Sevgilimin kız arkadasina yaptığı supriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben her iliskinin kendi icinde değerlendirilmesi gerektigini düşünüyorum. Siz yapsaniz ne yapardı erkek arkadasiniz.
Iki kisi icin normalse kabul edilebilir bir durum. Yok değilse ciddi sorun bence.

Aileleri tanıştırmak yerine, ikili ilişkileri size uymayan sevgili için bir durup düşünseniz mi?

Sonra gelsin oraya gitme bunu yapma, onunla o kadar samimi olma tartışmaları. Bir yerde kadar bozuntuya vermeyeceksiniz çünkü.

Yaptığı kutlama arabada pasta yemek yav. Özenle düşünülmüş bir şey değil, pandemi şartlarında en uygun olan sadece.
Evi yukarda çıkmamış kapıdan kutlayabilirdi arabasına çağırmanin anlami nedir

Yaptığı kutlama arabada pasta yemek yav. Özenle düşünülmüş bir şey değil, pandemi şartlarında en uygun olan sadece.

Özenilmişlik mevzusu degil aslinda ama sevgilisine de aynisini yapmiş. Kutlama ayni olunca ne kadar özenilip ozenilmediginin anlami kalmiyor zaten. Konu sahibine daha özenlisini yapsaydi mesela iyi olurmuş.

Evi yukarda çıkmamış kapıdan kutlayabilirdi arabasına çağırmanin anlami nedir
Çok haklısın arabada sevişmiş olabilirler bence. Kıyafetleri de sevişmeye uygunmuş zaten edepsiz edepsiz. Ama olsun sonuçta sevgili senin, tapusu sende, aileler de tanışmış. Bişicik olmaz.

benim sevgilimin de cok yakin kiz arkadasi var, ona surpriz yapar ama “reis sana pasta aldim al ye” gibidir bu. yani kanka olduklarini hissedersiniz. hayatta takilacagim en son sey olur.

genel olarak tavri da onemli tabi. ama siz bence kizlar nefes alsa da kiskanirdiniz o yuzden simdi bunu bahane etmeyin.

Özenilmişlik mevzusu degil aslinda ama sevgilisine de aynisini yapmiş. Kutlama ayni olunca ne kadar özenilip ozenilmediginin anlami kalmiyor zaten. Konu sahibine daha özenlisini yapsaydi mesela iyi olurmuş.
Demek ki arkadaşına da sevgilisine verdiği kadar değer veriyor adam. Yapacak bişey yok. Ya kabullenecek ya ayrılacak.

Aileler tanışma meselesine kadar zaten sevgilinizin arkadaşlarıyla olan ilişkisini biliyorsunuzdur. Size tersse ilişki başında buna karar vermeliydiniz. Bende sevgilimin kız arkadaşlarıyla aşırı samimi olmasına karşıyım. Bu yüzden kız arkadaşlarıyla aşırı samimi olmayan birini tercih ettim. Kimseyi ya arkadaşların ya ben durumuna düşürmemek gerek.

Ben yanlış bişey yapmadım açık açık söyledim bide trip atiyosun diye üste cikiyor

Samimi olduğu kız arkadaşları olduğunu biliyordum ama özel tatlı yapıp arabasında kutlayacak kadar bir samimiyetten yeni haberim oldu

Edepsizce derken? İnsanları giyniş tarzıyla yargılamayı nezaman bırakıcaksınız acaba? Edepsizce giyinir giyinmez sizene!?

Size ne giyim tarzından. Zihniyetiniz çok fena. Bir de kadın olacaksınız.En iyisi siz bu adamdan ayrılın onun iyiliği için.

Ben çok bozulur ve sorun ederdim kendisini uyarıp o kızla bu kadar samimi olmamasını isterdim.Beni dinlemeyip samimi olmaya devam ederse ciddi bir tartışma yaşardık :)

Biraz empati kurma yeteneği sıfır herhalde sevgilinin .Ayrıca neden çaktırmıyorsun hoşuna gitmeyen davranışlarını söyle .Diyelim senin o şekilde erkek arkadaşların var ve onlara sürpriz yapıyor aşırı samimi davranışlarda bulunuyorsun .Nasıl karşılar ?Gerçekten bu yeni jenerasyonu anlamak güç .

Panik edepsizce giymiş ya nerde gördün kıyafetini

Bide diyorsun.ki arabada niye kutluyor eve çıkmamış ya eve çıksa bide ev kıyafeti daha edepsiz Ola bilir daha kötü en azından araba herkesin gözünün gördüğü yer rahat ol bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…