sevgilimin ilgisini eskisi gibi çekemiyorum.

aranızda bırseyler yasandıktan sonramı soyledı bunu ?

arkadaşım hemen terket
2 alternatif var ikisi de kötü
ya yaşadığınız şeyden istediği hazzı alamadı ki bu durumda ona kızman mümkün değil maalesef, herkes herkese çekici gelseydi dünya karman çorman olurdu
ya da istediğini aldı ve hevesi bitti
bunu da öğrensen ne olacak, canının yandığıyla, kırıldığınla, üzüldüğünle kalacaksın

söylediği şey çok ağır ve kolay kolay söylenecek birşey değil
seni kırmak istemeyip ufak ufak itmeye çalışıyor olabilir
ya da gerizekalının tekidir, yüzsüz olabilir

hemen terket
ha aklı başına gelir de sana geri gelirse, açık açık konuş
ne söylediğine göre karar verirsin
ama lütfen terkederken "beni kırdın, üzdün, beni incittin" deme!
"sen bana bu lafı ettin ya, bu lafın beni senden soğuttu" de! noktayı koy
inana bana beni kırdın, incittin demekten daha etkili olur

Arzu yok seni o konuda istemiyor. Arkadas gibi goruyorum deseydi daha az kırıcı olurdu bence. Bir lafa da cok takmamak lazim bir seye kizdiysa canini acitmak icin söylemis olabilir.

Yuh bu lafin üzerine birak onun yatagina girmeyi, elimi tutmasina izin vermem. Defolsun gitsin, milyon tane erkek var sokakta. Ne saniyorlar bunlar kendilerini.

Ettiği laf çok kırıcı. Adamdaki rahatlığa bak tensel olarak çekici bulmuyormuşmuşmuş gitsin çekici bulduğu biriyle olsun o zaman , sana bugün bu lafı eden yarın ne der ? Bas totosuna tekmeyi.

yani bu şu demek oluyor tensel anlamda ilgi duyduğum kişiyle birlikte olurum çünkü sana tensel anlamda ilgi duymuyorum....ayyyy ayrıl be canım ....

Tatlım bu kabul edilemez bişey nedemek bağzen ilgi duymuyorum bunun fizikle felanda bi alakası yok ne ınsanlar var ten uyumu yok desek ozaman hıc ılgı duymaması lazım ... Karar senin ama iyi düşün

direk adamı linç etmişsiniz yahu söylediği cümlede bir problem mi var, ten uyumu olmadı demek ki , sevgi anlamında belki çok seviyor kız arkadaşını ama cinsel anlamda çekici gelmiyor olabilir.
konu sahibine tavsiyem açıkça bunu belirtmiş erkek arkadaşınız ileriye yönelik evlilik planınız varsa bu sizin için sorun olabilir , söylediği basit birşey değil bence. iyi düşünüp yola öyle devam etmelisiniz. sonrasında eşim beni neden istemiyor her yolu deniyorum ama istemiyor beni demeyin ya da bunun için onu suçlamayın dürüst davranmış çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…