- 1 Şubat 2015
- 38
- 22
- 38
- 30
Arkadaşlar merhaba, 4 senelik bir ilişkim var onu tanıdığımda 17 yaşındaydım, aramızda 6 yaş var. Birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Geçmişte saçma sapan şeyler yaşadık (kıskançlıklardan doğan kavgalar) karşılıklı hatalarımız oldu tabii benim takıntılarımla başlayan, 1 yıl süren ayrılığımız oldu araya biri girdi araya giren kişi ayrılma sebebiydi zaten sebepte kıskançlık aslında ortada birşey oldğu yokken oldurdum gibi diyelim:) fakat o süre içinde irtibatı hiç kesmedik ne birbirimizin hayatına yeniden girebildik eskisi gibi olabildik ne de tamamen çıkabildik. Sonrasında barıştık tüm geçmişe yaşadıklarımıza sünger çektik çünkü ikimizde birbirimizsiz yapamadık yeniden bi şans verdik. Barışalı uzun zaman oluyor hala ilk günkü gibiyiz, keşke geçmişi de yaşamasaydık ama olacağı varmış oldu. Neyse benim diyeceğim şu ki çok kıskancım takıntılarım var geçmiştede takıntılarım yüzünden yaşandı tüm tatsızlıklar ne yapacağım bilmiyorum. Bir kızın fotoğrafını beğense onu hemen kendimden güzel buluyorum ilgisi mi var diye düşünüyorum vs. Mesela bugün konuşuyoruz konu açıldı hayalindeki beğendiğin kız profili nasıldı ben yokken dedim, biraz uzun boylu zayıf senin gibi fiziği olan, sarışın renkli gözlü bi kızdı dedii.. Fiziğimi hep beğenir onu biliyorum ama ben esmerim yani siyah saçlı koyu kahve gözlü falan. Nasıl yani sarışınlardan mı hoşlanıyorsun dedim. Sen bana hayalindeki kız profilini sormadın mı buydu işte söylüyorum senden önceydi dedi sonra konuyu kapatmaya falan çalıştı, bende hayalinde ki kız madem sarışındı neden benimle birliktesin dedim çünkü aşk sen karşıma çıktın seni sevdim dedi.. Bu cevap beni pek tatmin etmedi ne bileyim ne yani sarışın bi kız çıksa onu mu sevecekti. Ve ayrıldığımız dönemde 1 haftalık bi kız olmuştu o kız yüzünden ayrılmıştım ben zaten o da sarı saçlıydı.. Bana ben seni seviyorum şu konuyu kapat ne saçma sanki ben senden ayrılıp ileriki zamanlarda hayalimdeki profile uyanla mi olcam falan dedi ama bilemiyorum kızlar ciddden şimdide bunu takıcam kafama dalga geçmeden birşeyler söyleyin lütfen ben mi büyütüyorum