• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ilgisi nasıl artar?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
846
167
103
33
Erkek arkadasım bu aralar aşırı ilgisiz.Sizce napayım da ilgisi artsın.Bi de evlilik falan istesin.Beni kaybetmekten korksun.Onu bırakamiycagimi falan dusunuyo hep

Erkek arkadasım bu aralar aşırı ilgisiz.Sizce napayım da ilgisi artsın.Bi de evlilik falan istesin.Beni kaybetmekten korksun.Onu bırakamiycagimi falan dusunuyo hep

Bu aralar neden ilgisiz? Herhangi bir sorunumu var? Cokmu üstüne düstün? Cokmu ilgi gösterdin? Kaybetmekten korkmuyor diyorsun o rahatligi ona sen verdin büyük ihtimalle.

Bir adam benim onu bırakmayacağımı düşünüyorsa anında bırakırım.
İnadım çok pistir!!!!
Şaşkınlık oluşur.
Böylece ilgilenmeye başlar ister istemez.
Evlilik istemesi konusunda elimden bir şey gelmez,o iş nasip işi. İstemekle olmuyor işte.

Kaybetme korkusu yaşat bak nasıl dolaşıyo nasıl kararlar alıyo ama seviyorsa ;)

sanırım ilişkimiz rutinleşti bence ayrılalım böyle bir ilişki bana göre değil de ve çek git..ne demişler bırak gitsin dönerse senindir...seni bitirmişse en azından ayrılan sen olursun onun seni üzerek gitmesinden iyidir..farketmeden ilgisizleştiyse ya da nasıl olsa vazgeçemez deyip rahatladıysa silkelenir ve ilişkinizi tekrar yoluna koymak için çaba gösterir..

bence evlilik istemek biraz adamın gelecek planları ile ilgili gelecek planlarını sorsanız önce bir?
gelecekte size yer var mı hem görmüş olursunuz

Biraz mesafeli ol mesela, daha az mesajlaş yada soğuk konuş, davran gibi. Eğer önemsiyorsa farkedecektir.

canım benim o senin bırakmanı istiyo..seni çoktan gözden çıkarmış ben sana söyleyeyim..o ayrılık konuşması yapıp polemiğe girmektense be ah almaktansa senin kendi rızanla ayrılmanı bekliyor boşuna bekleme bence aramayacak belkide başka denizlere yelken açmıştır bile

biraz sert oldu ama kusura bakma dost acı söyler :(

canım benim o senin bırakmanı istiyo..seni çoktan gözden çıkarmış ben sana söyleyeyim..o ayrılık konuşması yapıp polemiğe girmektense be ah almaktansa senin kendi rızanla ayrılmanı bekliyor boşuna bekleme bence aramayacak belkide başka denizlere yelken açmıştır bile

biraz sert oldu ama kusura bakma dost acı söyler :KK43:
Haklsin canim

En son uc gundur ben yaziyom.iki gundur sitem ediyom ona aramiyo diye.kopek gibi calsiiyom dedi.Sence onun aramasini mi beklim artik naoim :-(
Yani bisver aey de mesajda beni aramayani ben de aramam k.bkma de bida yazma donerse senindir zaten.seviyidur.dinmezse sevmiyodur sense anlamis olursun

En son ne yazdin
Dün saat kac oldu aramiyon hicmi beni merak etmiyosun dedim.O da Calisiyom cok yogunum yorgunum geliyom yatiyom hemen dedi.hic mi telefonu eline almiyon dedim.Almiyorum dedi.Ee dedim face falan giriyon aamaa dedim.O da bildirim gelince bakiyom dedi.Ben de sana dakika başı beni ara demiyorum ama en azindan gunde bi kez ara iki dakika dedim.O da tamam falan dedi amaa sanmiyom.Cok yogun calisiyo biliyomda insan iki dakka da arayamaz yani.Dahaa da yazmayi dusunmuyorum

Back