- 17 Şubat 2016
- 846
- 167
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Erkek arkadasım bu aralar aşırı ilgisiz.Sizce napayım da ilgisi artsın.Bi de evlilik falan istesin.Beni kaybetmekten korksun.Onu bırakamiycagimi falan dusunuyo hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek arkadasım bu aralar aşırı ilgisiz.Sizce napayım da ilgisi artsın.Bi de evlilik falan istesin.Beni kaybetmekten korksun.Onu bırakamiycagimi falan dusunuyo hep
Bir adam benim onu bırakmayacağımı düşünüyorsa anında bırakırım.Erkek arkadasım bu aralar aşırı ilgisiz.Sizce napayım da ilgisi artsın.Bi de evlilik falan istesin.Beni kaybetmekten korksun.Onu bırakamiycagimi falan dusunuyo hep
Evey.Bi de artik uzun sure oldu o yuzden bencee. Ama benden ilfi bekliyo tabiBu aralar neden ilgisiz? Herhangi bir sorunumu var? Cokmu üstüne düstün? Cokmu ilgi gösterdin? Kaybetmekten korkmuyor diyorsun o rahatligi ona sen verdin büyük ihtimalle.
Dun dayanamadim patladim ona.O da susuyorum kavga etmemek icin dedi.bugun ne o aradi ne benKaybetme korkusu yaşat bak nasıl dolaşıyo nasıl kararlar alıyo ama seviyorsa
Ama bu cok dikbasli canim.dun baya gittim ustune.Bugun ses yok dahaKötü davran bu devirde erkeklere çok iyi davranmamak lazım kaçan kovalanır unutma
Dun ustune gittim saat kac oldu aramiyon diye.o da calisiyom diyo.ama faceye girmeyi biliyo. Bugun de ses yok dahaBiraz mesafeli ol mesela, daha az mesajlaş yada soğuk konuş, davran gibi. Eğer önemsiyorsa farkedecektir.
Haklsin canimcanım benim o senin bırakmanı istiyo..seni çoktan gözden çıkarmış ben sana söyleyeyim..o ayrılık konuşması yapıp polemiğe girmektense be ah almaktansa senin kendi rızanla ayrılmanı bekliyor boşuna bekleme bence aramayacak belkide başka denizlere yelken açmıştır bile
biraz sert oldu ama kusura bakma dost acı söyler
Ilgini azalt ve her bulustugunda daha degisik cik karsiinaErkek arkadasım bu aralar aşırı ilgisiz.Sizce napayım da ilgisi artsın.Bi de evlilik falan istesin.Beni kaybetmekten korksun.Onu bırakamiycagimi falan dusunuyo hep
En son uc gundur ben yaziyom.iki gundur sitem ediyom ona aramiyo diye.kopek gibi calsiiyom dedi.Sence onun aramasini mi beklim artik naoim :-(Ilgini azalt ve her bulustugunda daha degisik cik karsiina
Yani bisver aey de mesajda beni aramayani ben de aramam k.bkma de bida yazma donerse senindir zaten.seviyidur.dinmezse sevmiyodur sense anlamis olursunEn son uc gundur ben yaziyom.iki gundur sitem ediyom ona aramiyo diye.kopek gibi calsiiyom dedi.Sence onun aramasini mi beklim artik naoim :-(
Daha da bisey diyemem cunku en son ben yazdim artik yeter yaniYani bisver aey de mesajda beni aramayani ben de aramam k.bkma de bida yazma donerse senindir zaten.seviyidur.dinmezse sevmiyodur sense anlamis olursun
En son ne yazdinDaha da bisey diyemem cunku en son ben yazdim artik yeter yani
Dün saat kac oldu aramiyon hicmi beni merak etmiyosun dedim.O da Calisiyom cok yogunum yorgunum geliyom yatiyom hemen dedi.hic mi telefonu eline almiyon dedim.Almiyorum dedi.Ee dedim face falan giriyon aamaa dedim.O da bildirim gelince bakiyom dedi.Ben de sana dakika başı beni ara demiyorum ama en azindan gunde bi kez ara iki dakika dedim.O da tamam falan dedi amaa sanmiyom.Cok yogun calisiyo biliyomda insan iki dakka da arayamaz yani.Dahaa da yazmayi dusunmuyorumEn son ne yazdin