• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin kız arkadasları

Laubalilikleri samimiyetsizlikleri öyle bir boyuta geldi ki o grup 3. sene dörde bölündü çoğu birbiriyle küstü,o kız da kurtuldu onlardan.4 sene emek vermiş o kız 3-5 saçaklı yüzünden ilişkisinden olmak istemedi belki de.
Ben de kac kere kavga ettim ilişkim yıprandı.karsı taraf bilerek yapıyor.bazen kıskandıklarınıda düşünüyorum kendi sevgilileri olsa ne yapacaklar acaba

Bu konularda herkesin farklı bir doğrusu var. Senin yerinde olsam ben de rahatsız olurdum. Sevgilimin kızlarla çok içli dışlı olmasını istemiyorsam, bir ilişkiye başlamadan önce arkadaşlıklarına dikkat ederim ve ona göre devam ederim ya da etmem. Sevgilin arkadaşlık ilişkilerine önem veriyor ve müdahale edilmesinden hoşlanmıyor. Maalesef sen müdahelede bulundukça senden uzaklaşacak
Öyle oldu zaten uzaklaşıyor.Ama ben de o yaşam tarzına cok uzagım.Beni kabullenmiyor sanırım ben de onu

Ayril cidden ayril. Asla cekme su muhabbetleri. Yemin ederim kiz kankasi yuzunden cekmedigim cile kalmamisti. Sonunda kurtuldim. Kopek gibi pisman simdi. Sal gitsin kankalarina.
Aramıza girdi zaten ayrılık pişman oldu güya ama artık son ..

Ben de kac kere kavga ettim ilişkim yıprandı.karsı taraf bilerek yapıyor.bazen kıskandıklarınıda düşünüyorum kendi sevgilileri olsa ne yapacaklar acaba
Hemcinslerimin çoğunu anlayamıyorum ne yazık ki..burada okuduklarıma kendi tecrübelerim,şahit olduklarım eklenince herkesten her şeyi bekler oldum maalesef..o mesafeyi ayarlayacak kişi sevgiliniz,iş onda bitiyor.Tabi ki karşı cinsten arkadaşları olacak mağarada yaşamıyoruz sonuçta ama bunun bir sınırını koyması lazım.

Aramıza girdi zaten ayrılık pişman oldu güya ama artık son ..
Ne degerli kiz arkadas bunlar gercekten sevdigi kadini kiricak kadar ileri gidiyor bu erkekler. Hadi seviyeli bir dostluk olsa anlarip. Ama civik civik hareketler falan. Aklima geldikce sinir oluyorum 😂

Hemcinslerimin çoğunu anlayamıyorum ne yazık ki..burada okuduklarıma kendi tecrübelerim,şahit olduklarım eklenince herkesten her şeyi bekler oldum maalesef..o mesafeyi ayarlayacak kişi sevgiliniz,iş onda bitiyor.Tabi ki karşı cinsten arkadaşları olacak mağarada yaşamıyoruz sonuçta ama bunun bir sınırını koyması lazım.
Evet burda okuduklarımdan sonra ben de artık korkuyorum herkesten her şey beklenir bu devirde.Sınırını koyamıyor eve gidip geliyorlar illa

O konuda haklısın ama kızlar cok seviyesiz tiplerdi yoksa aklı basında insanlra ben de Karşı degilim
Siz inandınız mı bu dediğinize? :işsiz:
Böyle hikayelerde kızlar aslında düzgündü ama ben kıskançlıktan yaptım diyeni duymadım hiç. Tesadüfe bak biri değil hepsi seviyesiz çıkmış hemde peh peh peh

Biz flörtken 6 aylık arkadaslardı kızlarla.Aynı ortamdaydılar sürekli ve ben kızların cıvık ve laubali hareketlerinden cok rahatsızdım.1 sene boyunca da baska ünide okudular.Ve sevgilim kızlara karşı cok samimiydi en son bi güvensizlik olayında ayrıldık ve barısınca bana söz verdi kızlaela ilişkisini Mesafe koyacagına.(bu olaylar 1.5 sene içersinde oluyor) Sonra sevgilim benim üniversteme yatay geçiş yaptı.Kızlarda alınmıslar aramamasına etmemesine kavga ettiler sevgilim her seyi söylemis aramıza mesafe koyalım sizin gibi evinize gidip gelemem falan demis.yani artık merhaba merhabalar.Ama bana bu olaydan sonra gıcık davranıyor pişman olmus.Onlarda arkadasıymıs.Yani her anımız beraber o kızlardan daha mı değerisizm ben mi abartıyorum sizce
Aynısını size yapsa buradaki çoğu kişi ondan ayrılmanı söylerdi. Arkadaşları ile kendinizin değer karşılaştırmanızı yapmanız saçmalık resmen, onlar ayrı siz ayrı. Bence hayatına müdahale ettiğiniz için özür dileyin.

Back