- 19 Mayıs 2016
- 657
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
hmm bildirim gelince faceye giren mesaj gelince sanada cvo verir bu seni sevmiyo sen bunu bosver yazmada.Dün saat kac oldu aramiyon hicmi beni merak etmiyosun dedim.O da Calisiyom cok yogunum yorgunum geliyom yatiyom hemen dedi.hic mi telefonu eline almiyon dedim.Almiyorum dedi.Ee dedim face falan giriyon aamaa dedim.O da bildirim gelince bakiyom dedi.Ben de sana dakika başı beni ara demiyorum ama en azindan gunde bi kez ara iki dakika dedim.O da tamam falan dedi amaa sanmiyom.Cok yogun calisiyo biliyomda insan iki dakka da arayamaz yani.Dahaa da yazmayi dusunmuyorum
Ben mesaj atarsam cevap atiyo.ama kendi yazsin arasin istiyorum benH
hmm bildirim gelince faceye giren mesaj gelince sanada cvo verir bu seni sevmiyo sen bunu bosver yazmada.
Niye bu kadar ısrar ediyorsun?Dün saat kac oldu aramiyon hicmi beni merak etmiyosun dedim.O da Calisiyom cok yogunum yorgunum geliyom yatiyom hemen dedi.hic mi telefonu eline almiyon dedim.Almiyorum dedi.Ee dedim face falan giriyon aamaa dedim.O da bildirim gelince bakiyom dedi.Ben de sana dakika başı beni ara demiyorum ama en azindan gunde bi kez ara iki dakika dedim.O da tamam falan dedi amaa sanmiyom.Cok yogun calisiyo biliyomda insan iki dakka da arayamaz yani.Dahaa da yazmayi dusunmuyorum
Tmm iste zorla yapio sevmiyo seni sen bosver bunu cnm daha cok uzersin kendiniBen mesaj atarsam cevap atiyo.ama kendi yazsin arasin istiyorum ben
İzin vermez mi gitmeme falan -_-Arkadaşlarınla yemeğe çık. Kızlı erkekli de olur kız kıza da, faceye eğlenirken gülüşürken fotolarınızı at. Oda görünce sana sitem eder benden habersiz gittin diye. Sende dersin bu sıralar çok yoğunsun vaktini almak istemedim de
hem seninle ilgilenmeyen, mesaj atmazsan atmayan aramayan bir adam senin gitme dediğin yerlere gitmiyor mu gerçekten de sen onun sözünden çıkmıyorsun?İzin vermez mi gitmeme falan -_-
İzin istemeden git, faceye foto at, ordan görsünİzin vermez mi gitmeme falan -_-
Sonradan duyuyo habersiz gittigimi trip atiyohem seninle ilgilenmeyen, mesaj atmazsan atmayan aramayan bir adam senin gitme dediğin yerlere gitmiyor mu gerçekten de sen onun sözünden çıkmıyorsun?
Karşısında dik dur. Sana nasıl davranıyorsa öyle davran. Hayat senin merkezine kendini koySonradan duyuyo habersiz gittigimi trip atiyo
Simartmissin anlaşılan artık durduramazsin. Ya bu anda bırakıp degideceksin ayda böyle devam etceksnErkek arkadasım bu aralar aşırı ilgisiz.Sizce napayım da ilgisi artsın.Bi de evlilik falan istesin.Beni kaybetmekten korksun.Onu bırakamiycagimi falan dusunuyo hep
Ya heralde trip atmak isteyecek ama sen lafı hemen yapıştırıcaksın, vaktin yok diye seni meşgul etmedim. Nasılsa faceye girmeye vaktin var ordan haberdar olursun diye attım fotolarıSonradan duyuyo habersiz gittigimi trip atiyo
Erkek arkadasım bu aralar aşırı ilgisiz.Sizce napayım da ilgisi artsın.Bi de evlilik falan istesin.Beni kaybetmekten korksun.Onu bırakamiycagimi falan dusunuyo hep
Artik kendime hakimim tutuyom kendimi.bak en son aricam seni dedi aramadi.beklicem aramasini yani.Artik böyleCanım hayatının merkezine oturtmicaksın,kızların sorunu bu kızlar böyle yaptıkça adamlar ilgiyi alakayı kesiyor Nasılsa kız ilgileniyor kız beni bırakmaz beni seviyor..hata kızlarda vallahi,nasıl davranıyorsa sende öyle davran bundan sonra
Hahah buna en guzel cevap bu olir :-DYa heralde trip atmak isteyecek ama sen lafı hemen yapıştırıcaksın, vaktin yok diye seni meşgul etmedim. Nasılsa faceye girmeye vaktin var ordan haberdar olursun diye attım fotoları
Ben ilgimi bayaa cektim simdi yc gundur o ilgileniyo.amaan masallah.alicam onun simarikligini.Ben baska seylerle olgileniyom geziyom arakdaslara gdiiyorum o da kduuruyoSimartmissin anlaşılan artık durduramazsin. Ya bu anda bırakıp degideceksin ayda böyle devam etceksn
ben sana dedimBen ilgimi bayaa cektim simdi yc gundur o ilgileniyo.amaan masallah.alicam onun simarikligini.Ben baska seylerle olgileniyom geziyom arakdaslara gdiiyorum o da kduuruyo
Ay bugun bana ben evlilik dusunmuyom dedi.bende baskasiyla evlenirim dedim.telefonu yuzume kapicakti yaa pislikben sana dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?