Donsuz gezerse edepsizlik katsayisi artarİsterse donsuz gezer yav kime ne?
Ben her iliskinin kendi icinde değerlendirilmesi gerektigini düşünüyorum. Siz yapsaniz ne yapardı erkek arkadasiniz.Sevgilim normal kız arkadaşının doğum günü için özel tatlı yapıp evine kadar götürdü bide eve çıkmayıp arabanın içinde sürpriz yapmış on senelik arkadaşıymis ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu kız arkadaşlarıyla bu kadar samimi olması sanane elalemin kızının doğum gününden bide arabanın içinde başbaşa. Canım sıkıldı çok bide benim doğum günümü de o şekilde kutlamistk arabada sürpriz yapmıştı. Bizim iliskimiz ciddi aileler tanıştı. Biraz daha dikkat etmesi gerekmez mi? Ona güveniyorum ama yinede hoşuma gitmiyor çok bozuldum ama caktirmiyorum içime atıyorum. Siz olsanız bozulmaz mısınız?
Evi yukarda çıkmamış kapıdan kutlayabilirdi arabasına çağırmanin anlami nedirYaptığı kutlama arabada pasta yemek yav. Özenle düşünülmüş bir şey değil, pandemi şartlarında en uygun olan sadece.
Yaptığı kutlama arabada pasta yemek yav. Özenle düşünülmüş bir şey değil, pandemi şartlarında en uygun olan sadece.
Çok haklısın arabada sevişmiş olabilirler bence. Kıyafetleri de sevişmeye uygunmuş zaten edepsiz edepsiz. Ama olsun sonuçta sevgili senin, tapusu sende, aileler de tanışmış. Bişicik olmaz.Evi yukarda çıkmamış kapıdan kutlayabilirdi arabasına çağırmanin anlami nedir
Demek ki arkadaşına da sevgilisine verdiği kadar değer veriyor adam. Yapacak bişey yok. Ya kabullenecek ya ayrılacak.Özenilmişlik mevzusu degil aslinda ama sevgilisine de aynisini yapmiş. Kutlama ayni olunca ne kadar özenilip ozenilmediginin anlami kalmiyor zaten. Konu sahibine daha özenlisini yapsaydi mesela iyi olurmuş.
Demek ki arkadaşına da sevgilisine verdiği kadar değer veriyor adam. Yapacak bişey yok. Ya kabullenecek ya ayrılacak.
Samimi olduğu kız arkadaşları olduğunu biliyordum ama özel tatlı yapıp arabasında kutlayacak kadar bir samimiyetten yeni haberim olduAileler tanışma meselesine kadar zaten sevgilinizin arkadaşlarıyla olan ilişkisini biliyorsunuzdur. Size tersse ilişki başında buna karar vermeliydiniz. Bende sevgilimin kız arkadaşlarıyla aşırı samimi olmasına karşıyım. Bu yüzden kız arkadaşlarıyla aşırı samimi olmayan birini tercih ettim. Kimseyi ya arkadaşların ya ben durumuna düşürmemek gerek.
Edepsizce derken? İnsanları giyniş tarzıyla yargılamayı nezaman bırakıcaksınız acaba? Edepsizce giyinir giyinmez sizene!?Başka bir kız arkadaşına da kafeler açılınca tatlı yicez diye söz vermiş bide beraber tatlı yemeye gidecek başka bir kızla oda ilkokul arkadaşıymis ama kızı gördüm çok edepsizce giyinen bir kız
Size ne giyim tarzından. Zihniyetiniz çok fena. Bir de kadın olacaksınız.En iyisi siz bu adamdan ayrılın onun iyiliği için.Başka bir kız arkadaşına da kafeler açılınca tatlı yicez diye söz vermiş bide beraber tatlı yemeye gidecek başka bir kızla oda ilkokul arkadaşıymis ama kızı gördüm çok edepsizce giyinen bir kız
Biraz empati kurma yeteneği sıfır herhalde sevgilinin .Ayrıca neden çaktırmıyorsun hoşuna gitmeyen davranışlarını söyle .Diyelim senin o şekilde erkek arkadaşların var ve onlara sürpriz yapıyor aşırı samimi davranışlarda bulunuyorsun .Nasıl karşılar ?Gerçekten bu yeni jenerasyonu anlamak güç .Sevgilim normal kız arkadaşının doğum günü için özel tatlı yapıp evine kadar götürdü bide eve çıkmayıp arabanın içinde sürpriz yapmış on senelik arkadaşıymis ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu kız arkadaşlarıyla bu kadar samimi olması sanane elalemin kızının doğum gününden bide arabanın içinde başbaşa. Canım sıkıldı çok bide benim doğum günümü de o şekilde kutlamistk arabada sürpriz yapmıştı. Bizim iliskimiz ciddi aileler tanıştı. Biraz daha dikkat etmesi gerekmez mi? Ona güveniyorum ama yinede hoşuma gitmiyor çok bozuldum ama caktirmiyorum içime atıyorum. Siz olsanız bozulmaz mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?