Sevgilimin ilginç sağlık sorunu ve tıkanan ilişkimiz

siz devam edersiniz öyleyse bana öyle geliyor :)
Düşünüyorum değerlendiriyorum
Evet maalesef oldukça kötü deneyimler yaşamış...

Uğraşmaya değmez. Ayrıl gitsin. Daha 6 ay tanıştığın bir adam yani. Hemen annen ve babamla tanıştırman da saçma olmuş. Daha kendin tanımadan aileni tanıştırmışsın. Bu sorun çözülmez. Ben ağrısız başımı agritmazdım. Mesafe uzak. Evlenince nerede yaşanacak? Nasıl gecineceksiniz? Bunları konuştunuz mu?

yoğun derecede anskiyetesi var adamın ilaç vermedi mı doktor? ilaçlarını kullanırsa iyi gelir.

Benim şehrime gelecek. İkimizde öğretmeniz. Ailemle fikir sahibi olsunlar tanışsınlar diye tanıştırdım. Karakter olarak dürüst, iyi biri dediler. Gözle ilgili sorun onları düşündürdü. Haricinde olumlu geçti.

acaba bu ışığa hassasiyet falan değil de başka bişey olabilir mi?
benim de zamanında göz problemim olmuştu. işim gereği bütün gün pc ekranına bakıyorum. bir dönem gözlerimin ağrıdığını falan fark ettim. iş bittikten sonra en az 1 saat gözümü kapatıp uzanma ihtiyacı hissediyordum.
ekrana baktıkça gözlerimdeki hissiyat tuhaflaşıyordu
telefona falan da çok uzun süre bakamamaya başladım
hiçbir zaman pc ve telefonda parlak ışık sevmedim ışıkları hep kısmışımdır bu cihazlarda
ona rağmen rahatsız oluyordum
doktora gittim, göz kuruluğu var dedi. gözlük verdi, ekrana bakarken yarım saatte bir mutlaka gözünü dinlendir en azından ekrana bakma başka şeye bak, ekrana bakmaya ara ver dedi
bu durum geçse bile yine de ara ara gözünü ekrandan ayır başka taraflara bak 2-3 dk falan demişti
damla vermişti kuruluk için. kullandım büyük oranda düzeldi
ama şu anda çok hafif bir şekilde, yoğun çalıştığım zaman gözlerim biraz rahatsız oluyor
hissediyorum yani onu
sevgilin ışığa hassasım falan diyor ama belki de ışık hassasiyeti değil başka bişey vardır

Göz doktoru fotofobik bir durum var görünüyor demişti. Gözleri dinlendirince iyi geliyor, ekrana pek bak istemiyor. Fakat temelde yoğun ışığın gözüne zarar vereceğinden korkuyor. Mantıksız biliyorum ama elimde değil diyor. Hassasiyet ötesinde diyebiliriz haklısınız.

Allah yardımcısı olsun takıntı var. OKB olabılır. Dunyanın en zor hastalıkları psıkolojık hastalıklar ama tedavı edılmez deıl. Terapıstler uygun olmalı. Sana zarar verıyorsa yoluna gıt. En basında sana acıkca gelmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…