• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ilgisi nasıl artar?

H
Dün saat kac oldu aramiyon hicmi beni merak etmiyosun dedim.O da Calisiyom cok yogunum yorgunum geliyom yatiyom hemen dedi.hic mi telefonu eline almiyon dedim.Almiyorum dedi.Ee dedim face falan giriyon aamaa dedim.O da bildirim gelince bakiyom dedi.Ben de sana dakika başı beni ara demiyorum ama en azindan gunde bi kez ara iki dakika dedim.O da tamam falan dedi amaa sanmiyom.Cok yogun calisiyo biliyomda insan iki dakka da arayamaz yani.Dahaa da yazmayi dusunmuyorum
hmm bildirim gelince faceye giren mesaj gelince sanada cvo verir bu seni sevmiyo sen bunu bosver yazmada.

Dün saat kac oldu aramiyon hicmi beni merak etmiyosun dedim.O da Calisiyom cok yogunum yorgunum geliyom yatiyom hemen dedi.hic mi telefonu eline almiyon dedim.Almiyorum dedi.Ee dedim face falan giriyon aamaa dedim.O da bildirim gelince bakiyom dedi.Ben de sana dakika başı beni ara demiyorum ama en azindan gunde bi kez ara iki dakika dedim.O da tamam falan dedi amaa sanmiyom.Cok yogun calisiyo biliyomda insan iki dakka da arayamaz yani.Dahaa da yazmayi dusunmuyorum
Niye bu kadar ısrar ediyorsun?
Adam seni istemediğini daha ne kadar belli edecek?

Onsuz da olabileceğini hissettir. Sana mesaj atmıyor mu? İlk adımı sen atma. Bırak o seni merak etsin, arasın, mesaj atsın. Gelecekle ilgili seninle olan planlarından bahsederse gülümse ve hayırlısı bakalım de. Çok hevesli istekli görünme bir süre. Üstüne düşme. Nedenini sorarsa da açıkça konuş. Bu şekilde senin de olmayabileceğini anlar
Ama evliliği nasıl ister bilemiyorum :KK12:.

Arkadaşlarınla yemeğe çık. Kızlı erkekli de olur kız kıza da, faceye eğlenirken gülüşürken fotolarınızı at. Oda görünce sana sitem eder benden habersiz gittin diye. Sende dersin bu sıralar çok yoğunsun vaktini almak istemedim de;)

Erkek arkadasım bu aralar aşırı ilgisiz.Sizce napayım da ilgisi artsın.Bi de evlilik falan istesin.Beni kaybetmekten korksun.Onu bırakamiycagimi falan dusunuyo hep

Canım hayatının merkezine oturtmicaksın,kızların sorunu bu kızlar böyle yaptıkça adamlar ilgiyi alakayı kesiyor Nasılsa kız ilgileniyor kız beni bırakmaz beni seviyor..hata kızlarda vallahi,nasıl davranıyorsa sende öyle davran bundan sonra

Canım hayatının merkezine oturtmicaksın,kızların sorunu bu kızlar böyle yaptıkça adamlar ilgiyi alakayı kesiyor Nasılsa kız ilgileniyor kız beni bırakmaz beni seviyor..hata kızlarda vallahi,nasıl davranıyorsa sende öyle davran bundan sonra
Artik kendime hakimim tutuyom kendimi.bak en son aricam seni dedi aramadi.beklicem aramasini yani.Artik böyle :-)

Back