- 8 Temmuz 2020
- 219
- 44
- 18
- 26
- Konu Sahibi herseydonuyor
Ben de düsündüm ya defalarca düzelmiyorlar dimi..Ben bu kiz kanka muhabbetinden ayrildim. Asla pisman ddgilim en azindan kafam rahat. O kiz kankalariyla mutlu olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de düsündüm ya defalarca düzelmiyorlar dimi..Ben bu kiz kanka muhabbetinden ayrildim. Asla pisman ddgilim en azindan kafam rahat. O kiz kankalariyla mutlu olsun.
Ben de kac kere kavga ettim ilişkim yıprandı.karsı taraf bilerek yapıyor.bazen kıskandıklarınıda düşünüyorum kendi sevgilileri olsa ne yapacaklar acabaLaubalilikleri samimiyetsizlikleri öyle bir boyuta geldi ki o grup 3. sene dörde bölündü çoğu birbiriyle küstü,o kız da kurtuldu onlardan.4 sene emek vermiş o kız 3-5 saçaklı yüzünden ilişkisinden olmak istemedi belki de.
Vallahi bize de erkek arkadaslarımızın arkadaslarından gına geldi...Vallahi bu erkek arkadaşlarımızın sevgililerinden illallah geldi
Öyle oldu zaten uzaklaşıyor.Ama ben de o yaşam tarzına cok uzagım.Beni kabullenmiyor sanırım ben de onuBu konularda herkesin farklı bir doğrusu var. Senin yerinde olsam ben de rahatsız olurdum. Sevgilimin kızlarla çok içli dışlı olmasını istemiyorsam, bir ilişkiye başlamadan önce arkadaşlıklarına dikkat ederim ve ona göre devam ederim ya da etmem. Sevgilin arkadaşlık ilişkilerine önem veriyor ve müdahale edilmesinden hoşlanmıyor. Maalesef sen müdahelede bulundukça senden uzaklaşacak
Zaten kavga nedenimizin biri de bu sevgilim de cok yüz veriyorÇok abartıyorsunuz. Özellikle kızların sevgilinize karşı cıvık olduğunu zannetmiyorum. Belli ki sevgilinizde onlara samimi ki onlarda bu şekilde davranıyorlar.
O vakit karşı cins arkadaşı olmayan birilerini bulup sevgili olacaksınız. Adamları istediğiniz gibi biçimlendirmekten daha kolay olur kimseye de huzursuzluk vermezsiniz.Vallahi bize de erkek arkadaslarımızın arkadaslarından gına geldi...
Seni çok iyi anlıyorum bence daha fazla yıpranmadan ayrılÖyle oldu zaten uzaklaşıyor.Ama ben de o yaşam tarzına cok uzagım.Beni kabullenmiyor sanırım ben de onu
Ayril cidden ayril. Asla cekme su muhabbetleri. Yemin ederim kiz kankasi yuzunden cekmedigim cile kalmamisti. Sonunda kurtuldim. Kopek gibi pisman simdi. Sal gitsin kankalarina.Ben de düsündüm ya defalarca düzelmiyorlar dimi..
Aynen siz mesafe koymayın biz ilişkimizi bitirelim daha basitO vakit karşı cins arkadaşı olmayan birilerini bulup sevgili olacaksınız. Adamları istediğiniz gibi biçimlendirmekten daha kolay olur kimseye de huzursuzluk vermezsiniz.
Aramıza girdi zaten ayrılık pişman oldu güya ama artık son ..Ayril cidden ayril. Asla cekme su muhabbetleri. Yemin ederim kiz kankasi yuzunden cekmedigim cile kalmamisti. Sonunda kurtuldim. Kopek gibi pisman simdi. Sal gitsin kankalarina.
Hemcinslerimin çoğunu anlayamıyorum ne yazık ki..burada okuduklarıma kendi tecrübelerim,şahit olduklarım eklenince herkesten her şeyi bekler oldum maalesef..o mesafeyi ayarlayacak kişi sevgiliniz,iş onda bitiyor.Tabi ki karşı cinsten arkadaşları olacak mağarada yaşamıyoruz sonuçta ama bunun bir sınırını koyması lazım.Ben de kac kere kavga ettim ilişkim yıprandı.karsı taraf bilerek yapıyor.bazen kıskandıklarınıda düşünüyorum kendi sevgilileri olsa ne yapacaklar acaba
Arkadaşımla arama neden mesafe koyayım hanımefendi? Arkadaşım arkadaşımdır zaten sınırları bellidir.Aynen siz mesafe koymayın biz ilişkimizi bitirelim daha basit
Ne degerli kiz arkadas bunlar gercekten sevdigi kadini kiricak kadar ileri gidiyor bu erkekler. Hadi seviyeli bir dostluk olsa anlarip. Ama civik civik hareketler falan. Aklima geldikce sinir oluyorumAramıza girdi zaten ayrılık pişman oldu güya ama artık son ..
Evet burda okuduklarımdan sonra ben de artık korkuyorum herkesten her şey beklenir bu devirde.Sınırını koyamıyor eve gidip geliyorlar illaHemcinslerimin çoğunu anlayamıyorum ne yazık ki..burada okuduklarıma kendi tecrübelerim,şahit olduklarım eklenince herkesten her şeyi bekler oldum maalesef..o mesafeyi ayarlayacak kişi sevgiliniz,iş onda bitiyor.Tabi ki karşı cinsten arkadaşları olacak mağarada yaşamıyoruz sonuçta ama bunun bir sınırını koyması lazım.
İlişkisine zarar geliyorsa gerçekten arkadasını seviyorsan zaten koyarsınArkadaşımla arama neden mesafe koyayım hanımefendi? Arkadaşım arkadaşımdır zaten sınırları bellidir.
Bitirin daha basit evet.
Siz inandınız mı bu dediğinize?O konuda haklısın ama kızlar cok seviyesiz tiplerdi yoksa aklı basında insanlra ben de Karşı degilim
Aynısını size yapsa buradaki çoğu kişi ondan ayrılmanı söylerdi. Arkadaşları ile kendinizin değer karşılaştırmanızı yapmanız saçmalık resmen, onlar ayrı siz ayrı. Bence hayatına müdahale ettiğiniz için özür dileyin.Biz flörtken 6 aylık arkadaslardı kızlarla.Aynı ortamdaydılar sürekli ve ben kızların cıvık ve laubali hareketlerinden cok rahatsızdım.1 sene boyunca da baska ünide okudular.Ve sevgilim kızlara karşı cok samimiydi en son bi güvensizlik olayında ayrıldık ve barısınca bana söz verdi kızlaela ilişkisini Mesafe koyacagına.(bu olaylar 1.5 sene içersinde oluyor) Sonra sevgilim benim üniversteme yatay geçiş yaptı.Kızlarda alınmıslar aramamasına etmemesine kavga ettiler sevgilim her seyi söylemis aramıza mesafe koyalım sizin gibi evinize gidip gelemem falan demis.yani artık merhaba merhabalar.Ama bana bu olaydan sonra gıcık davranıyor pişman olmus.Onlarda arkadasıymıs.Yani her anımız beraber o kızlardan daha mı değerisizm ben mi abartıyorum sizce
Yani çünkü kendinin doğrusu bu değilHaklısınız bu konuda.fikir ayrılıgı oluyor bide yaptıgı fedakarlıgı yüzüme de vuracak gibi geldi