• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Hayalinde ki kız profili!!!

Papatyaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
38
22
38
30
Arkadaşlar merhaba, 4 senelik bir ilişkim var onu tanıdığımda 17 yaşındaydım, aramızda 6 yaş var. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Geçmişte saçma sapan şeyler yaşadık (kıskançlıklardan doğan kavgalar) karşılıklı hatalarımız oldu tabii benim takıntılarımla başlayan, 1 yıl süren ayrılığımız oldu araya biri girdi araya giren kişi ayrılma sebebiydi zaten sebepte kıskançlık aslında ortada birşey oldğu yokken oldurdum gibi diyelim:) fakat o süre içinde irtibatı hiç kesmedik ne birbirimizin hayatına yeniden girebildik eskisi gibi olabildik ne de tamamen çıkabildik. Sonrasında barıştık tüm geçmişe yaşadıklarımıza sünger çektik çünkü ikimizde birbirimizsiz yapamadık yeniden bi şans verdik. Barışalı uzun zaman oluyor hala ilk günkü gibiyiz, keşke geçmişi de yaşamasaydık ama olacağı varmış oldu. Neyse benim diyeceğim şu ki çok kıskancım takıntılarım var geçmiştede takıntılarım yüzünden yaşandı tüm tatsızlıklar ne yapacağım bilmiyorum. Bir kızın fotoğrafını beğense onu hemen kendimden güzel buluyorum ilgisi mi var diye düşünüyorum vs. Mesela bugün konuşuyoruz konu açıldı hayalindeki beğendiğin kız profili nasıldı ben yokken dedim, biraz uzun boylu zayıf senin gibi fiziği olan, sarışın renkli gözlü bi kızdı dedii.. Fiziğimi hep beğenir onu biliyorum ama ben esmerim yani siyah saçlı koyu kahve gözlü falan. Nasıl yani sarışınlardan mı hoşlanıyorsun dedim. Sen bana hayalindeki kız profilini sormadın mı buydu işte söylüyorum senden önceydi dedi sonra konuyu kapatmaya falan çalıştı, bende hayalinde ki kız madem sarışındı neden benimle birliktesin dedim çünkü aşk sen karşıma çıktın seni sevdim dedi.. Bu cevap beni pek tatmin etmedi ne bileyim ne yani sarışın bi kız çıksa onu mu sevecekti. Ve ayrıldığımız dönemde 1 haftalık bi kız olmuştu o kız yüzünden ayrılmıştım ben zaten o da sarı saçlıydı.. Bana ben seni seviyorum şu konuyu kapat ne saçma sanki ben senden ayrılıp ileriki zamanlarda hayalimdeki profile uyanla mi olcam falan dedi ama bilemiyorum kızlar ciddden şimdide bunu takıcam kafama dalga geçmeden birşeyler söyleyin lütfen ben mi büyütüyorum

İlişkinizde ciddi bir sorun yok ve gerçekten anlattığınız kadar mutlusunuz bence...
Buna takıp üzüldüğünüze göre:KK39:

Arkadaşlar merhaba, 4 senelik bir ilişkim var onu tanıdığımda 17 yaşındaydım, aramızda 6 yaş var. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Geçmişte saçma sapan şeyler yaşadık (kıskançlıklardan doğan kavgalar) karşılıklı hatalarımız oldu tabii benim takıntılarımla başlayan, 1 yıl süren ayrılığımız oldu araya biri girdi araya giren kişi ayrılma sebebiydi zaten sebepte kıskançlık aslında ortada birşey oldğu yokken oldurdum gibi diyelim:) fakat o süre içinde irtibatı hiç kesmedik ne birbirimizin hayatına yeniden girebildik eskisi gibi olabildik ne de tamamen çıkabildik. Sonrasında barıştık tüm geçmişe yaşadıklarımıza sünger çektik çünkü ikimizde birbirimizsiz yapamadık yeniden bi şans verdik. Barışalı uzun zaman oluyor hala ilk günkü gibiyiz, keşke geçmişi de yaşamasaydık ama olacağı varmış oldu. Neyse benim diyeceğim şu ki çok kıskancım takıntılarım var geçmiştede takıntılarım yüzünden yaşandı tüm tatsızlıklar ne yapacağım bilmiyorum. Bir kızın fotoğrafını beğense onu hemen kendimden güzel buluyorum ilgisi mi var diye düşünüyorum vs. Mesela bugün konuşuyoruz konu açıldı hayalindeki beğendiğin kız profili nasıldı ben yokken dedim, biraz uzun boylu zayıf senin gibi fiziği olan, sarışın renkli gözlü bi kızdı dedii.. Fiziğimi hep beğenir onu biliyorum ama ben esmerim yani siyah saçlı koyu kahve gözlü falan. Nasıl yani sarışınlardan mı hoşlanıyorsun dedim. Sen bana hayalindeki kız profilini sormadın mı buydu işte söylüyorum senden önceydi dedi sonra konuyu kapatmaya falan çalıştı, bende hayalinde ki kız madem sarışındı neden benimle birliktesin dedim çünkü aşk sen karşıma çıktın seni sevdim dedi.. Bu cevap beni pek tatmin etmedi ne bileyim ne yani sarışın bi kız çıksa onu mu sevecekti. Ve ayrıldığımız dönemde 1 haftalık bi kız olmuştu o kız yüzünden ayrılmıştım ben zaten o da sarı saçlıydı.. Bana ben seni seviyorum şu konuyu kapat ne saçma sanki ben senden ayrılıp ileriki zamanlarda hayalimdeki profile uyanla mi olcam falan dedi ama bilemiyorum kızlar ciddden şimdide bunu takıcam kafama dalga geçmeden birşeyler söyleyin lütfen ben mi büyütüyorum

yahu madem verilen cevabı sorun edeceksin, niçin böyle sorular soruyorsun?
ne yani? hayalimdeki kız diye seni mi tarif edecek?
o zaman da sen derdin ki acaba ben olduğum için mi benimle yoksa hayalindeki kıza benzediğim için mi benimle!
cevap vermese diyecektin ki bir şey saklıyor

bence durduk yere sorun çıkartmaya çalışmak bu olsa gerek

gerçekten merak ettim, nasıl bir cevap verse mutlu olacaktın?

bir de soru ne kadar gereksiz yahu. hayalindeki kız nasıldı! ne katacak ki bu soru ilişkinize?

Sadece başlıktaki ki ekinin bitişik yazılması gerektiğini belirtmek için yorum yazdım.
Hayalindeki ki bitişik yazılır.
Nokta ,virgül,paragraf onları da kullanın lütfen.

aynı şeyi yazmamak için zor tuttum kendimi
birinin yazmış olmasına sevindim valla :)

Sorun şu ki çocukcağız hala tehlikeli sorulara cevap verilmeyeceğini öğrenmemiş, öğrenir sıkıntı yok :D :D

Sadece başlıktaki ki ekinin bitişik yazılması gerektiğini belirtmek için yorum yazdım.
Hayalindeki ki bitişik yazılır.
Nokta ,virgül,paragraf onları da kullanın lütfen.
Boşuna yormuşum o zaman seni çünkü nasıl yazılması gerektiğini biliyorum. Farklı başlık yazıp silmiştim o sırada yazarken bir yanlışlık olmuş, dikkatin ve uyarın için yinede teşekkürler.

Doğrulamak için düşüncesini sende karambole benimde önceden aklımdaki sevgili profili böyleydi ama sen çıktın karşıma falan de.Nasıl karşılayacak bakalım.Ben pek bu konuları uzatıp sinir olmak yerine bana yapılanı yaparım sevgilime ve tavrına bakarak anlarım.Ki sarışın renkli gözlüde olabilirsin.Kumral da olabilirsin bunlar sorun değil.Senin huyunu sevmiş seninle anlaşmış.Gerisi vız...

Boşuna yormuşum o zaman seni çünkü nasıl yazılması gerektiğini biliyorum. Farklı başlık yazıp silmiştim o sırada yazarken bir yanlışlık olmuş, dikkatin ve uyarın için yinede teşekkürler.
Daha yazacak ve yorulacak çok şey bulurum da ;
İnşallah her şey gönlüne göre olur.

yahu madem verilen cevabı sorun edeceksin, niçin böyle sorular soruyorsun?
ne yani? hayalimdeki kız diye seni mi tarif edecek?
o zaman da sen derdin ki acaba ben olduğum için mi benimle yoksa hayalindeki kıza benzediğim için mi benimle!
cevap vermese diyecektin ki bir şey saklıyor

bence durduk yere sorun çıkartmaya çalışmak bu olsa gerek

gerçekten merak ettim, nasıl bir cevap verse mutlu olacaktın?

bir de soru ne kadar gereksiz yahu. hayalindeki kız nasıldı! ne katacak ki bu soru ilişkinize?
Konunun nereden açıldığını tam hatırlayamıyorum ama durup dururken sormadım tabii. Ve beni tarif etmesini beklediğim için de sormadım bu sefer yapmacık gelirdi belki. Sadece sarışın demesi ve benim esmer olmam ve geçmişte yaşadığımız olaylardan sonra araya giren kızın da sarı saçlı olması beni rahatsız etti.

Siz sadece dış görünüşten, saçtan, boydan ibaret bir vitrin mankeni misiniz? Yoksa kendine özgü bir kişiliği, dünya görüşü, fikirleri, zevkleri olan bir insan mısınız? Sizi bir araya getiren ortak ilgi alanlarınız, sohbet konularınız, yapmaktan hoşlandığınız şeyler yok mu? Sizi diğerlerinden farklı kılan tek özelliğiniz saç renginiz, boyunuz, posunuzsa evet üzülmekte haklısınız, yerinizi herhangi biri alabilir, canlı olmasına bile gerek yok. Kendinizi bu kadar basite indirgemeyin. Sevdiğinizle paylaşacak şeylerinizin, sizi bir arada tutanın sadece dış görünüş şeyler olduğunu düşünüyorsanız, şu an sizinle beraber, bu durumda dışardaki sizin gibi siyah saçlı kahverengi gözlü herkesi de beğenmesi gerekiyor sizin mantığınızla, sadece sarı saçlıları değil. Bu düşünce yapısı ne kadında ne erkekte hoş değil, belki bunu değiştirmeye çalışmalısınız önce.
Cevabını kaldıramayacağınız soruları sormamalısınız belki de.

Son konu olmasa bile zaten kıskanç ve takıntılı olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Bu olmasa tartışacak bir konu kesin çıkacaktı bence, beğendiği bir resim, gözünün 2 snden fazla takıldığı herhangi bir kadın. Bence terapiste gidebilirsiniz. Bunu ilişkinizden çok kendi mutluluğunuz için yapmalısınız.

Erkek arkadaşın biraz salak mı ne. Nabza göre şerbet vereceğine...
Herkesin hayatında kimse yokken kafasında bir ideal tipi olur. Sonra o tipe hiç uymayan birine aşık olursun, böyledir genelde. Abartmayın.

Önceden 3. kişi girmiş araya ve ayrılık sebebi olmuş bence takıntınız biraz da bu yüzden. Zaten bir güven problemi var, üstüne de hayalimdeki kız sarışındı falan deyince etkilenmiş olabilirsiniz. Araya giren 3.kişi de sarışın, tarif ettiği gibi bir kızsa mesela rahatsız olmanız kaçınılmaz. Güven sorununuz varsa ilişki çatırdıyor bir şekilde zaten, her an şüpheyle yaşamaktansa ayrılmak daha yerinde olabilir bana kalırsa.

Aşk zaten zıtlık.
Bende son ilişkimden önce kumral uzun boylu kişi olarak tanımlardım hayalimdeki kişiyi.
Yaş 16ydı o zamanlar gençtik tabii :halay:
Sonra 17 yaşında esmer 170li boylarda biriyle ilişkim başladı 4 yılı aşkın bi süre devam etti şuan yaşım 22 hala aynı kişiyi seviyorum.

Ve hayalimdeki kişi tanımının çok değiştiği söylenemez ama karşımda burak özçivit gibi birini gördüğümden beri karşı dediğimde tv bu arada:110:neyse :halay:
Hayalimdeki kişi burak özçivit gibi biri görsel olarak.
16 yaşındaki hayalimden çok zıt ama bu zıtlığı sevme nedenim sevdiğim kişi değil Burak Özçivit:KK48::KK8::KK8:

Ama bende takılırdım biraz sanırım :KK70:

Ya bu bazi erkeklerde ne kadar mal kiz hastalik derecesinde kiskanc iste tarifini kiza gore yapsana iste

Hahaha yorumunuzu çok güldüm :halay:

Konu sahibi arkadaşım, haklısın kırılmakta ama çok da büyütülecek bir mesele değil. Biz kadınlar fazla detaycıyız, erkeklerin geneli de fazla düz, ince düşünceli değiller maalesef. O yüzden kafana takma.

Back