nerden sorun çıkarsamm... nerden sorun çikarsamm... canınız bu aralar biraz fazla sıkılıyor galiba !!!Arkadaşlar merhaba, 4 senelik bir ilişkim var onu tanıdığımda 17 yaşındaydım, aramızda 6 yaş var. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Geçmişte saçma sapan şeyler yaşadık (kıskançlıklardan doğan kavgalar) karşılıklı hatalarımız oldu tabii benim takıntılarımla başlayan, 1 yıl süren ayrılığımız oldu araya biri girdi araya giren kişi ayrılma sebebiydi zaten sebepte kıskançlık aslında ortada birşey oldğu yokken oldurdum gibi diyelim:) fakat o süre içinde irtibatı hiç kesmedik ne birbirimizin hayatına yeniden girebildik eskisi gibi olabildik ne de tamamen çıkabildik. Sonrasında barıştık tüm geçmişe yaşadıklarımıza sünger çektik çünkü ikimizde birbirimizsiz yapamadık yeniden bi şans verdik. Barışalı uzun zaman oluyor hala ilk günkü gibiyiz, keşke geçmişi de yaşamasaydık ama olacağı varmış oldu. Neyse benim diyeceğim şu ki çok kıskancım takıntılarım var geçmiştede takıntılarım yüzünden yaşandı tüm tatsızlıklar ne yapacağım bilmiyorum. Bir kızın fotoğrafını beğense onu hemen kendimden güzel buluyorum ilgisi mi var diye düşünüyorum vs. Mesela bugün konuşuyoruz konu açıldı hayalindeki beğendiğin kız profili nasıldı ben yokken dedim, biraz uzun boylu zayıf senin gibi fiziği olan, sarışın renkli gözlü bi kızdı dedii.. Fiziğimi hep beğenir onu biliyorum ama ben esmerim yani siyah saçlı koyu kahve gözlü falan. Nasıl yani sarışınlardan mı hoşlanıyorsun dedim. Sen bana hayalindeki kız profilini sormadın mı buydu işte söylüyorum senden önceydi dedi sonra konuyu kapatmaya falan çalıştı, bende hayalinde ki kız madem sarışındı neden benimle birliktesin dedim çünkü aşk sen karşıma çıktın seni sevdim dedi.. Bu cevap beni pek tatmin etmedi ne bileyim ne yani sarışın bi kız çıksa onu mu sevecekti. Ve ayrıldığımız dönemde 1 haftalık bi kız olmuştu o kız yüzünden ayrılmıştım ben zaten o da sarı saçlıydı.. Bana ben seni seviyorum şu konuyu kapat ne saçma sanki ben senden ayrılıp ileriki zamanlarda hayalimdeki profile uyanla mi olcam falan dedi ama bilemiyorum kızlar ciddden şimdide bunu takıcam kafama dalga geçmeden birşeyler söyleyin lütfen ben mi büyütüyorum
Bi sor ne hayallerimiz var :)))))Ooo herkese hayalini sorarsan
sevgiliye hayalindeki kız profili sormak kadar saçma bişey olabilir mi acaba? Eşimle 12 yıldır beraberiz şu dakikaya kadar aklıma böyle birşey gelmedi. Seninle birlikteyse hayali senmişsin demekki. Eğer bi zorlama durumu yoksa.Arkadaşlar merhaba, 4 senelik bir ilişkim var onu tanıdığımda 17 yaşındaydım, aramızda 6 yaş var. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Geçmişte saçma sapan şeyler yaşadık (kıskançlıklardan doğan kavgalar) karşılıklı hatalarımız oldu tabii benim takıntılarımla başlayan, 1 yıl süren ayrılığımız oldu araya biri girdi araya giren kişi ayrılma sebebiydi zaten sebepte kıskançlık aslında ortada birşey oldğu yokken oldurdum gibi diyelim:) fakat o süre içinde irtibatı hiç kesmedik ne birbirimizin hayatına yeniden girebildik eskisi gibi olabildik ne de tamamen çıkabildik. Sonrasında barıştık tüm geçmişe yaşadıklarımıza sünger çektik çünkü ikimizde birbirimizsiz yapamadık yeniden bi şans verdik. Barışalı uzun zaman oluyor hala ilk günkü gibiyiz, keşke geçmişi de yaşamasaydık ama olacağı varmış oldu. Neyse benim diyeceğim şu ki çok kıskancım takıntılarım var geçmiştede takıntılarım yüzünden yaşandı tüm tatsızlıklar ne yapacağım bilmiyorum. Bir kızın fotoğrafını beğense onu hemen kendimden güzel buluyorum ilgisi mi var diye düşünüyorum vs. Mesela bugün konuşuyoruz konu açıldı hayalindeki beğendiğin kız profili nasıldı ben yokken dedim, biraz uzun boylu zayıf senin gibi fiziği olan, sarışın renkli gözlü bi kızdı dedii.. Fiziğimi hep beğenir onu biliyorum ama ben esmerim yani siyah saçlı koyu kahve gözlü falan. Nasıl yani sarışınlardan mı hoşlanıyorsun dedim. Sen bana hayalindeki kız profilini sormadın mı buydu işte söylüyorum senden önceydi dedi sonra konuyu kapatmaya falan çalıştı, bende hayalinde ki kız madem sarışındı neden benimle birliktesin dedim çünkü aşk sen karşıma çıktın seni sevdim dedi.. Bu cevap beni pek tatmin etmedi ne bileyim ne yani sarışın bi kız çıksa onu mu sevecekti. Ve ayrıldığımız dönemde 1 haftalık bi kız olmuştu o kız yüzünden ayrılmıştım ben zaten o da sarı saçlıydı.. Bana ben seni seviyorum şu konuyu kapat ne saçma sanki ben senden ayrılıp ileriki zamanlarda hayalimdeki profile uyanla mi olcam falan dedi ama bilemiyorum kızlar ciddden şimdide bunu takıcam kafama dalga geçmeden birşeyler söyleyin lütfen ben mi büyütüyorum
Büyütüyorsun. Sarı saçlı kızla çıkmış ama sana dönmüş şu anda senle. Bu kadar. Ömrünü korkuyla geçiremezsin. Gidecek olan zaten gider. Böyle yaptıkça onun gözünde "onu hak etmediğini düşündüğün" izlenimi yaratıyorsun. Nolmuş ki yani hepimiz kıvanç tatlıtuğu ya da brad pitti beğeniriz mesela ama eşlerimiz %90 kumral ya da esmer, çünkü türk toplumunun çoğunluğu böyle. Aşk başka şey, kıymetini bil..Arkadaşlar merhaba, 4 senelik bir ilişkim var onu tanıdığımda 17 yaşındaydım, aramızda 6 yaş var. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Geçmişte saçma sapan şeyler yaşadık (kıskançlıklardan doğan kavgalar) karşılıklı hatalarımız oldu tabii benim takıntılarımla başlayan, 1 yıl süren ayrılığımız oldu araya biri girdi araya giren kişi ayrılma sebebiydi zaten sebepte kıskançlık aslında ortada birşey oldğu yokken oldurdum gibi diyelim:) fakat o süre içinde irtibatı hiç kesmedik ne birbirimizin hayatına yeniden girebildik eskisi gibi olabildik ne de tamamen çıkabildik. Sonrasında barıştık tüm geçmişe yaşadıklarımıza sünger çektik çünkü ikimizde birbirimizsiz yapamadık yeniden bi şans verdik. Barışalı uzun zaman oluyor hala ilk günkü gibiyiz, keşke geçmişi de yaşamasaydık ama olacağı varmış oldu. Neyse benim diyeceğim şu ki çok kıskancım takıntılarım var geçmiştede takıntılarım yüzünden yaşandı tüm tatsızlıklar ne yapacağım bilmiyorum. Bir kızın fotoğrafını beğense onu hemen kendimden güzel buluyorum ilgisi mi var diye düşünüyorum vs. Mesela bugün konuşuyoruz konu açıldı hayalindeki beğendiğin kız profili nasıldı ben yokken dedim, biraz uzun boylu zayıf senin gibi fiziği olan, sarışın renkli gözlü bi kızdı dedii.. Fiziğimi hep beğenir onu biliyorum ama ben esmerim yani siyah saçlı koyu kahve gözlü falan. Nasıl yani sarışınlardan mı hoşlanıyorsun dedim. Sen bana hayalindeki kız profilini sormadın mı buydu işte söylüyorum senden önceydi dedi sonra konuyu kapatmaya falan çalıştı, bende hayalinde ki kız madem sarışındı neden benimle birliktesin dedim çünkü aşk sen karşıma çıktın seni sevdim dedi.. Bu cevap beni pek tatmin etmedi ne bileyim ne yani sarışın bi kız çıksa onu mu sevecekti. Ve ayrıldığımız dönemde 1 haftalık bi kız olmuştu o kız yüzünden ayrılmıştım ben zaten o da sarı saçlıydı.. Bana ben seni seviyorum şu konuyu kapat ne saçma sanki ben senden ayrılıp ileriki zamanlarda hayalimdeki profile uyanla mi olcam falan dedi ama bilemiyorum kızlar ciddden şimdide bunu takıcam kafama dalga geçmeden birşeyler söyleyin lütfen ben mi büyütüyorum
Canım insanın hayalindeki profille aşık oldugu bir olmayabilir zaten aşk sen istemeden olan bir sey eger sarisin renkli gozlu biriyle olsaydi o aşk olmazdi kafasindaki profildeki bi kizi bulmus olurdu sadece aklimdaki profil buydu ama sen oldugun icin hepsi onemsiz demek istemis cocuk ve ben inaniyorum oyledir de yani sende biraz kendimi gordum ben de boyle detaylara cok takarim ama seni sevdigine inandim ben. Belki de kiskandirmak icin demistir :)Arkadaşlar merhaba, 4 senelik bir ilişkim var onu tanıdığımda 17 yaşındaydım, aramızda 6 yaş var. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Geçmişte saçma sapan şeyler yaşadık (kıskançlıklardan doğan kavgalar) karşılıklı hatalarımız oldu tabii benim takıntılarımla başlayan, 1 yıl süren ayrılığımız oldu araya biri girdi araya giren kişi ayrılma sebebiydi zaten sebepte kıskançlık aslında ortada birşey oldğu yokken oldurdum gibi diyelim:) fakat o süre içinde irtibatı hiç kesmedik ne birbirimizin hayatına yeniden girebildik eskisi gibi olabildik ne de tamamen çıkabildik. Sonrasında barıştık tüm geçmişe yaşadıklarımıza sünger çektik çünkü ikimizde birbirimizsiz yapamadık yeniden bi şans verdik. Barışalı uzun zaman oluyor hala ilk günkü gibiyiz, keşke geçmişi de yaşamasaydık ama olacağı varmış oldu. Neyse benim diyeceğim şu ki çok kıskancım takıntılarım var geçmiştede takıntılarım yüzünden yaşandı tüm tatsızlıklar ne yapacağım bilmiyorum. Bir kızın fotoğrafını beğense onu hemen kendimden güzel buluyorum ilgisi mi var diye düşünüyorum vs. Mesela bugün konuşuyoruz konu açıldı hayalindeki beğendiğin kız profili nasıldı ben yokken dedim, biraz uzun boylu zayıf senin gibi fiziği olan, sarışın renkli gözlü bi kızdı dedii.. Fiziğimi hep beğenir onu biliyorum ama ben esmerim yani siyah saçlı koyu kahve gözlü falan. Nasıl yani sarışınlardan mı hoşlanıyorsun dedim. Sen bana hayalindeki kız profilini sormadın mı buydu işte söylüyorum senden önceydi dedi sonra konuyu kapatmaya falan çalıştı, bende hayalinde ki kız madem sarışındı neden benimle birliktesin dedim çünkü aşk sen karşıma çıktın seni sevdim dedi.. Bu cevap beni pek tatmin etmedi ne bileyim ne yani sarışın bi kız çıksa onu mu sevecekti. Ve ayrıldığımız dönemde 1 haftalık bi kız olmuştu o kız yüzünden ayrılmıştım ben zaten o da sarı saçlıydı.. Bana ben seni seviyorum şu konuyu kapat ne saçma sanki ben senden ayrılıp ileriki zamanlarda hayalimdeki profile uyanla mi olcam falan dedi ama bilemiyorum kızlar ciddden şimdide bunu takıcam kafama dalga geçmeden birşeyler söyleyin lütfen ben mi büyütüyorum
Gercektende sen buyutuyorsun. Benim oglum var 22 yasinda oglumunda 3 yillik iliskisi var. Hayalindeki kiz bakimli suslu puslu beyaz tenli diyor sac goz rengi onemli degil diyot. Ama kiz arkadasi esmer tenli kahve gozlu yinede cok seviyor. Sen hem soruyorsun hemde aldigin cevaba bozuluyorsun. Seni tercih etmis seni sevmis. Yapma boyle huzurun kalmaz. Herkes hayalindekini bulmaya kalkarsa ooooo yandik. Ben hep derim ki ogluma hadi hayalindekini buldun huyu cok kotu cikti naparsin diyorum. Anne sen dogru soyluyorsun der hep.Arkadaşlar merhaba, 4 senelik bir ilişkim var onu tanıdığımda 17 yaşındaydım, aramızda 6 yaş var. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Geçmişte saçma sapan şeyler yaşadık (kıskançlıklardan doğan kavgalar) karşılıklı hatalarımız oldu tabii benim takıntılarımla başlayan, 1 yıl süren ayrılığımız oldu araya biri girdi araya giren kişi ayrılma sebebiydi zaten sebepte kıskançlık aslında ortada birşey oldğu yokken oldurdum gibi diyelim:) fakat o süre içinde irtibatı hiç kesmedik ne birbirimizin hayatına yeniden girebildik eskisi gibi olabildik ne de tamamen çıkabildik. Sonrasında barıştık tüm geçmişe yaşadıklarımıza sünger çektik çünkü ikimizde birbirimizsiz yapamadık yeniden bi şans verdik. Barışalı uzun zaman oluyor hala ilk günkü gibiyiz, keşke geçmişi de yaşamasaydık ama olacağı varmış oldu. Neyse benim diyeceğim şu ki çok kıskancım takıntılarım var geçmiştede takıntılarım yüzünden yaşandı tüm tatsızlıklar ne yapacağım bilmiyorum. Bir kızın fotoğrafını beğense onu hemen kendimden güzel buluyorum ilgisi mi var diye düşünüyorum vs. Mesela bugün konuşuyoruz konu açıldı hayalindeki beğendiğin kız profili nasıldı ben yokken dedim, biraz uzun boylu zayıf senin gibi fiziği olan, sarışın renkli gözlü bi kızdı dedii.. Fiziğimi hep beğenir onu biliyorum ama ben esmerim yani siyah saçlı koyu kahve gözlü falan. Nasıl yani sarışınlardan mı hoşlanıyorsun dedim. Sen bana hayalindeki kız profilini sormadın mı buydu işte söylüyorum senden önceydi dedi sonra konuyu kapatmaya falan çalıştı, bende hayalinde ki kız madem sarışındı neden benimle birliktesin dedim çünkü aşk sen karşıma çıktın seni sevdim dedi.. Bu cevap beni pek tatmin etmedi ne bileyim ne yani sarışın bi kız çıksa onu mu sevecekti. Ve ayrıldığımız dönemde 1 haftalık bi kız olmuştu o kız yüzünden ayrılmıştım ben zaten o da sarı saçlıydı.. Bana ben seni seviyorum şu konuyu kapat ne saçma sanki ben senden ayrılıp ileriki zamanlarda hayalimdeki profile uyanla mi olcam falan dedi ama bilemiyorum kızlar ciddden şimdide bunu takıcam kafama dalga geçmeden birşeyler söyleyin lütfen ben mi büyütüyorum
Ben de boyle bi sey hayal ediyorum bo yu da 185 den yukari olsun ama Turkiyede sansim cok cok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?