- 30 Kasım 2023
- 54
- -4
- 1
- Konu Sahibi Airbender33
-
Benim eşim de hiç kıskanç değildir, ama ben de ortama ve duruma uygun davranan mesafemi koruyan bir insanımdır yani bana olan güveninden de olabilir. Hatta bir gün kendisi demişti kıskanacağım bir durum oluşturmuyorsun zaten teşekkür ederim diye. Sevgiliyken ben de takıyordum ya insan bi sorar bi kıskanır diye, sonra gerçekten beni tanıdığı bildiği için kıskançlık sergilemediğini fark ettim. Belki sevgiliniz de öyledir. Ha bu arada birinin bana laubali uygunsuz davrandığına şahit olsa veya böyle bir şey olup ona söylesem elbette kıskanır sevmez öyle şeyleri.Erkek arkadaşımla ilişkiye başlamadan önce bana söylemişti, ben kıskanç değilim ve kontrol etmeye yönelik davranışlarım yok diye. Anlattığına göre (ne kadar doğru bilemem) eski eşi çok kontrol etmeye çalışıyormuş ve kıskanmış. O yüzden sevmiyor öyle şeyleri. Benim için çok güzel bir şey bu. Ben kıskanılmaya gelemem. Ama hiç yok yani. Dün arkadaşımlayım dedim hani erkek olduğu belli biliyor ama kim o bile diye sormadı. Ne yaptığımı sordu ama kim olduğunu sormadı. Kim o gidemezsin gibi değil de en azından insan bi sorar gibi geliyor. Mesela ben kıskancım ama çok belli etmem. Mesela bazı kızları instadan çıkarmasını istemiştim, çıkardı. Bazı fotoları silmesini istediğimde, sildi. Sorun çıkarmıyor, dediğimi yapıyor. Ama sizce normal bir durum mu?
Rahat batmış gibi görünüyor. Niye sorsun kim olduğunu? Tanıyor mu? İsmini öğrenince ne değişecek? Ha ahmet ha mehmet ha hüseyin. Sonuçta arkadaşınızla olduğunuzu ve ne yaptığınızı biliyor. Kıskanacak bir durum yok ortada.Erkek arkadaşımla ilişkiye başlamadan önce bana söylemişti, ben kıskanç değilim ve kontrol etmeye yönelik davranışlarım yok diye. Anlattığına göre (ne kadar doğru bilemem) eski eşi çok kontrol etmeye çalışıyormuş ve kıskançmış. O yüzden sevmiyor öyle şeyleri. Benim için çok güzel bir şey bu. Ben kıskanılmaya gelemem. Ama hiç yok yani. Dün arkadaşımlayım dedim hani erkek olduğu belli biliyor ama kim o bile diye sormadı. Ne yaptığımı sordu ama kim olduğunu sormadı. Kim o gidemezsin gibi değil de en azından insan bi sorar gibi geliyor. Mesela ben kıskancım ama çok belli etmem. Mesela bazı kızları instadan çıkarmasını istemiştim, çıkardı. Bazı fotoları silmesini istediğimde, sildi. Sorun çıkarmıyor, dediğimi yapıyor. Ama sizce normal bir durum mu?
Adamla sevişiyorunuz ama seni seviyorum demesini sorguluyorsunuz şimdide kıskanılmayı sevmiyorum ama neden kıskanmıyor diyorsunuzErkek arkadaşımla ilişkiye başlamadan önce bana söylemişti, ben kıskanç değilim ve kontrol etmeye yönelik davranışlarım yok diye. Anlattığına göre (ne kadar doğru bilemem) eski eşi çok kontrol etmeye çalışıyormuş ve kıskançmış. O yüzden sevmiyor öyle şeyleri. Benim için çok güzel bir şey bu. Ben kıskanılmaya gelemem. Ama hiç yok yani. Dün arkadaşımlayım dedim hani erkek olduğu belli biliyor ama kim o bile diye sormadı. Ne yaptığımı sordu ama kim olduğunu sormadı. Kim o gidemezsin gibi değil de en azından insan bi sorar gibi geliyor. Mesela ben kıskancım ama çok belli etmem. Mesela bazı kızları instadan çıkarmasını istemiştim, çıkardı. Bazı fotoları silmesini istediğimde, sildi. Sorun çıkarmıyor, dediğimi yapıyor. Ama sizce normal bir durum mu?
Sal şu adamı cidden sabırlı da bi yandan, burda ekside olan sensin, şu ilişkinin tadını çıkarBenim eşim de hiç kıskanç değildir, ama ben de ortama ve duruma uygun davranan mesafemi koruyan bir insanımdır yani bana olan güveninden de olabilir. Hatta bir gün kendisi demişti kıskanacağım bir durum oluşturmuyorsun zaten teşekkür ederim diye. Sevgiliyken ben de takıyordum ya insan bi sorar bi kıskanır diye, sonra gerçekten beni tanıdığı bildiği için kıskançlık sergilemediğini fark ettim. Belki sevgiliniz de öyledir. Ha bu arada birinin bana laubali uygunsuz davrandığına şahit olsa veya böyle bir şey olup ona söylesem elbette kıskanır sevmez öyle şeyleri.
İnsan güvenince gereksiz kıskançlıklar yerine benim sevgilim nerde ne yapacağını bilir kafasında oluyor daha çokErkek arkadaşımla ilişkiye başlamadan önce bana söylemişti, ben kıskanç değilim ve kontrol etmeye yönelik davranışlarım yok diye. Anlattığına göre (ne kadar doğru bilemem) eski eşi çok kontrol etmeye çalışıyormuş ve kıskançmış. O yüzden sevmiyor öyle şeyleri. Benim için çok güzel bir şey bu. Ben kıskanılmaya gelemem. Ama hiç yok yani. Dün arkadaşımlayım dedim hani erkek olduğu belli biliyor ama kim o bile diye sormadı. Ne yaptığımı sordu ama kim olduğunu sormadı. Kim o gidemezsin gibi değil de en azından insan bi sorar gibi geliyor. Mesela ben kıskancım ama çok belli etmem. Mesela bazı kızları instadan çıkarmasını istemiştim, çıkardı. Bazı fotoları silmesini istediğimde, sildi. Sorun çıkarmıyor, dediğimi yapıyor. Ama sizce normal bir durum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?