Arkadasim manyak misin?
Cok ciddi soruyorum
Adama samimi bir soru soruyorsun,önemseyip cevapliyor olay cikartiyorsun. Tam seni tarif etse bu sefer de inanmayacaktin,cevaplamiyor diye kizacaktin...
Hem sarisin dedigin ne yani? Sen bi kadinsin bugun esmer olursun yarin sarisin...
Hem kendini onla bunla kiyasliyosun da hayatindaki adam manken mi yani? Senin 'tam da hayalimdeki erkek' dedigin cinsten biri mi?
Bence sana oyle geliyor. Ben de kendimi guzel, cekici bulan bir kadinim . Hayatima aldigim insanlar da bana cok hos gorunur. Ama ayrildiktan sonra...
Yukarida allah var ya, 'ben bunun neyine bakmisim?' diyorum. Yolda gorenlerin 'su kiza bak bi de yanindaki erkege bak' diyecegi insanlar...
Ama tabii iliski halindeyken farkedemiyorsun :)
Bence kendini yerene kadar sevgilinin bir dunya harikasi olmadigini farkina var
Ayrica herkesin hayalindeki insan farkli farklidir. Benim mesela kahverengi ,lüle saclari olan,sacini uzatmayi seven, şöyle bir bakinca azicik feminem bir durusu olan erkeklere dibim dusuyor. Ama bu degil ki evde sevgilimin saclarini örüp aciyorum lule olsun diye
Sevgililerimi tinderdan butun lüle saclilari sağa kaydira kaydira istedigim tiplerden seçmek yerine sahilde,banka sirasinda pattadanak asik olarak buldugum icin ne gelirse bahtima durumunu yasiyorum...
Hiic bosuna olay cikartma,azicik yapici olmayi dene derim ben
Sevgiler^^