir olmus zaman gerekiyormus bu normal mi ya ne değerlilermis be

Bak bide bir kac gündür ilgisizdi nedeni buymuş.Bana içten içe sinir olmus zaman gerekiyormus bu normal mi ya ne değerlilermis be
Ne yardan vazgeçiyor ne serden, eğer onlar çok değerliyse kusura bakma sen istemiyorsun diye ben arkadaşlarımı bırakamam diyip başlamayacaktı ilişkiye.

Ben boyle konularda katiyimdir. Kizlarla yeni tanisiyor ve gorusmeyi kestigi icin uzgun. Ustelik gorusmeme nedeninden acik acik bahsetmis. Olgun bir erkek olsaydi isim gucum var der gecistirirdi, hic orali bile olmazdi. Baya baya aciklama yapmis kendini mahcup hissetmis. Dedigin gibi fazla laubali can ciger olmuslar, dozunu kacirmis. Yoksa ne mana karsi tarafin bukadar hesap sormasi. Ayrica her insanin bir arkadas ortamina ihtiyaci vardir ama bir erkek icin bu erkeklerle olmasi gerekmezmi. Hani yillarin dostlugu olur yine anlarim. Adamlarla derin bir sohbet kuramadigimdn dolayi boyle dusunuyor olabilirim.. yinede cok itici geldi bana erkek arkadasinizn durusu.. dengeyi kuramadigi baska seylerde varmi hayatta?

Bazi seyleri iliskiye baslamadan once gozden gecirmeni tavsiye ederim. Iliskiye basladiktan sonra degistirrm kafasiyla baslarsaniz birbirnizi kisitlayip benlignizden cikarsiniz ve huzursuzluklar baslar

Son düzenleme:
Mesela sevgilim onların evinde iclikle gezmis gelio bunu anlatıyorlar Ya da eski sevgilisini Anlatıp gülüyorlar
Sırf bunun için ayrılırdım. Ama kızlar emin olun kanka gözüyle bakıyorlardır ona, ihtimal vermiyorum içlik giyen bir adama sırnaşacaklarına

Samimiyetten rahatsiz olmazdim ama sevgilimin en ufak hissi oldugundan suphe edersem rahatsiz olurdum. Veya beni aldatacagina dair bir suphem varsa. Suphem karsi tarafla veya samimiyetleriyle degil sevgilimin kendisi ve aramizdaki iliskiyle ilgili olurdu sanirim.

Bir sevgilim vardi 24 25 yaslarindaydik. Benim zaten yatili liseden cok cok samimi erkek dostlarim var kardesim gibiler genelde de arkadasliklarda kadin erkek ayirmayan biriydim yeni tanistigim insanlar dahil. O da oyleydi uzak mesafe iliskimiz vardi arardim mesela gece ayselerdeyim iciyoruz derdi selam soylerdim o derece icim rahatti. Sonrasinda yeni biriyle tanisti ve tum vaktini onunla gecirmeye basladi. Ve kizla ben de tanistim ama bir sey beni rahatsiz ediyordu yani cidden. Yani aralarindaki elektrik + sevgilime olan iliskimize olan inancim da sifirin altina dusmustu zaten o ara. Ve ilk defa bir sevgilime ya ben ya arkadasin dedim arkadasini secti zaten aldatiliyormusum.

Demek istedigim bastan butun kizlarla mesafe koy, kizand arkadasin olmasin desem ne degisecekti ki gene aldatacakti belki bu kadar gozume sokmadan yapardi belki daha gec kesfederdim bilmiyorum... herkes farklidir herkesin degerleri farklidir ama bence onemli olan mesafe veya baskalari ile olan iliskisi degil benimle olam iliskisinde benim hissettigim guven ve deger...

Evet ya cok güzel acıklamıssınız mahçup hissediyor ben nasık davranmalıyım sizce? Ve erkek grubuda bu kızlarla arkadas ondan iş zorlaşıyor sanırım..

Sırf bunun için ayrılırdım. Ama kızlar emin olun kanka gözüyle bakıyorlardır ona, ihtimal vermiyorum içlik giyen bir adama sırnaşacaklarına
Ya zaten o gözle bakıyorlar ama ben hep ileriyi düşünüyorum.Böyle bir koca istemem Kızlarla haşır neşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…