Merhabalar, yorumlarınıza arada sırada denk geliyorum. Gerçekten çok mantıklı yorumlarınız var. Lakin şunu eklemek isterim. Evet dünyada kötü insan çok, ama kötü insanlar var diye bütün insanlık kötü diye bir genelleme yapamayız bence. Çünkü dünya üzerine gelen hiçbir bebek kötü olarak doğmaz. Her şeye rağmen bu dünyada iyi insanlar da varBunu belirtmek istedim. Sevgiler...
Teşekkür ederim öncelikle,söylediğim aslında insan olarak 4 ayaklı hayvanlardan daha tehlikeli olduğumuzu varsayarak yazdım..
Aslında bir hayvanı tetiklemezsek zarar vermez,ama insan düşünür planlar o kötülüğü yapacaksa zaten yapar kendisine engel olamaz bile..
Mutlaka katılıyorum size her doğan kötü olmuyor,yaşanmışlıklar hayat şartları diyelim buna,iyi insanlarımızda mutlaka var onları tenzih ederim zaten..
Bendende sevgiler size:))
Bebekler tertemiz saf ve masum doğar,onu asıl kirleten dünyadır. :)Merhabalar, yorumlarınıza arada sırada denk geliyorum. Gerçekten çok mantıklı yorumlarınız var. Lakin şunu eklemek isterim. Evet dünyada kötü insan çok, ama kötü insanlar var diye bütün insanlık kötü diye bir genelleme yapamayız bence. Çünkü dünya üzerine gelen hiçbir bebek kötü olarak doğmaz. Her şeye rağmen bu dünyada iyi insanlar da varBunu belirtmek istedim. Sevgiler...
Yüreğinize sağlıkBebekler tertemiz saf ve masum doğar,onu asıl kirleten dünyadır. :)
kızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum
Çok yaşaAyril. Neden birakacakmis hayvanlari sen ayril papagani olmayan birini bul
yaaa kız cözüm arıyo kuslar kafeste olsa belki hepiniz lafa gelince parkeyi su kadar sildim balkonu söyle yıkadım koltukalrı böyle temiz tuttum diyosunuz siz kus baktınız mı hic hemde kafeste olmayan 3 papagandan bahsediyoryz bence öyle düsününkızlar çok sevdiğim ve evlenmeyi düşündüğümüz sevgilimin 3 tane kocaman papağanı var ve ben onlardan çok korkuyorum. erkek arkadaşım da asla onları bırakamazmış evlatları gibilermiş. kendisi çok temiz iyi huylu biridir ama bu kuş sevgisi beni öldürecek. tamam diyor temizliğini herşeyini ben yaparım sen hiç uğraşmazsın diyor ama korkuyorum işte. alışırsın diyor ama hiç sanmıyorum.. kuşları kafeste de tutmuyor sürekli evin içinde serbestçe dolaşıyorlar, kafeste durmaları vicdansızlıkmış napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?