Bozulmayız.Sevgilim normal kız arkadaşının doğum günü için özel tatlı yapıp evine kadar götürdü bide eve çıkmayıp arabanın içinde sürpriz yapmış on senelik arkadaşıymis ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu kız arkadaşlarıyla bu kadar samimi olması sanane elalemin kızının doğum gününden bide arabanın içinde başbaşa. Canım sıkıldı çok bide benim doğum günümü de o şekilde kutlamistk arabada sürpriz yapmıştı. Bizim iliskimiz ciddi aileler tanıştı. Biraz daha dikkat etmesi gerekmez mi? Ona güveniyorum ama yinede hoşuma gitmiyor çok bozuldum ama caktirmiyorum içime atıyorum. Siz olsanız bozulmaz mısınız?
Sana ne elalemin nasıl giyindiğinden, haddini bil istersen. Erkek arkadaşın iki dekolte gördü diye seni aldatacaksa bu kızın giyimiyle değil erkek arkadaşının karakteriyle alakalıdır.Başka bir kız arkadaşına da kafeler açılınca tatlı yicez diye söz vermiş bide beraber tatlı yemeye gidecek başka bir kızla oda ilkokul arkadaşıymis ama kızı gördüm çok edepsizce giyinen bir kız
Başka bir kız arkadaşına da kafeler açılınca tatlı yicez diye söz vermiş bide beraber tatlı yemeye gidecek başka bir kızla oda ilkokul arkadaşıymis ama kızı gördüm çok edepsizce giyinen bir kız
Size tersse bu durum siz onun hayatından çıkın.Sevgilim normal kız arkadaşının doğum günü için özel tatlı yapıp evine kadar götürdü bide eve çıkmayıp arabanın içinde sürpriz yapmış on senelik arkadaşıymis ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu kız arkadaşlarıyla bu kadar samimi olması sanane elalemin kızının doğum gününden bide arabanın içinde başbaşa. Canım sıkıldı çok bide benim doğum günümü de o şekilde kutlamistk arabada sürpriz yapmıştı. Bizim iliskimiz ciddi aileler tanıştı. Biraz daha dikkat etmesi gerekmez mi? Ona güveniyorum ama yinede hoşuma gitmiyor çok bozuldum ama caktirmiyorum içime atıyorum. Siz olsanız bozulmaz mısınız?
Bozulmam, bozarımSevgilim normal kız arkadaşının doğum günü için özel tatlı yapıp evine kadar götürdü bide eve çıkmayıp arabanın içinde sürpriz yapmış on senelik arkadaşıymis ama benim hiç hoşuma gitmiyor bu kız arkadaşlarıyla bu kadar samimi olması sanane elalemin kızının doğum gününden bide arabanın içinde başbaşa. Canım sıkıldı çok bide benim doğum günümü de o şekilde kutlamistk arabada sürpriz yapmıştı. Bizim iliskimiz ciddi aileler tanıştı. Biraz daha dikkat etmesi gerekmez mi? Ona güveniyorum ama yinede hoşuma gitmiyor çok bozuldum ama caktirmiyorum içime atıyorum. Siz olsanız bozulmaz mısınız?
Aklınca kızları kötüleyecek burda, biz de çanak tutup hep birlikte gömeceğiz. HadsizBir kadın olarak yakışıyor mu böyle konuşmak? Çok çirkin bir üslup gerçekten. İsteyen istediğini giyinir. İş sizin sevgilinizde bitiyor karşı taraf ne kadar edepsizce (!) giyinirse giyinsin.
Kızın kıyafetlerinden size ne?Başka bir kız arkadaşına da kafeler açılınca tatlı yicez diye söz vermiş bide beraber tatlı yemeye gidecek başka bir kızla oda ilkokul arkadaşıymis ama kızı gördüm çok edepsizce giyinen bir kız
Yani şimdi ne alaka kıyafetiyle? Ben de edepsiz giyiniyorum ne olacak şimdi? Kıyafet yorumunuza kadar her şeye katılıyordum. Ama ben sevgilimi bir kız öyle giyiniyor diye değil, gerçekten bir kızla görünüşünden bağımsız olarak görüşmesini istemediğim için kıskanırım.Başka bir kız arkadaşına da kafeler açılınca tatlı yicez diye söz vermiş bide beraber tatlı yemeye gidecek başka bir kızla oda ilkokul arkadaşıymis ama kızı gördüm çok edepsizce giyinen bir kız
Aklınca kızları kötüleyecek burda biz de çanak tutup hep birlikte gömeceğiz. Hadsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?